Колико има нас који мислимо да године нису важне?

1. Mada šta me boli kurac, kad želi da se šminka kao odrasla žena zašto je ja ne bih tretirao kao ženu

2. duh nikolekga i dalje luta vukajlijom

3. Imam 19 godina, oženjen sam sa
    38-godišnjom
    udovicom,koja ima 20-godišnju
    kcerku. Tu kcerku je
    oženio moj otac.Tako je moj otac
    postao moj zet,a
    kcerka moje žene je postala moja
    maceha.U januaru smo
    moja žena i ja dobili sina.To dete
    je brat žene moga oca,
    dakle šurak moga oca, ali je i moj
    ujak, jer je brat moje
    macehe, tj. moj sin je
    istovremeno i moj ujak.Oko 2
    meseca kasnije je i žena mog oca
    dobila sina, koji je moj
    brat, pošto je sin moga oca, ali i
    moj unuk, pošto je sin
    moje kcerke.Dakle, ja sam brat
    moga unuka i pošto je
    muž majke neke osobe
    istovremeno njen otac, sledi da
    sam otac kcerke moje žene,tj. i
    brat njenog sina.Dakle, ja
    sam svoj sopstveni deda.

4. i sve pare ovog sveta ako nemas sa kim da ih podelis :D sreca je kad delis pare..

5. Iživljavao bi se svaki dan

6. Bohore, zašto za 5 godina, jbt, ima 17 godina, već uveliko je u prometu.

7. To, to. Íspravio sam se.

8. Imam 37 godina, spavao sam do sada sa trocifrenim brojem zena, dosta njih je bilo zauzeto u vezi ili braku. Nikad se nisam zaljubio do te mere u neku koja je bila slobodna kako bih stao sa tim i skrasio se. Imam sve uslove da zasnujem porodicu, ali jednostavno ja se ne pronalazim u tome i ne želim to. Pitam vas, da li sam ja loš čovek zbog toga!? Da li sam emocionalno otupljen, nedostatak emocionalne inteligencije ili sam jednostavno proizvod a ujedno i žrtva ovog današnjeg nametnutog nam brzog života i sveukupno vremena u kom se nalazimo!?

Lajk ako misliš da duh Nikole80KG šeta Internetom i plaši gospodu koja imaju maloletne ćerke kojima godine nisu važne.

9. Evo satima posmatram ćerku i njene drugare kako se igraju žmurke... slušam ih, smejem se. A, onda me jedna rečenica "otrezni"!
    -Pobrkani lončići, šerpe i poklopčići-
    Njima je večeras bila potrebna SAMO ova igra da bi bili srećni, a nama je potrebno više od "igre" za sreću!
    Odraslima je danas potrebana zloba i tuđa patnja, olajavanje i prepričavanje, (to vas valjda hrani) nesreća, pohlepa, ljubomora...
    I mi nešto učimo decu, ustvari pogledajte vi njih i naučiće oni vas mnogo toga! Naučiće vas da čuvate prijatelja "kao" kada igrate žmurke, da dodate ruku onome ko je pao i istinski da mu pomognete, ne da ga sapletete. Naučiće vas da se iskreno smejete, i da male stvari čine ovaj jedan jedini život koji imate! I u ovom mraku sijaju im oči jer su divni i iskreni, mali ljudi! Mi smo pobrkali lončiće, šerpe i poklopčiće! Daj, razvrstajte taj lom!

10. Koliko nas ima koji mislimo da pare nisu važne?

11. Nista ne kapiram, ako kapiram onda je bas glupo

12. Da, ova druga skesom je baš

13. RASTANAK ...:-(
    Pita devojcica svog decka :
    Dali ti se svidjam ?
    On: NE ! ..
    Devojcica ljuta na sebe i opet ga pita :
    Ok a dali bi zalijo zbog mene ako mi se nesto desi ..:-(
    On: NE ..
    Devojcica slomnjenog srca sa suza ma u oci spustila je glavu i htela je da ide sto dallje od njega :-(..
    On : Otiso do nje zagrlijo je i rekao :
    Ej ludo glavo de ides ostani samnom pitala si me dali mi se Svidjas evo odgovoricu ti :
    ti ne mi se svidjas Vec VOLIM TE DO GROBA
    A kad bi ti se nesto dogodilo ja bih umro po tebe a ne bih zalijo ...;-)
    PROSLE SU NEKOLIKO MESECA CURICA MU SE JAVILA Na TELEFON I SE DOGOVORILI DA IDU NA NJIHOVO STARO MESTO ZA POSLEDNIH PUT SRELI SU SE I MU ONA KAZE :
    : ljubavi mi vishe ne mozemo se gledati ..:-(
    ON: Zasto ? :-(
    ONA : LJubavi bolna sam od SRCE moram ici u stranstvo da pravim operaciju ;-( :-( ..
    On : palce i je ljubi ne zeli da je izgubi ..:-( ;-(
    POSLE IPO DANA CURICA JE UtISLA U STRANSTVO I JE PRAVILA OPERACIJU ODKAD JE ZAVRSILA VRATILA SE SPUNOM ZELJE NADE i LJUBAVI DA VIDI SVOG DECKA I DA GA PITA ZASTO JOJ NIJE PISAO PISMA ..
    OTISLA JE KOD NJEGA KUCI I NEPRIJATNO IZNADJENE IMA ZA NJU..
    ONA : HALOOO :-) LJUBAVI JA SAM DOSLA :-D..
    NA DECKA MAJKA IZADJE I JOJ KAZE SA SUZAMA U OCI :
    ONA : HEJ DRAGA ON NIJE VISHE TU NE TRAZI GA VISHE ! :-(
    DEVOJCICA PITA : ZASTO STA BI ? GdE JE ON ?..:-(
    NEGOVA MAJKA JOj
    EDNO PISMO DALA OD NEGA A U PISMU PISHE :
    HEY LJUBAVI KAD PROCITAS OVO PISMO ZNAj KOLIKO TE VOLIM JA SAM TI TO REKAO I KAD SI ME PITALA PRE PAR MESEC DANA .. I OSVIM TOGA REKLA SI MI DA CES PRAVITI OPERACU .. TVOJI NISU MOGLI DA NADJU DONATORA PA SAM TI JA DAO SVOJE SRCE JA SAM BIJO TAJ DONATOR..;-(
    HEY SRECO MOJA NEMOJ BITI TUZNA ZBOG NAS I NASU LJUBAV JA SAM TI REKAO DA ZBGOG TEBE I ZIVOT CU GA SVOG DATI I DA CU TE VOLETI DO GROBA ..I
    Imam ZADNJU ZELJU : NE MOJ PLAKATI i SUZE LITI SETI SE SRECNIH DANA KADA NAM JE BILO SVE KO U BAJCI I KAKO SMO SE LUDO VOLELI .. U OVOM ZIVOTU NISMO MOGLI BITI ZAEDNO ALI U DRUGI CE MO BITI VECNO .. SRECNO NOVO RADJANJE LEPOTO MOJA SRECAN ZIVOT I SVE NAJBOLJE TI ZELIM I OPROSTI MI ZA TO STO NISAM TI PISAO ZAO MI E .. ZBOGOM LJUBAVI ZBOGOM ZA KRAJ VOLIM TE DO GROBA ANDJELE MOJ :-* ;-( :-(..

14. Bogu Ocu Sapsitelju godine nisu važne.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.