sto se tice muskaraca, da postoji slicna lista top 5 for me:
- dzerard batler = ima sve
- tom hardi = ima sve osim visine
- lik sto glumi elfa tranduila hot hot
- pjotr graso i tako ti tipovi = faca, visina
- rikardo darin = harizma ima nesto
Sve fimove Andjeline sam gledala. Ona mi je preseksi. Stvarno. Faca, kosa, sise i noge. Govor, postupci, obrve, mimika... Au brate u najboljim danima do jaja je seksi, bela majica bez brusa... Kad je nenamontirana tada je najlepša. Ovo ostalo stvarno... Šušljak.
U odnosu na žene koje se meni stvarno doapdaju. Monika Beluči, Šarliz Teron, Šeron Stoun, Djia, Tanja Bošković, Snežana Savić, Bruk Šilds, Neda Arnerić, Sindi Kraford, Džulija Roberts, Bridžit Bardo, Merilin Monro, Vanesa Paradis, Ornela Muti, Silvana Armenulić... I još gomila nekada mladih i odista prelepih, hodajući seksipil su bile te žene. Ovo danas je mlako. Instant. Ako mi kažeš da biram jednu s liste Lima. I to je sve.
Od sad ću kačim žene iz ranijih doba :D Ovo danas s kolca i konopca. Dobro, ova slika Bijonse je ružna, loše je ispala, svako od nas kad se nakrevelji ili nešto sigurno nije hot. Ali eto ja ne volim crnkinje iako je Naomi zaista lepa crnkinja.
Nataša Bekvalac braćo je stvarno riba do jaja.
Meni Sloboda Mićalović nije lepa i nervira me. ima dobru sisu a onako nos, neka arogancija - jok narode. Jok. Njena sestra je nežnija, mršava ali ima slađe lice.
Jelena Rozga, u kako bi to nategla, balerina :D ahhahahahahahhahahahahahah
Milica Todorović mi je bila lepa mnogo pre operacije nosa. Šta je bilo, ne znam. Leskovčanka me razočarala operacijom nosa. Jbg. Njen najveći adut je harizma na sceni. Privatno to jedno stvorenje mirno, fino, povučeno čak, ne biste rekli. Da joj vežeš kosu i tapiš piksle ne bi je primetio da se šunja okolo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mogle bi da ga probaju Smokljo
+100 camuganke na dnu ljestvice vazda
sto se tice muskaraca, da postoji slicna lista top 5 for me:
- dzerard batler = ima sve
- tom hardi = ima sve osim visine
- lik sto glumi elfa tranduila hot hot
- pjotr graso i tako ti tipovi = faca, visina
- rikardo darin = harizma ima nesto
no homo
mada..
Sve fimove Andjeline sam gledala. Ona mi je preseksi. Stvarno. Faca, kosa, sise i noge. Govor, postupci, obrve, mimika... Au brate u najboljim danima do jaja je seksi, bela majica bez brusa... Kad je nenamontirana tada je najlepša. Ovo ostalo stvarno... Šušljak.
celt zaokruzio 9, bijonse
https://pbs.twimg.com/media/BE2cb_1CEAA1wl1.jpg
a, vaj d fak nat. ne bi je listao kao neku lepu, al kad vec na listi, aj, pre bi nju nego emu vatson ili tako nesto.
Liberté, égalité, Beyoncé
U odnosu na žene koje se meni stvarno doapdaju. Monika Beluči, Šarliz Teron, Šeron Stoun, Djia, Tanja Bošković, Snežana Savić, Bruk Šilds, Neda Arnerić, Sindi Kraford, Džulija Roberts, Bridžit Bardo, Merilin Monro, Vanesa Paradis, Ornela Muti, Silvana Armenulić... I još gomila nekada mladih i odista prelepih, hodajući seksipil su bile te žene. Ovo danas je mlako. Instant. Ako mi kažeš da biram jednu s liste Lima. I to je sve.
Od sad ću kačim žene iz ranijih doba :D Ovo danas s kolca i konopca. Dobro, ova slika Bijonse je ružna, loše je ispala, svako od nas kad se nakrevelji ili nešto sigurno nije hot. Ali eto ja ne volim crnkinje iako je Naomi zaista lepa crnkinja.
Nataša Bekvalac braćo je stvarno riba do jaja.
Milica Pavlović, znam je lično. Ok van scene nije nešto ali na sceni ... ou.
Mnogo volim facu Goce Tržan, i njene sise. Hahahhahahaahha
Meni Sloboda Mićalović nije lepa i nervira me. ima dobru sisu a onako nos, neka arogancija - jok narode. Jok. Njena sestra je nežnija, mršava ali ima slađe lice.
Jelena Rozga, u kako bi to nategla, balerina :D ahhahahahahahhahahahahahah
Nista izgubila si i ti kredibilnost. Idemo dalje
*kredibilitet
Ana deArmas, nema je na listi :(
Aleksandra sa liste, što je Šmoklja napisao.
Idemo dalje.
милица тодоровић
Sara Sampaio
https://images.app.goo.gl/WieLdomtJeo9asD87
Brate mili ...
E Stalkere to je seksepil! Kako je vrh čoveče.
Ana deArmas definitivno
lepa al nije jebozovna ta cigancica.
Milica Todorović mi je bila lepa mnogo pre operacije nosa. Šta je bilo, ne znam. Leskovčanka me razočarala operacijom nosa. Jbg. Njen najveći adut je harizma na sceni. Privatno to jedno stvorenje mirno, fino, povučeno čak, ne biste rekli. Da joj vežeš kosu i tapiš piksle ne bi je primetio da se šunja okolo.