Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. fensere oladi, leba ti. razumem da je tesko za posao i sve to, ali nemoj da si toma. stranka ti je golo govno, pocev od sefa velikog govnjara. zivim u lazarevcu i mogu da kazem da je bar 50% onoga sto se prica istina. mogu misliti samo sta je tek bilo u obrenovcu, a ono sto pricaju ljudi iz prve ruke je dovoljno strasno.
    treba kad prodje sve ovo vucicu i kompaniji jebati mamicu, a i ds-u ako probaju da se vrate na vlast. ma treba im jebati mamicu svima redom.

2. Najvise ce profitirati iz svega Dacic i Radulovic.
    Dacic, jer je JEBENI DACIC. Sta god mislili o njemu, covek je master za politiku.
    Radulovic, jer ce ljudi traziti alternative.

3. fensere oladi, leba ti. razumem da je tesko za posao i sve to, ali nemoj da si toma. stranka ti je golo govno, pocev od sefa velikog govnjara

Е, мој ти... Ја да имам користи од СНС-а, био бих на некој функцији у неком јавном предузећу и болео би ме курац за поплаве и то како ћу да преживим наредне месеце. А и сад бих писао по Фејсу и порталима дневних новина хвалоспеве на рачун владе. Исто к'о и Брус што има више користи од Вукајлије, него од странке, тако и ја од моје жеље да се бавим политиком имам више штете него користи. Претекли су ме цинкароши, сплеткароши, сецикесе, џепароши, олош потекао од лошег оца и још горе мајке.

Данас сам отишао на званичну Фејс страницу СНС-а и желудац ми се преврнуо од коментара. Оно што сам мрзео код жутих, то сад раде и многобројни гласачи СНС-а, а то је оно јефтино увлачење властима. Не подносим крајности. Или се увлаче или пљују. Нема неког нормалног одмереног коментара. Само препуцавања СНС-ботова са ДС и радикалским ботовима.

Radulovic, jer ce ljudi traziti alternative.

Већ за месец-два ће Радуловић да ради са Кончитом Крстић у тандему. Заборављаш да је ово Србија, све је могуће кад су наши политичари у питању.
    А Дачић... Јесте ЈЕБЕНИ ДАЧИЋ, прави мали Слоба, много воли власт.

4. treba kad prodje sve ovo vucicu i kompaniji jebati mamicu, a i ds-u ako probaju da se vrate na vlast.

To je prvi i osnovni problem, apsolutni nedostatak alternative. Da se bilo koja partija "lustrirala" posle kriminala kojim su se pojedinci bavili (i to nemali broj "pojedinaca"), bilo bi nade. Ovako, Djitler krece sa rasciscavanjem stranke od coveka koji je u tom trenutku predsedavajuci skupstine UN?! Natera sve bivse ministre da vrate mandate - osim Supkanovca, on je valjda dobar?!
    I sad, sve i kad bi krenuo narod protiv ovih izroda sto uspuzase na vlast - opet zahvaljujuci govnima u DS-u, narocito govnojedcu Tadicu - ne bi sigurno isli do kraja, jer niko ne zeli da reinstalira sistem koji je bio rdjav, sve i kad je i trenutni goku rac.

Sto je najgore, takvo stanje ce potrajati jos dugo.

Da rekapituliram jos jednom svoj zakljucak od pre par strana - ucite ckole pa paljba u dijasporu! Ne zelite valjda da vam i deca budu slepci kao mi?

5. A pazi Fendera, ladno priznaje da ne bi pljuvao po SNS-u da je dobio svoj deo kolaca? Ovako, izgurali ga preletaci, i on ostao suva kurca - pa ti samo zbog toga pizdis? Gde je prica o pravim vrednostima, da strucni ljudi dodju na funkcije, gde su oni ideali o kojima si pricao dok si lobirao za naprednjake?

6. gde su oni ideali o kojima si pricao dok si lobirao za naprednjake?

