Prijava

Izvolite ovde ostavljajte svoje predloge vezano za Vukajliju. Spam, rasprave, konstatacije i komentarisanje će biti obrisano.
Napišite isključivo konkretne predloge. Predlozi koji su u granicama izvodljivosti biće ostavljeni Kaizenu na razmatranje, dok će svi ostali , koji nisu od velikog ili primarnog značaja biti obrisani od strane moderatora(po subjektivnoj proceni).

Na neka pitanja ćete dobiti odgovore direktno od dežurnog moderatora u vidu EDIT-a na vašem postu, koji će nakon nekog vremena( kada pročitate) biti obrisan kako ne bi pravio gužvu

Predlog: Brisanje bezveze otvorenih naloga.

Zamisao se sastoji iz toga da se obrišu nalozi koji su napravljeni pre odredjenog vremena (npr. pola godine, godinu dana), a za to vreme nemaju nijednu definiciju, komentar ili bilo šta. Bukvalno, neko je napravio profil, prošetao kroz desetak definicija i otišao. Takvi nalozi su nepotrebni pa ne bi bila loša ideja (po meni) da se pobrišu. Šta vi mislite?

http://vukajlija.com/forum/teme/158 - evo slavko

a gambi, ovo nije losa ideja... moglo bi i automatski to da radi nakon nekog vremena, cisto da oslobadja imena za nove clanove

Omogućavanje editovanja sopstvenih komentara. Znam da je već pokretano ovo pitanje, ali nije se na kraju ništa desilo, pa da podsetim Kajzija.

@Celt: Upravo tako. :)

Да се направи посебан део форума специјализован за предлоге и да се при том предлози остављају у виду посебних топика.

Сваки пут када би се неки добар предлог предложио , људи би се јављали више остављајући постове чиме би сам топик био уочљивији.

Да се у опцији '' О себи '' на профилу омогући линковање.

edit korleone: jNy, šta će ti to? Dovoljno je da linkuješ adresu svog profila.

Ја сам за то да се уведе шаутбокс на врху. Баш би било ин и урбано. :)))
Не, озбиљно, било би кул.

Корлеоне, да бих у ''О себи'' могао да линкујем неку дефиницију, да не стоји ружан линк. Пробај да линкујеш дефку на профилу, видећеш да не може.

Едит: Нисам га прочитао како треба :) Ок, нека стоји предлог, Каизен ће погледати.

Да се направи радио на Вукајлији па да свако остави своју песму да се стално слуша - тако можда смањимо доток линковања песама са Јутјуба и мало убрзамо чет

Edit korleone: Lorde, čisto sumnjam da će neko prestati sa linkovanjem Verujem da malo članova uopšte i sluša neki klip koji okači neko drugi.
Izuzev, ako nisi mislio na neku vrstu Džuboxa?

Јашта Корлеоне, к'о џубокс !

Da se malo optimizuje arhiva. Dakle kad se udje u arhivu za neki dan da ne mora da se na svaku def klikce ponaosob kako bi bila procitana i ocenjena, vec da se izbace sve definicije koje su napisane gorespomenutog dana, po vremenu definisanja.
Ili je to bezpotrebno?

Skinuti limit od 5 definicija dnevno, ili barem taj limit udvostruciti.

Predlažem da novi članovi, koji ne skupe 50 pluseva ne mogu da glasaju. Ako pogledate ima i onih koji naprave profil i po dva meseca ne napišu baš ništa, a glasaju i ostavljaju komentare na tudje definicije.

Едит Корлеоне: ОДЛИЧАН ПРЕДЛОГ - донекле

Melkijades, predlagano je to nekoliko puta. U suštini, ne verujem da će bilo šta promeniti. Potrudiće se da napišu nekoliko gluposti i eto 50 poena, a ionako im toliko treba i za čet.

Mogu sad da budu osim hejtera da budu i lajkeri (oni koji daju dosta pluseva bez citanja definicija), ako je to moguce naravno.

To za glasački limit je skroz ok. I u životu moraš da napuniš 18 pa tek onda te neko kao sluša.. 50 može da se nakupi na jednoj def, nego gruneš 300-400, pa novajlije da se malo potrude da bi dobili pravo glasa, taman toliko da skontaju šta, kako, gde, kud i kad.

Oko izmene sistema glasanja je vec odluceno, samo ceka realizaciju -- nece vise vaziti 1 covek 1 glas vec ce se na osnovu specijalnog supersonicnog algoritma utvrditi vrednost glasaca, tj njegovog glasa.

... tako da ce glas novajlije prakticno biti bezvredan.

Znaci bice je napokon ostvareno :)

Хоћемо ли имати прилику да видимо негде формулу тог специјалног суперсоничног алгоритма? :)

Хоће ли се онда и цео систем поена популарности мењати?

Da li će nam se popularnost svima promeniti ili će to biti od sada pa nadalje?