Roditelji ljube decu u usta, normalno ili ne?

1. "Jebo im ti krvavu majku..."

Ko što Sava iz Kikinde reče (pokoj mu duši), jebo mater ako su ovi ljudi normalni. Lično sam oštro protiv ovakvog pomodarstva i debilizma koji nam se subliminalno promoviše kroz Holivudske filmove.

Jel normalno da keva ljubi ćerku od 5 godina u usta? Ili fazon ćale da čestita sinu punoletstvo jednim sočnim krljanjem do grkljana?

Ko je za, ko protiv?

http://www.alo.rs/resources/img/06-02-2014/single_news/998287-nata.jpg

A zamislite i sledeće varijante: Ćale ljubi sina od 5 godina u usta. / Ćale ljubi ćerku od 5 godina u usta.

2. Edipovci su za, ostali su protiv.

3. Nenormalno. Kreteni.

4. A de si ti to video? Ja ne znam nikoga ko ljubi decu u usta.

5. Ја сам за све док се језици не набијају до крајника и иза. И за то постоји пример у природи, неке птице то раде, тако да опуштено... Чуо сам.

6. Ja sam svoju mamu ljubio, evo i naša deca to rade

7. Реално. Ако можемо купус салату да једемо из исте чиније, што не би могли и да се цкнемо у уста.

8. A de si ti to video? Ja ne znam nikoga ko ljubi decu u usta.

Ma pusti, ja vido al bolje da nisam, to oni mađaroneri severno.

Jebote, Roki, ne krljaju životinje svoje mlade nego ih hrane usta na usta :)

9. jel ok ako roditelji deci sisaju i stipaju bradavice na grudima i deca roditeljima sisaju i stipaju bradavice na grudima

10. AKO NIJE LOSHA KEVA SHTO DA NE LOLOLO

11. Данас је све ненормално постало нормално и све нормално ненормално. То се зове неки курчев напредак, толеранција, еманципованост итд. Дебилизам своје врсте, али разумљиво. Мени није јасно зашто се толерише јебање у дупе од стране педера и лизање од стране лезбача, а не толерише се љубав према животињама, малолетницама и малолетницима, као и према мртвим лешевима људи и животиња?

12. Такви родитељи су у најбољем случају обични пајсери.

13. NORMALNO DA NE LJUBISH KAD TI JE KEVA GABOR

14. То се зове неки курчев напредњак

15. Zato Granjka što je za homoseksualnost potreban pristanak obje jebane strane a životinje i preminuli ti ne mogu reći "da" i "ne". Ili "trpaj".

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.