Prijava

reko mi jedan ckode kafedzija kada sam pitao zasto je zest povecao vise puta,a piva na istom vec godinama.kaze da ljudi na pivu ne prave sranja uglavnom,a na rakiji jedu govna i prave sranja.uglavnom je to istina.volim vinjak i vilju takovo od zesta.samo od vinjaka znam imati pomracenja.a najjace pice za filozofiju i hevi umirenje je kurvozije.

Kurac, onda ti imaš granicu.

Pa imam ko i svako ali boga pitaj gde je xdd

Ma bjaži, žestina te samelje, da ne znaš ništa.
Moja granica u pivu je kad ostanem sam. Svi odu. Tad popijem još koje, pa kući. Ili fajront.

nema to veze pivo, zestina...zavisi ko je na sta naviko, ja uglavnom zestinu pijem i cesce se brze napijem od piva i brljavim od piva nekad gore nego na zestini

Ma kurac, smlati ti tarli šljivke 50°, nema te niđe.

1,25 jednom na svadbi na kosovu pocepao kosulju maltretirao muziku malo pa presao preko puta pevao djani i popio 3 skopska umalo se pobio pa se vratio na svadbu i smarao mladozenju(zeta) da me on i samo on vozi kuci. Odvezao me na kraju sutra me bilo sramota samo sto sam njega akao

vukajlijasi pomozite zaprijela mi kiflica

Ovaj cvet je moj otac

ако је мамурлук од пива, ујутру по буђењу једна чаша пива, или добро и цело 'ајде да се не баци, а ако је од жестине, чашица ракије и к'о нов. добро, не баш као нов, али буде много лакше. научили ме наши стари.

ne znam da li se i vama ovo desava, uglavnom kada popijem solidno kada se userem, nikada me nije na agersiju teralo, kad god sam takav ako slucajno dodjem u neku konflitknu situaciju tada uvek smirujem, ja sam kriv, ljubim ruke, izvini nije problem, moje izvinjenje...medjutim u istom vreme, i ovako i kada sam trezan ako ocenim da treba da nastetim coveku, to sam u stanju da uradim na najgori, najpodliji, nejbeskrupulozniji nacin, pa eto cak i da ubijem (nikad nisam), ne bi mi to stvaralo neki problem posle, ali mislim bez drkanja..

To je zato što ti treba alkohol. Alkoholičar si, pa kriziraš. To si ti, alkoholičar i to onaj najgori, koji je agresivan kada nema šta da pije. Ti piješ, ti radiš to što alkoholičari rade - piješ. Bogu Sapsitelju se okreni i izvuci se iz ralja alkoholičarskih.

Ovo:

Ti piješ, ti radiš to što alkoholičari rade - piješ.

me podseća na ovo:

To je tvoja mama. Tvoja mama radi to.

što je autor verovatno i hteo.

Sapsitelju alahu se poklonimo

Sapsalah Alejkum, bolje zvuči i od originala!!!

Келтике, како ћеш сад да линкујеш

купи монитор