KRAJ STRICOVANJA - KRATKA ANKETA
  • Tibor Váci

po ugledu na kratke ankete sa raznih sajtova (b92, blic...) sprovodimo ispitivanje javnog mnjenja u cilju otkrivanja pravih uzroka prestanka STRICOVANJA na vukajliji.

SHTA MISLITE DA JE DOVELO DO UNISHTENJA STRIC POKRETA NA VUKAJLIJI?

A) TIBOROVA LENJOST U OTVARANJU NOVIH TEMA O STRICU I ZASTOJ U IZRADI STRIC STIKERA
    B) OLLANIKOVO STALNO ODSUSTVO
    C) CARINO VEZIVANJE RAZNORAZNIH NEBITARIJA ZA STRICOVO IME
    D) OTKICE DA JE RASNIJEVO GOVNO FEJK I POLJULJANA VERA U POUZDANOST RASNIJA NAKON TOGA
    G) CELT NOOB

• Tuccini

U pitanju su sigurno neki skriveni razlozi. Dakle pod E) i F).

• z

Kao što kaže stara kineska poslovica 'ne možeš pojesti kuče koje se još nije rodilo osim ako ne zakolješ skotnu kerušu' tako je i stric pokret prestao da postoji jer nikad nije ni postojao.

• Bazzi

Samo da se zahvalim STRICU što je postojao

• Bazzi

Ko će sad da jebe strinu?

• ps

Sta je stricovanje?

• Tuccini

Kakvi ste vi stričevi ratnici, kad ne umete da postavite anketu kako dolikuje? Ih, zar da vas ja uchim :(
    S) TIBOROVA LENJOST U OTVARANJU NOVIH TEMA O STRICU I ZASTOJ U IZRADI STRIC STIKERA
    T) OLLANIKOVO STALNO ODSUSTVO
    R) CARINO VEZIVANJE RAZNORAZNIH NEBITARIJA ZA STRICOVO IME
    I) OTKICE DA JE RASNIJEVO GOVNO FEJK I POLJULJANA VERA U POUZDANOST RASNIJA NAKON TOGA
    C) CELT NOOB

• plok

sve po malo

• Valdemar

SHTA MISLITE DA JE DOVELO DO UNISHTENJA STRIC POKRETA NA VUKAJLIJI?

Mislim da je bila u pitanju neuobličenost njegove avangardne prirode jasnim programskim manifestom, usled čega su se javljale proizvoljne interpretacije, što je na kraju dovelo do raspada pokreta zbog njegovih unutrašnjih kontradiktornosti.

• ps

Ja mislim da si ih ti sjebo kad si ih istricovao dugim postovima ujninim

Edit: napiso bi ujka ali znamo da sam obraz 1389 pa tu rec ne koristim nikad

• Rasni

Vreme je za novi pokret, nešto što će pokrenuti sajt.

• plok

Vreme je za novi pokret, nešto što će pokrenuti sajt.

za to moramo svi da spustimo sekire i bijemo zajedno

• Rasni

Neki novi pokret, ali da ne bude bleda kopija strica.

• Tuccini

Dođe ćale kod strica i kaže jbt koji si ti brat.

• Rasni

Celt noob sigurno nije kriv, on je cak i ojacao strica jer su se neprestano otvarale stric teme.