U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ZAMOLBA
- Ako je neko raspoložen, neka snima klip koji će obesiti na youtube. Bilo bi lepo da link okači ovde. Unapred zahvalan.
Ban
Kako je prosla izlozba?Je'l se neko napio i igrao po stolovima?
Ајде да чујемо утиске!
Е а стварно би било у реду да поделите утиске са нама у унутрашњости... :)
neće oni odgovarati do jutra,dok se malo otrezne...
Kad dođe Black_Hole, njega navatajte da vam priča.
p.s. ne spominjite da sam vam ja to predložio:)
moze li se znati ko su ostali ili cekamo da nam sami kazu :).
Ih, šta vas je...
У јеботе, па на овој слици тачно не личиш на себе Минже! А ни остали, ко год да су.
Bilo je lepo... Šta drugo da vam kažem? Ko vas jebe, što niste došli :PPPP
E, ovako...super je što postoji fotodokumentacija, ali mislim da to baš nije za javno prikazivanje, jer možda neki prisutni ne žele javno da se eksponiraju u toj meri, pa sam zato sklonio sliku. Ming, izvini, ali mislim da je prvo trebalo da se konsultuješ sa ljudima da li da kačiš.
Joooooj, pederu jedan, znao sam da je tvoje maslo :))))
Krivo ti je što nisi na fotki :P
Mr. Moon, e jesi lep, picka ti materina. :)))
Ok, ako niko nema ništa protiv mogu i da je vratim i u editovanoj verziji... Malo zamaskiranoj. Mada, ne vidim što bi iko imao komplekse od svojih slika...
Šta da ti kažem... :))
Bogomi, trebaće ti poveći avatar da zamaskiraš Surovovu glavu.
Sorry, jbg.
Pi, partibrejkeru.
Прекасно блеки, свима сам им запамтио лица и сви ће бити уврштени у моју листу за одстрел.
:)
Шалим се наравно. Таква листа не постоји. Још увек.