Novi moderatori

1. Javno pozivam da prihvate ulogu moderatora na sajtu:

dobra_losha_zla
    shiva
    iva98
    Lola
    iSharky
    NesaDeBeli
    Che-Vu
    zyclon
    Gvozdenovic

Neka u ovoj temi odgovore ako pristaju a oni koji sa ovog spiska nemaju uloge mogu da napišu koju bi želeli da im stoji pored imena.

Čestitam dobitnicima, ostalima više sreća drugi put, a biće toga ihahaj, ništa ne brinite... :)

2. Wow, kakva počast, a jel' ćemo da dobijemo i Milku od 300g sa lešnicima kad nam popada šećer od posla :D
    A jel' mogu da dobijem još neku ulogu pored ove i kožnu fotelju? :D

Odgovor je Da, želim da budem moderator umesto moderatora, daću i časnu pionirsku ako treba.

3. Sa zadovoljstvom prihvatam.
    Naravno, pocinjem rad od sutra, kao sef. Kupite me od kuce oko 10 ujutro. Kad dodjem u kancelariju, cekace me kafa, bela, sa jednim i izbor krofni. Obracacete mi se sa "gazda".

Naravno! I velika mi je cast. Hteo bih i ulogu, smislim pa javim.

4. hahahahahahahahahahahahah pa šta bi? predomislio si se kaizene? al' 'ajd', nisam ja tolika guska i pristajem da ti pomognem... :) e, a ulogu kad smislim javljam, samo ja prvo malo da se saberem, drugu noć već ne spavam, na znam za sebe...

5. Smislio sam ulogu!
    Bicu "Gospodar noći"!
    BUAHAHAHAHAHAHA!!!

6. I ja glasam za selenijum.

7. Poslednja aktivnost: 18.09.2008.

Već ima dovoljno slabo aktivnih moderatora. Sada trebaju oni drugi :)

8. Ja sam zaova Milke Canić.

9. Sta ce vam ovoliko modova?

10. surova neophodnost. bice sigurno i kolateralne stete, kao i u svakoj revoluciji, al jebiga, mislim da vredi...

11. e da, počinjete sutra.

12. Al` se ovde svašta izdešavalo dok nisam bila tu. Na kraju sam htela i da mi obrišete profil, pa nisam imala srca da napustim Vuku, posle 6 meseci na sajtu :)
    Ok, prihvatam ulogu moderatora, a za ulogu... Malo da razmislim, pa javljam.

13. Ovako, uloga: Hip-Hop promoterka.

14. Vau, svaka čast! Ja sam još daleko od toga... :(

15. Silvija, ako se potrudiš bićeš i ti jednog dana moderator umesto modaeratora.

16. Toooo! Svim novim modovima želim jednu vruću dobrodošlicu! :-)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.