povodom umoda za valdemara

1. prodje jedan strajk, nista nismo postigli
    pokusajmo ovim povodom mirnim putem da umodujemo valdemara, ako bar nema dobrog sadrzaja, da onaj koji je los ne preljeva
    za poboljsanje sajta

2. podrzavao bi valdemara,ali mislim da bi banovao mnogo,zato NECU

3. Može. I Stevan isto.

4. drzite ovu temu u aktivnima kad gazda udje preko svoje pentium trojke da vidi mozda

5. treba potpuno ukinuti moderisanje. i vukajliju.

6. ne seri sad kad nisi mod

7. Brate kako bi izbegli svakojake konflikte najbolje mene da umodujete

8. најбоље да се угаси сајт

боље то него да овакав постоји

9. Treba moderatora, ja ne znam ima li ih uopste sad. Stecan svakako, zasluzuje to odavno. Limar nema mudasca za takve stvari. Nema ni Stecan, al je namazan.

10. Podržite Valdemara. I Stevana.

11. ja ovo pricao i dok sam bio moderator, predlagao kajzenu kako da napravi vukajliju bez moderatora da funkcionise, al njega generalno boli kurac za matematiku, verovatnocu i da programira.

12. боље стецан, валдемар или неће или не може да провали кад се неко зајебава а кад је озбиљан, доказ тема о русима што значи да би бановао превише чак и недауновце

13. стецан и шоми кајгана би кидали

14. Ja sam ozbiljan. Ozbiljno mislim da bi Valdemar i Stevan bili dobri modovi. Inteligentni, posvećeni i pre svega dobri ljudi. Na stranu muda, iako nisam primetio da ih nemaju, činjenica je da malko narastu muda kad se dobije mod.

15. Sa mylycom da se podpiše ugovor da moduje!!!

16. i treba nam banjavanja kad smo govna
    ako umoduju valdemara ja trazim mesec dana ko iz picke
    potpisujem ovde

17. dobar predlog za svu trojicu

18. Откад требају муда за модерисање јеботе

Модерисање је у ствари један од бољих начина да се надомести недостатак тестиса.

Џабе се трудите, иначе, Каизен нема поверења у мене због многобројних банова, ех, што сам лудовао, могло је моје име овде од сад да значи правда...

19. Još jedan razlog više da te umoduju Stevane. Dakle sve si to prošo, sve znaš, za sta kolika kazna ide, sta je sprdnja šta nije, ne mora ni po dana da utrose na objasnjavanje duznosti i obaveza. I sudićeš posteno i po savesti jer si više puta bijo bezrazložno drakonski kažnjavan.

20. Е, да, то нисам баш дуго поменуо, хвала за подсећање на тај прогон!!1

Него, паде ми безвезе на памет, модератор немаже да банује другог модератора?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.