U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
https://pbs.twimg.com/media/BoYtvZfIAAAd3Sh.jpg
Мада боље да ископирам текст:
Које квалитетно посеравање на главу. МОДЕРАТОРИ ОДАБЕРИТЕ БАБИ НЕШТО!
KAJZEN UMODUJ BABU!!!!
Посеравање наглаву/пишање ууста, комбо фаталити, гробар га не би боље покопао, хе хе хе, капирате, гробар? :3
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201405/680155/babu-slavnu-za-predse.jpg
Znam tog policajca koji je spasio babu, njegov brat studira u kg pa je dolazio kod njega.
VUCIC O PREDLOGU DA BABA ZAMENI TOMU
https://www.youtube.com/watch?v=C2XGJKYm3UA
Овом народу треба укинути интернет на 15 дана, избила би револуција у року од одмах.
Тома је засрао жешће са овом изјавом, Вучић нам тренира живце већ недељама, али ме ипак и даље највише нервирају ови жути и новозелени пацови који су сад измилели из својих рупа и почињу жестоко да пљују Вучића и Тому.
Баш зато што ниједан политичар из редова ДС-а, НДС-а или УРС-а се није потрудио да активније учествује у борби против поплава, ја и даље не сматрам да СНС може да буде гори од Цветковићеве банде и великог им вође, српског Клунија од којих ми и даље опако расте Шешељ у крви чим крену да критикују друге.
А да, има и ово: Палма је тражио помоћ за општину Јагодина, а у територију општине Јагодина је укључио и 10 села која припадају Рековцу. А најјачи адут СНС-а у Јагодини је Драган Николић - Феман, бивши Ђинђићев дупелизац, сада народни посланик. Вучићу, са оваквим кадровима се уништава странка!
Fendere da ti otvaram temu "Game of aqua-park thrones" lololololo
Фендере молим те... Не желим ти зло, али бих волео да си провео у Обреновцу период од 15. до 18. маја. Па бих видео шта би писао.
Valdemare, tvoji nagoveštaji o onome šta se događalo u Obrenovcu su previše izazovni. Poštujem tvoju želju da zaštitiš izvor informacija ali te molim da osmisliš način da daš makar neku soft verziju izveštaja, a da pri tom nikoga ne dovedeš u opasnost.
Валдемаре, иако су Ћуприју само поплаве окрзнуле, није ми било пријатно да гледам Мораву која само што се не проспе на Ћуприју или Раваницу како ми тече поред куће и плави дворишта са друге ниже стране обале и не когу да замислим како је људима у Обреновцу, верујем да има свега.
Лепо сам једном на званичној страници СНС-а још у кампањи написао да ће СНС платити грешке свих претходних власти, ако не раде како треба. Верујем у оно што је писао Скочко, вероваћу у сваки пост који напишеш о поплавама, али нећу да ћутим на грактање гласачког тела оних странака као и њихових лидера који су нам урнисали земљу.
Апсолутно верујем као и већина овде да постоји велики пропусти владе, а још више локалних власти, а теби препоручујем да заобићеш сутра увече Пинк јер ће онај ваш Чучко да дође да изиграва мученика код Вучићевића.
У ово време је министар финансија био Динкић.
http://www.kurir-info.rs/kredit-iz-2007-nestalo-50-miliona-dolara-za-zastitu-od-poplava-clanak-1387565
И да. Не мораш да ми желиш зло. Доживео сам довољно страшних ствари претпрошле године, тако да ти желим да сачуваш живце што више можеш, јер ћеш тако једино да сачуваш здравље. Ја сам и здравље изгубио због изгубљених живаца на ствари на које нисам могао да утичем.
Pricas kao da su ovi veverice i ne znaju da nista nije ulagano. Pa bas zbog toga su trebali biti u jos vecoj pripravnosti, zar ne?
http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=1198948
Да, морали су. Локалне власти су морале да буду у приправности и да алармирају грађане, али и државни врх на време. Није задатак локалне власти само да дели функције подобнима, да трпа државне паре у своје џепове него и да улаже у напредак своје општине. Оно за шта ја кривим Вучића је његова незаинтересованост за рад власти на локалу. Јвашлук и политичка трговина на локалу је уништила Србију. То се радило и пре 20 и кусур година, то се ради и дан-данас.
Ја се опет враћам на Поморавље. 20 и више година једни те исти људи су у политици, мењају табор како која странка дође на власт. Сад су на ред дошла њихова деца, рођаци, кумови и пријатељи. Политичари на локалу, част изузецима, само гледају како да извуку личне користи, неретко користећи политичку моћ за иживљавање над људима. Ми имамо политичку мафију, полицијску мафију, правосудну мафију, фармацеутску мафију, грађевинску мафију... Мало их је али говоре гласно, носе панцир са собом и све чешће метак у цеви.
И у развијеном свету се људи баве политиком због пара, али опет брину довољно и о социјалном миру. Наши политичари то не раде. Нажалост, народ је довољно глуп да брзо заборавља или је довољно плашљив да после првих претњи и уцена локалних моћника опет бира оне које их стално плачкају и ето, у овом случају доводе непосредну у опасност, својим немаром.
Ја кривим Вучића и зато што је допустио да свако облачи дрес напредњака чак иако има велике брљотине из прошлости. Не треба јурити већину по сваку цену, ако последице могу бити трагичне. Прво по грађане који гласају, а касније и по саме страначке вође.
niko nema tako velike brljotine iz prošlosti kao on
a kad pišeš o dresu naprednjaka zvuči ko da pišeš o ozbiljnom klubu
aj nemoj se (nas) zajebavaš
Pa nije li on svojim licnim primerom u startu dao primer ostalima? I dalje... riba smrdi od glave... Kurva o postenju.
Kako mislis da on to moze da uradi kad stoji GRO argumenata protiv njega samog u startu?
Sve ovo vodi citavu temu u politicku svakodnevnicu koja trenutno ovde nije tema. Za to sve treba posebna tema.
Sa ostatkom se slazem! Al opet dolazimo u FLAFIIII WORLD.
hahahahahha, koji smo botovi muss
Kako mislis da on to moze da uradi kad stoji GRO argumenata protiv njega samog u startu?
Добро, око разлаза Шешеља и Николића би могло да се пише мало дуже, није то сад тема, имам ја своје виђење те свађе. Ја говорим о људима који скачу директно претходне владајуће странке у ону која је сада на власти.
Ако Вучић мисли да има и даље какву-такву подршку народа, а почео је да је губи поновним удруживањем са Дачићем, боље му је да не мисли да ће све брљотине политичара и њихових сарадника, од локални власти па до њега самог, однети сва ова вода у Црно море. Становници Обреновца, Крупња, Свилајнца, Параћина... неће само тражити помоћ за обнову својих кућа, већ и нечије главе. Оног Чучковића бих тукао иако нисам из Обреновца, а могу да замислим шта о њему мисле Обреновчани. Ваљда исто што и Чачани за Вељу, Јагодинци и Ћупричани за Палму, Зајечарци за Ничића...