Da sam ja muško ne bih kurveštije probnom lampom pipnula, a ne bih ni ovako kao žena sa homoseksualnim afinitetima ... Fuj.
Uostalom seksualni doživljaj zahteva um pre svega. Barem za mene. Što je osoba umnija orgazmi su bolji. Ostalo je ko da jebeš vreću krompira ili koječega ... fuj.
Gospode sveti, ladno imaš jarčinu na profilu, satanistički simbol Đavoletine ... Da nisi onaj albino sektaš sve ti ebem
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Au al' je lepa i seksi ova Angelina... Volim žene sa slatkim licem i oblinama. Mada dobro, volim i klještave žene koje imaju nešto u sebi, broje im se rebra i pršljenovi ali imaju nešto, ima takvih unikata ... ☺️
добра је румунка јбт сећам се 2012е и њене песме са деди јенкијем и тад ми је била топ да не идем у дубиозу па да спомињем њене песме из 2010е и раније мало ту је онако ал сад јееееееееееее
Nema šta mene ovde ko da dočeka, zna se ko je stariji.
Žezno, ko si ti da pitaš ko sam ja, dečačiću nerelevantni.
Avvl me posra, ok, ali Plidu je objasnila koliko ste plitki.
Da sam ja muško ne bih kurveštije probnom lampom pipnula, a ne bih ni ovako kao žena sa homoseksualnim afinitetima ... Fuj.
Uostalom seksualni doživljaj zahteva um pre svega. Barem za mene. Što je osoba umnija orgazmi su bolji. Ostalo je ko da jebeš vreću krompira ili koječega ... fuj.
Nikoletina Bursać > Ema Radujko
ovaj AVVL piše kao da je moj dupli
ko si ti sad
Uz dužno poštovanje može biti samo obrnuto. Ja sam ORIGINAL, Macane! ☺️ Treba ti još da porasteš do mog aždajluka. ☺️
Dobro pitanje mada gubi smisao nakon moje replike dotičnom. ☺️☺️☺️❤️
Sta napadate lika, samo rekao da se slaze s Avvl
Gospode sveti, ladno imaš jarčinu na profilu, satanistički simbol Đavoletine ... Da nisi onaj albino sektaš sve ti ebem
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Nije samo ne vjeruje u ove likove, isti mu kurac ka stavio isusa ka djavola ka pokemona nekog, sve je to za njega plod maste covjeka
I mene ste tako dočekali, to je da bi se učipio. ☺️ A jednom i sa mnom neko da se složi... Eto imam muškog dvojnika..lolz
сељанчица а курва каква трагедија
Volim ih hahahhahahahah, uvek sam.
https://instagram.com/a.ngelima
Au al' je lepa i seksi ova Angelina... Volim žene sa slatkim licem i oblinama. Mada dobro, volim i klještave žene koje imaju nešto u sebi, broje im se rebra i pršljenovi ali imaju nešto, ima takvih unikata ... ☺️
https://youtu.be/Rpc8pTvNHwA
Koliko je ona dobar ribić, s tim mladežom u uglu usana ... fuuuff... paketić malecki.
добра је румунка јбт сећам се 2012е и њене песме са деди јенкијем и тад ми је била топ да не идем у дубиозу па да спомињем њене песме из 2010е и раније мало ту је онако ал сад јееееееееееее
https://youtu.be/hciBxuTRUno
Sve iz spota su seksi... crni veš ima neki poseban uticaj.
ribe segzite
Nema šta mene ovde ko da dočeka, zna se ko je stariji.
Žezno, ko si ti da pitaš ko sam ja, dečačiću nerelevantni.
Avvl me posra, ok, ali Plidu je objasnila koliko ste plitki.
Jebene botine.
Industrial hahahahahha ajde ne mlati, ko te posro, nasmej se malo. Koji đavo će ti faliti ☺️❤️