Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Evo ja ću da zameram istima:
Če... Živi daleko.
Šiva... Nisam je upoznao... :(
Surovi... Ufff... nemam toliko vremena da ispričam tu priču. PS: Znam da si mi ti obrisao macu, i pričaćemo kada se vidimo.
Džimi... Mora u krevet u 12.
Marijana... bolja je od mene u pokeru... :(
Prst... Premalo sam se njegovih priča naslušao, 'oću još!
Litijum... nervira me što ne mogu da se setim ičeg što me nervira kod Litijuma!!
Generalno zamerke modovima...
Da li je zbog prevelikog broja defki, ili zbog zamora, lenjosti, ili šta već... Previše jako loših definicija prolazi neupokojeno. A tek posteri...
-Кад Прст и Јана почну да бацају сврш на "Бејбе" :)
-Кајзена никад нема на чету, и оно чувено "биће" које никад не буде!
-Сурови је ок лик.
-Литијум је исто пристојан, и реалан.
-Неша краљ. Ако вако настави можда стварно Вука добије простора на неком радију.
-Џимијеве дефке јебу кеву.
-Ивана кхм, афродита међ модераторима. Што се мене тиче може да ми смета, врло радо :))
-Шиву не знам, ал мислим да се она и Кајзен потајно виђају и имају односе!
-Че Ву је легенда. Ко би рекао да је Земунац. Аустралијски Земунац, занимљив, и једно време једини човек за разговор у пола пет јутри :) То бегоше дани.
-Маријаница, најбоље ради свој посао међу модовима. И хумана је јако!
-Корлеоне, шта знам не може да шкоди, а чим не шкоди значи да користи :)
-Блек Хол, е с њим нисам претерано ћаскао, нити ишта знам о њему сем да пише квалитетне и духовите дефиниције.
-И последњи али не и најмање важнији Цеееелт :) Људина, волећу га још више ако искомбинује неки пакет kilkenny или guinness :) Ваљевски Зет. По систему "негујмо" домаће.
Da li je ovo tema "čepite se modovima" ili "šta vam smeta kod moderatora"?
Mogu i ja da pričam o tome kako su svi super, ali koja je poenta toga na ovoj temi? Dok nemaš zamerki znači da su ok i kraj...
A po potrebi može da se otvori i druga tema: "Šta ti se svidja kod moderatora" pa tamo da ih dižemo u zvezde, nemam ništa protiv. Štaviše, dosta bih postovao na toj temi.
I da, Šiva, zar ne treba da obrišeš svaki spam?
Da ponovim, meni je jedina zamerka na rad moderatora to što su previše popustvljivi i blagi, i prema autorima kad prave sranja i definicijama koje zaslužuju da spavaju sa ribama.
Svakako, gamby.
obeliks, piro, ljizanin - izgleda da imate onaj sindrom logoraša koji su počeli da gotive dželate...
nego, imam zamerku, evo vidim hajka na mene se nastavlja i neki mod je, pošto sma prestao da pišem, upao u krizu, pa je krenuo da mi s leđa kolje stare definicije... moja zamerka glasi:
- zašto ne stiže obaveštenje autoru kad mu neku definiciju obrišete? valjda toliko možete ispoštovati ljude koji su svojim definicijama sazidali ovaj sajt... ili grešim?
- drugo, zašto se skriva ime moderatora koji je obrisao definiciju? kakav je vaš stav o tome, zar to ne dopušta zloupotrebu ( u smislu kad je akcija anonimna manja je odgovornost, a takođe time pružate šansu za iživljavanje (kakvom sam inače ja izložen)).
Pokies, to što pitaš zapravo i ne zavisi u tolikoj meri od moderatora. Ako te zanima zašto je obrisana - razlog ti piše pored nje na groblju, a ime moderatora je potpuno nebitno, jer je tu istu definiciju mogao da obriše bilo koji drugi mod, ali eto, zadesilo se da je taj prvi video. To što je obrisana nema veze sa tim ko je obrisao.
Verovatno ima veze sa hrabrošću istoga. Mislim kao da neko mož' da vas ujede ako zna koji je. Zamisli koliko bi vi brisali definicija kada bi morali da napišete koji je obrisao. Ovako je sistem streljačkog voda.
Naime, samo jedan vojnik u vodu za streljanje ima pravi metak u cevi. Puške im se dele pred samo streljanje, i naredba je da nišane u srce. Tako niko iz odreda nije siguran ko je streljao, pa ih ne peče savest.
Ovde je to drugačije, niko nezna ko te je streljao, pa opet ove iz voda za streljanje nekako imaju čistu savest :)
У 90% случајева се сви модови слажу да је требало обрисати неку дефиницију, тако да није толико битно. Што се тиче обавештења, мало је превелики посао, ем бришеш, ем шаљеш обавештење. Једино ако би Каизен нешто испрограмирао.
ПСВ, коа црна савест, бре... Немаш појма шта се дневно ђубрета овде побрише и какви ли мозгови то пишу... Ноу мрси за те ствари. :)
'Es vid'o smajli na kraju, 'ebem ti sumpor :)
e ljudi, ako to rešava problem, recimo da sam ja krivac za sve obrisane definicije.
ja nemam savest
http://vukajlija.com/pusi-kurac/116976 :))
Ja se ne sećam da mi je obrisana skoro i jedna od strane moderatora:) Pu Pu PU, daleko bilo. Znam da gomila stvari ne uspeva biti obrisana, i promakne. Predlažem svima koji imaju po tom pitanju problema, da otvore arhivu za bilo koji dan i pokušaju da realno ocene sve definicije, i nek odluče sebi u glavi koje su definicije za brisanje. Znam i verujem da to nije lako, i mislim da se moderatori ne moraju po tom pitanju pravdati.
Harakiri PSV - svaka čast.
motiko ono je pobeda :D
Da ne spamujem, ali toliko mi je prirasla za srce da mi uvek izmami osmeh na lice. Koja iskrenost, ona decija, neiskvarena :D
Meni smeta kod moderatora sto ne vidim ama bas nikakvu logiku po kojoj se isti biraju. Ko odlucuje o tome? Sta treba da uradi neko ko ima aspiracije na moderatorsku poziciju na ovom sajtu, kako bi ostvario svoj cilj?
Ko je rekao da ce bas ovi moderatori da budu moderatori?
Mislim, za neke od njih stvarno razumem, ali za neke mi opet ni malo nije jasno...
(NO names)
Ми смо гомила нерадника :Д
Ne, nisi me razumeo: da vas vidim kao gomilu neradnika, videla bih i logiku po kojoj se birate, pa bih i sama pokusala da budem neradnica.
Ali to nije slucaj.