"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. -Пошто јебено не могу да заплачем ко год умро , 3-4 пута сам црк'о од смјеха на сахранама ближњих ми. Кајем се мало, таква сам особа јебга :)
    -Пошто узимам јаке лијекове забрањен ми је алкохол доктор реко да ми могу отпасти дијелови тијела. Утуко сам се намјерно на некој слави као мали кад су ћалци сазнали убили су бога у мени. Касније сам сконтао да се од истих лијекова и алкохола прави она дрога крокодил што труне човијек од ње. Не кајем се нимало, чак се осјећам супериорно олололо.
    -Као што раније напоменух, сломио брату врат, ради мене му је сјебано кољено. Не осјећај неку кривњу, дјете сам био, а за ово друго - лол.
    И тако, писаћу после. Не пишу ми се гадости сад :)

2. Не знам јесам ли пискарао на овој теми, ако нисам ево сад се сјетих једне невине дјечије глупости коју сам направио кад сам имао три и по (стара ми скоро испричала):
    Кум која је иначе тешка дилеја и зајебанција од човјека, поклонио старом порнић на ве ха есу, и стари то склони негдје са стране. Једно вече кад су стара и он ишли на неку славу ил' шта већ би (на пар сати) а сестру и мене оставили да спавамо, ја сам касније ваљда устао, дигао сестру из кревеца (тад је имала једва годину дана), паркирао је испред тв-а, упалио касету, сјео и ја, и тако смо гледали порнић једно пола сата док старци нису дошли. Кад је ћаћа видио шта се дешава, касету је логично искључио, сестру збуњену вратио у креветац, а мене пребио ко вола у купусу. Мени наравно није било јасно зашто сам добио батине.

3. Фацо, перверзњачино стара, ти си болесник, јадан :Д

4. Ja sam u obdaništu, sjećam se vrlo dobro, u jednu posebnu svesku crtao avione, tenkove, vojne kamione sve sa kukastim krstovima na njima, rat, eksplozije, mine, bombe, puške, osakaćene i preklane ljude sa noževima u lobanjama... Kasnije sam tu svesku pokazao vaspitačici i rekao: "Ovo moj tata radi na Kosovu!"
    Naravno, nisam mislio da kolje šiptare već sam mislio na vojnu tematiku pošto je stari tada bio neki oficir i već je dobio prekomandu u neku guduru na Kosovu... Škandal.

5. Хехехехехехе

6. -jedanaest: 'izgubio nevinost' sa trećom rođakom. Bila je starija par godina i to je bilo 'čisto da probamo'. Kasnije sam to poricao. Mada smo se prošle godine na nekoj svadbi pošteno izjebali.

Скочко, шта ти је трећа рођака? Убисмо се на чету од размишљања...

7. Првим двема је само гурао прстиће, а с трећом конкретно, конташ.

8. аххахахаха фацо

9. Skočko, objasni malo stepen srodstva sa njom, jer nas jebe taj izraz "treća rođaka".

10. Фацо, то је била првобитна теорија, да је код прве две испушио па онда код ове успео...

11. Pazi vako, to je unuka od đedovog brata. Sad kako vi to zovete ne znam, al' sad kad sam ovako napisao ispadne da je ona meni rodica u drugom stepenu, lebtijebem.

12. Pa dobro, daleko je dosta.

13. Sad kako vi to zovete ne znam

Маријана

14. Курац мој далеко.

15. Аааааааааа, добро је, како је нама Чак покушао да објасни испало је свашта ололо

Маријана

АХАХАХАХАХАХХААХХА КРВ ТИ ЈЕБЕМ

16. Daleko u Njemačku, u mom selu nije. :D

17. Не зна се ко је гори, Евомене или Скочимиш :Д

18. Skočimiš

Ratna djeca :D

Мом буразу пала граната поред главе, вришта до своје 4 године лололо :)
    Јебо вас рат :Д

19. Ma rat je samo izgovor, rođeni smo poremećeni :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.