Отишли низ Мораву кад сам видео да је Дачић постао министар у овој влади, а код мене у Ћуприји кад су присталице бишег председника општине кога смо једва склонили са власти почеле масовно да прелазе СНС. Ко ти каже да не бих пљувао и да нисам пљувао? Па баш зато што сам без пардона рекао одређеним љигавцима шта мислим о њима, постао сам непожељан у свом граду. Превише видим и превише памтим. Не воле водећи да им дираш полтроне. Ни старе, а ни ове новопридошле. Не воле да се сећаш ствари који други покушавају да забораве. Баш зато што сам говорио неке ствари још у време кампање, зато сам и маргинализован.

7. Fender Stratocaster

Тома је засрао жешће са овом изјавом, Вучић нам тренира живце већ недељама, али ме ипак и даље највише нервирају ови жути и новозелени пацови који су сад измилели из својих рупа и почињу жестоко да пљују Вучића и Тому.

Moguće je i da se Tomi nisu dali da se pojavi prvih dana da ne bi lupetao ovakve stvari.

Nešto mi nije u redu sa tom slikom. Ima nešto u vezi Tome što kriju. Deluje nezdravo.

A overkil koji žuti ispoljavaju bi mogao da bude "unutarpartijske" prirode. (Fajtnajt Đilas VS Pajtić, 31.V 2014.) .

8. @fender
    ok, nemoj da mislis da mi je namera da vredjam nesto tebe licno. jednostavno, ne razumem potrebu da nesto ovde branis i lobiras za bagru koja se na najgori moguci nacin pokazala u ovoj nesreci. kad sam poceo da pratim sajt bio je tadic i njegovi nisu tako radili, to je sns izum. zute su pljuvali svi redom, i tako i treba da bude.
    ovde je tema ponsanje vlasti za vreme poplava, a ono je bilo i jos uvek je katastrofa. do ovoga sam sve mislio ma mozda tripujes, mozda vucko stvarno ima dobru volju da se opere i uredi zemlju, koliko toliko, da se tako otrcano izrazim. e pa ovo me je konacno uverilo da nisam tripovao. ovo treba terati sto pre.
    to je moj neki utisak. kucam misem, ispadose mi oci.

9. Plasticna, sa metalnim okovima - treba 200 evra samo da se proizvede.

10. A genije bi sipao pijacu vodu u otpadno bure od antifriza.

11. http://vukajlija.com/forum/teme/61877-poplave-ne-odgovornost-ne-strucnost?strana=71#post_2818092

Vlast trba napadati posle ovakvog sranja ne zato što je kriva već zato da se ne opušta ni jedna vlast previše. Decenijama imamo opuštenu vlast u ouuujeeeaaa fazonu. Alo bre. NIJE BILO LOPATA! Čemu dalja priča?

Jedino strah od izvesne giljotine može oligarhiju da natera da ne sprca sve pare na bahanalisanje.

12. Alo botino, sta lupetas vise, ko bre nije kriv, je li kriv Misa Tumbas mozda? Prekini vise sa proseravanjima po temi i pravdanjem svojih iz centrale.
    Ja sam mislio da je Fender najtvrdja naprednjacka glava, ali on je za tebe jebeni Noam Comski. Za ostale je naravno Rasni, ali za tebe je Noam Comski. Idi napij se vode iz bureta za antifriz.

13. Jericho , aj oladi malo.

14. guglajte za noama čomskog neznalice!

15. Jericho, burad jesu od antifriza, zajeba me prevarant naslovom, my bad...

Al to što si prošitao "kako_pobediti_u_svakoj_internet_raspravi.pdf" neće promeniti činjenicu da su tvoji izgubili vlast zato što su patološki lopovi.
    Možeš da me hvataš za svaku reč , da ismevaš (netalentovano), trpaš u SNS ili SS, i dalje ćeš biti vanabi-PRčić koji koristi jeftine psihološke trikove da izdominira na forumu. I dalje zastupati psihopate koji gledaju samo svoj enormni ego.

Ljudi će tokom vremena shvatiti da nemam veze sa partijama. Tek sam stigao.

Nejasan si mi po pitanju Čomskog, čovek se ceo vek bori da razobliči tvoj soj ljudi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.