Prijava

PREVELIKA PAŽNJA SE POKLANJA OVOM HIPIJU IZVODIJO NEKE TRIKOVE LOŽIO MASU PRE DVE ILJADE GODINA BIJO KLASIČAN CIGO CRNPURAST KO DŽEJ SA ŠIBICAMA ALI DOBAR ORATOR ALI ŠTA IMAMO MI OD TOGA I ZAŠTO I DALJE SAMO MLATIMO O NJEMU MAĐIJONIĆARA KOLKO HOĆEŠ ILUZIJE HIPNOZA I TAKO DALJE STO PUTA BOLJI OD NJEGA ŠTA JE ON ZNAO NIJE BILO TROLE DA SE VOZA DŽABA ZAŠTO JE ON SVETAC? MOŽDA SE VOZAO PO NEKIM VOLOVSKIM KOLIMA NA SLAMI ZA DŽ PA JE ZATO BIO SKROMAN I DUŠA ZNAČI SRCE OD ČOVEKA. ZMIJO ISTRAJ DOBAR SI ČOVEK.

A zasto je Trulekse onda hriscanstvo dominantna religija u svetu, 32 posto, u zemljama koje drze bar 70 posto moci u svetu, a krenulo sve od male lazi i falsifikata negde na Bliskom istoku? Mora da je neka teorija zavere. Mozda su masoni krivi? I kako se to desilo: hokus pokus i eto... Mora da postoji neko bolje objasnjenje.

mrs u picku materinu truleks krpo

Kako... Pravoslavlje dolazi sa juga.

samo seres , a u dubini duse mastas kako krljas naforu

jebala te praznina kosmicka

@Bez deranja molim
Bez deranja molim

valdemare vidim da si neutralac, nesto poput Pape Midnajta jel

Haha bdm koji si car. mudo brate

valdemare vidim da si neutralac, nesto poput Pape Midnajta jel

Nisam neutralac, samo mislim da je tema postavljena preusko. Ako se gleda sa pravnog aspekta, Isus je fizičko lice, ali ako se gleda šire, njegova pojava prevazilazi pravni aspekt, bilo da je on božji sin, bilo da je postojao kao realna, ljudska, istorijska ličnost, bilo da nije postojao nego ga je samo razvoj lažne priče o njemu digao tu gde jeste. Nisam primetio da je tema o tome da li je on stvarno postojao ili nije. A priča je ponekad istinitija nego stvarnost. U priči si se rodio, u njoj živiš, u njoj umireš i traješ neko vreme posle smrti. Ako se ovaj nije rodio, a priča o njemu je nastala i traje i ostavlja takve posledice kakve ostavlja, onda treba prihvatiti realnost virtuelnog Isusa, isto kao da je postojao. Posledice priče su važne, a ne njen izvor. Filozofije i ideologije i religije nisu nikada utemeljene u "stvarnosti", jer stvarnost van priče o njoj za nas i ne postoji, a vidiš kakav uticaj imaju na život i smrt ljudi.

BEZSERANJAMOLIM POMOLIO SAM SE ĆAZIMU DA TI OPROSTI OVE UVREDE KOJE SI IZNEO NA MOJ RAČUN. DAO SAM DVE PO DVAJES JEDNU OD DESET I BILO NEKIH KOVANICA BIĆE REŠENO UBUDUĆE BEZVREĐANJA MOLIM!!!!!!!!!
http://3.bp.blogspot.com/-XinngPUA2-c/Tuco_lAdkKI/AAAAAAAABfg/P6E9UIuQwTk/s1600/cigani_teatur.jpg
(uskliknimo ćazimu (sljubavlju))

Следеће питање доконих атеЈиста: да ли је Исус имао уговор о делу или о раду?
Ајмо, глупости никада краја! Хахахах, дај да се смејемо!

AKO TWRDITE DA POSTOJI BOG I ISUS ONDA MORATE VEROVATI DA POSTOJI I ĐAVOL JER TO NE IDE BEZ TOGA

A KO TWRDI DA POSTOJI ĐAVOL TAJ DEFINITIVNO NIJE NORMALAN JER ĐAVOL NE POSTOJI

A AKO IPAK POSTOJI A VI WERNICI WERUJETE U BOGA TO ZNACHI DA STE I SATANISTI POGOTOWO TI GRANJKA KANCELARIJSKI MOLJTZU

да ли је Исус имао уговор о делу или о раду?

Ugovor o radu je dokument kojim se zasniva radni odnos između poslodavca i zaposlenog, i preciziraju njihova međusobna prava i obaveze. Ugovor o radu sklapa se u pisanoj formi, pre stupanja zaposlenog na posao, a postaje važeći kada ga potpišu zaposleni i poslodavac.
Ugovor o radu mora biti u skladu sa Zakonom o radu i opštim aktom – kolektivnim ugovorom ili internim pravilinkom firme ili organizacije u kojoj se zapošljavaš. To znači da ti ovim ugovorom ne mogu biti data manja prava, niti veće obaveze od onih koji su tim dokumentima propisane – bilo da je reč o zaradi, naknadi troškova, radnom vremenu, odmorima ili nekom drugom aspektu tvog posla.

Poslodavac može da angažuje radnika po ugovoru o delu da mu on samostalno napravi ili popravi neku stvar ili obavi neki fizički ili intelektualni posao, ali samo za poslove koji su van delatnosti poslodavca. To znači da preduzeće koje se bavi proizvodnjom odeće ne može da angažuje šnajderku na osnovu ugovora o delu (s njom mora da zasnuje radni odnos), ali takav ugovor može da zaključi sa veb dizajnerom radi uređenja sajta. Po ovom ugovoru može da te angažuje i pojedinac. Na primer, komšinica može da zaključi s tobom ugovor o delu za krečenje kuhinje.

Posebna vrsta ugovora o delu jeste ugovor o autorskom delu, za koji važe i odredbe propisa o zaštiti autorskih prava.

Ovaj ugovor mora biti zaključen u pisanoj formi. Za poslodavca se ovde često koristi izraz naručilac, a za radnika izvršilac.

Исус је направио Уговор о делу са својим ученицима, морали су да одраде посао на земљи који је био изван могућности способности просечног човека, па су зато захтевани људи којима су дате посебне способности и знања у ширењу речи Божје.

KASAM VAM UKRAO NEŠTO?
http://i.imgur.com/MAfou2m.jpg
DAJ DESET DUKATI LEĆIM VID, RADIM ĆUDA