Prijava

Isus je u pravnom smislu samo element autorskog dela rekla bih

Тако да, он не може бити субјекат радњи, он је заштићена марка на тржишту "Не узимај његово име у залуд јер ћемо да те тужимо за кршење ауторских права овом ломачом."

Ja stvarno ne razumem zašto je relevatno uopšte da li je Isus pravno ili fizičko lice čak i iz gledišta zajebancije... možda ja ne shvatam taj birokratski humor...

Radimo protiv dekandencija tako što kontempliramo da li je, odnosno nije weee
božanska aura prevazilazi ljudski konstrukt pravnog odsno fizičkog eo viditei kakoe to empirijski

jebem ti krušnu mrvu, ovo zvuči mnogo mudrije nego što sam mislio

Некад човек заиста не зна дал се зезате или сте озбиљни. У оба случаја - забрињавајуће.

prebaci se na Fednera, molio bih te

Baš o tome sada razmišljam Granjka i pojma nemam o čemu se ovde radi... A i ja mnogo serem ali uvek ozbiljano serem a i kad se šalim, šalim se da ljudi shvate da se šalim... Na ovoj vukajliji samo da poludiš još više, sve sami troleri... odo da spavam... ljubim vas i volim vas ljudi!

poslednjih par strana nenormalan trol da se ozrachish

Мени је несхватљиво да се неко озбиљно потреса и да га брине што се спрдамо са овим. То је забрињавајуће.

zasto da gledamo multidisciplinarno kad je pitanje da li je isus pravno ili fizicko lice, jedna jedina disciplina se tim pitanjem bavi - pravo i ne treba izlaziti iz tih okvira

Redukcionizam u resavanju kompleksnih problema... Primena kategorija iz oblasti prava na pitanja iz oblasti religije, filozofije, sociologije i sta ti ja znam. Nije plodan pristup. Ukoliko hoces da mu utvrdis porez, moze, jer prakticno je pitanje, pa zahteva praktican odgovor i pristup. Ali ako gledas to sire, apstraktno, ne mozes to pitanje svesti u pravne okvire. Samo to hocu da kazem.

Hahaha koji trolovi

Ovo je trol tema gde se svi sprdaju sa bozanskom licnoscu. Uvrediti se i zabrinuti jedino ako si Bog licno, ili jedan od templara prisegnutih na zastitu njegovog lika i dela :)

Али овде није питање ко је и шта је и да ли је постојао Исус и шта коме представља, него једноставно, правно или физичко. Змиа је то кобјаснила.

Бог постоји множи физичко лице = Исус постоји множи правно лице

ако је (Бог постоји множи физичко лице)/правно лице = Исус постоји

онда је

Бог постоји = (Исус постоји множи правно лице)/физичко лице

Исус и Бог не могу да постоје у истом стању, што значи да је монофизитска филозофија погрешила и Бог је дуалистичко биће које пак не може да поседује две исте субстанце истовремено у једначини и да је физичко и да је правно лице. То је кршење субстанције бића постања.