Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. ali u 8 sati vec je mrak

2. Kad je bio mrak, kad je bio mrak....Poneću ti sevast jednu "babarogu" da se ne plašiš u mraku...;-) Ostala mi od vojničkih dana. Samo baterije da kupiš...

3. Čekaj malo, leela... sad si me zbagovala sa ovim ulazom...
    Znači, onaj ulaz kroz koji se ulazi kad se ide u KST u uobičajenom terminu je zatvoren preko dana?

4. I ja sam sad u rebusu... Otišao bih u dvorište bočno... to je jedini ulaz u klub za koji ja znam... O.o

5. Al će neki da se pojave u amfiteatru na arhitekturi, hihi. Ma, samo pitajte portira na glavnom ulazu u zgradu i on će vam objasniti...valjda.

6. pa ja kolko znam taj ulaz je zatvoren u toku dana...bar je pre bio. Iskreno, nisam ni pokusavala tuda da udjem ko zna kolko dugo...mozda su promenili u medjuvremenu. U svakom slucaju, probajte tuda ako mislite da je moje objasnjenje zamrseno :D
    drugi ulaz je na glavni ulaz od teh fakulteta...
    @black-pre ce biti da ce se pojaviti u amfiteatru na ekonomskom fakultetu :P

7. Pa, kako si objasnila, ne bi me čudilo da se neko pojavi u magacinu zadružnog doma u Maloj Moštanici :P.

8. Dobro, dobro... Odo' odma' na glavni, da ne bih ljubio ona bočna vrata.

9. znači, na glavni ulaz, a ja ću se potruditi da i bočni, za koji svi znaju, bude otvoren...

10. Hahahahahahahahahhah, pa, ako otvoriš bočni, koj' ću kurac na glavnom :)))))

11. Mrmune, ne tupi ga!
    :P

12. Neka neko neko ponese kanticu auto-spreja i baci bombu "Che Waz Hr"
    Iako nisam bio tunj :))))

13. euglena. svaka ti cast takva umetnost. Prst da je ovde da vidi postideo bi se zbog svojih slika :D

14. Jano, ne z'ebavaj me džabe :). Nije lepo.

15. oprosti :) zelena necu vise idem da trazim da me bicuju :)
    kakva sam losa :)
    salim se. slako je.
    lep provod vama veceras :)

16. Jano nemo' da mrsomudiš... :)
    Aj' da gledamo definicije, pa idemo posle u park da zagrlimo Vuka i sviramo S.A.R.S. ;)

17. Ja se ne mrsomudim (:D) mindzo jedna. zao mi je sto necu doci na tu izlozbu, u ZG u sam :( a i da sam u bg ne bi dosla jer nije moja defka sigurno na panou!!!! :)

18. Ah, pa nije ni moja pa idem da odam priznanje onima kojima će visiti :p
    Ako je već tako, puno mi pozdravi Bandića, i čestitaj mu inauguraciju u moje ime... Znaće on, samo reci Ming sa Vukajlije... :)

19. Ocu
    Al ako si mu obecao da cu da mu dam. Zaboravi. Ne dam hrvatima :D nisam nacionaliste neg znas..tehnike i to :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.