SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Udarne vesti preotelo dešavanje, pucnjava u Parizu-Sant Denis
    FRA rešila da počisti prvo svoje dvorište

2. Vi mislite sta hocete, ja samo znam da je moja rodbina sa Romanije vec pocela da odmascuje lako. Tesko ce kad i ako pukne i kod nas. Da se ne vidi jos sada gde su zakopali.

3. da nije bilo ovog teroristickog napada francuzi nikad ne bi mogli da se aktivnije ukljuce u razjebavanju sto svoji sto tudjih muslimana.
    teorija zavere!

4. После овог у Паризу не би ме чудило да се по инерцији још недељу-две шири паника по Европи и да буду честа одлагања јавних скупова (утакмице, концерти, позоришне представе, веће премијере филмова). Чини ми се да сви сад траже изговор да уђу у Сирију.

Меркеловој се дрма позиција, она је велики гласноговорник прихватања избеглица и баш зато су могуће саботаже у виду (наводних) терористичких напада да би је што пре уклонили, да би Немци почели да размишљају у фазону: ето ти, баба, твоје избеглице, они су терористи. У Немачкој су почеле да се дешавају неуобичајене политичке игре, баба замерила својим газдама и одједном се тамо дешава покушај преврата, баш у време напада у Паризу.

Шпанија је већ искусила терористички напад, сад и Француска, Немачка и Британија нису, зато и јесу реалне мете. Ту је и Амстердам, где живи много муслимана (холандска опозиција је већ затражила затварање граница) и наравно Брисел.

5. хахаха престани молим те

6. Што да престанем? Једино ако ти знаш нешто више о њиховим плановима. Реално, политика је таква да се лако тргује људским животима и људским осећањима, па што не би неко зарад вишег циља изазивао макар панику?

7. Fender Stratocaster
    Realno je i da ISIS širi baš takve priče da bi širio sumnju u one koji se bore protiv njega
    Sve napujdati na sopstvene vlasti i napraviti da je njihova krivica a ne verski zatucanih islamista
    Vidim da deluje kod nekih

8. => Sloba je Srbin!

9. sloba je jugosloven.
    sr jugosloven

10. Evo kunem vam se ako izbije sranje ja cu ici prvi da branim, moramo braniti nase kosovo, nasu svetinju, nikad nam turci nisu mogli nista pa nece ni ovi novi turci, ko je sa mnom braco ajmo lajk podrske

11. Šta se dešava, nisam mogao da pratim iz škole.

12. U mamu im jebem!

Ko bi još organizovao teroristički napad u Španiji? To je stvarno neefikasno.

Cilj terorizma je da izazove strah i da se tako kontroliše masa. Nije bitno da li je poginulo 70,90 ili 160 ljudi. Cilj je strah.

13. Realno je i da ISIS širi baš takve priče da bi širio sumnju u one koji se bore protiv njega

Или ИСИС, или чак службе државне безбедности. Ево, само неколико сати после напада у Паризу издата је потерница за црним Сеатом који се кретао ка Паризу из правца Белгије, у коме су била четворица терориста, наоружани до зуба. А колико ли је таквих аутомобила вршљало по Француској пре тог напада. Нема шта, француске службе безбедности су имале доста кртица у својим редовима.

Хипотетички, неко би могао да купи обичан ранац, да у њега стави циглу обавијену жицама и један будилник да остави тај ранац наслоњен на неки стуб или зид стадиона, у Минхену, Берлину или Хамбургу (тамо трећину становништва чине Турци) или чак на некој клупи у парку и да изазове општи метеж.

Ko bi još organizovao teroristički napad u Španiji?

Ал Каида 11. марта 2004. у Мадриду. Експлодирала бомба у метроу, било је преко 200 мртвих.

14. Meni je Španija zemlja u rangu Rumunije, samo ima dobar fudbal i dobro more.

15. tebi je i srbija u rangu vojne sile,tako da nisi merodavan.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.