Malopre bio u menzi, sto pored sedoše likovi i neka sa fantomkom, odma sam znao da nije naša, čim krca piletinu mesto šnicle, i to krca ko domaća, a napumpana onako ima je, sve čekam kaće da vikne ALAHU BARABAR sreća nije dok sam bio tamo.
ne znam da li znas koje su zemlje sve na balkanu.definitivno nismo najjaci na balkanu,a i da jesmo-to je kerov kurac.
dobili bi neki nauru.i to iz prostog razloga jer nas ima vise,a i oni nisu culi za bdrugu borbu sem borbe prsa u prsa.
Ko je jači od nas?
Pa mi smo u 1.SR jebali majku 10 puta jačem neprijatelju. Mi imamo jedne od najvećih vojnih stručnjaka na svetu. Samo što u tehnici zaostajemo dosta. Ali zato nam je vojni kadar neprikosnoven.
Питање за врло напредне историчаре:
Како се звала ЈЕДИНА "плишана" земља, коју је НАТО напао и покушао да изврши копнену инвазију, па му то НИЈЕ УСПЕЛО ???
Napoleon:
" Lako je meni sa ovom silnom vojskom i opremom.... ali treba se diviti onom hrabrom hajduku Karadjordju sto se usprostavio celom carstvu otomanskom...."
Ko nije vojna sila?
Pa Srbija je najjača na Balkanu. Jači smo od svih SFRJ republika, samo bez pomoći NATO snaga.
Malopre bio u menzi, sto pored sedoše likovi i neka sa fantomkom, odma sam znao da nije naša, čim krca piletinu mesto šnicle, i to krca ko domaća, a napumpana onako ima je, sve čekam kaće da vikne ALAHU BARABAR sreća nije dok sam bio tamo.
E TO JA ZOVEM STRA
ALO MALA JESI SUNECENA AHAHAHA
ne znam da li znas koje su zemlje sve na balkanu.definitivno nismo najjaci na balkanu,a i da jesmo-to je kerov kurac.
dobili bi neki nauru.i to iz prostog razloga jer nas ima vise,a i oni nisu culi za bdrugu borbu sem borbe prsa u prsa.
Ko je jači od nas?
Pa mi smo u 1.SR jebali majku 10 puta jačem neprijatelju. Mi imamo jedne od najvećih vojnih stručnjaka na svetu. Samo što u tehnici zaostajemo dosta. Ali zato nam je vojni kadar neprikosnoven.
:D
A, kad ovi "imigranti" dođu do Murike i obave svoj "posao" tamo, oće li se vraćat nazad, pa opet jedno 2-3 meseca kod nas?
HAHAHAHHAA RASNI HAHAHHAHAHHAA
AHAHAHAHHAHAA JEBEMTI
:D
Koji je još narod sjebao nevidljivog osim nas?
http://vukajlija.com/forum/teme/67776-sranje-sa-imigrantima?strana=168#post_3362400
Британски "пријатељи" се и дан - данас тога држе, јер су свесни да би Србија, ВРАЋАЊЕМ на море, постала СИЛА КОЈОЈ НЕ БИ МОГЛИ НИШТА !!!
Питање за врло напредне историчаре:
Како се звала ЈЕДИНА "плишана" земља, коју је НАТО напао и покушао да изврши копнену инвазију, па му то НИЈЕ УСПЕЛО ???
Turski sultan Sulejman 1495-1566:
„Ne daj Bože da se srbi slože“
General Nemačke vojske Alfred Von Makensen 1912-1915:
„Srbi su najbolji vojnici Balkana, opasan i ratoboran narod, hrabri i ponosni ljudi“
Nemački car Vilhelm drugi u Prvom svetskom ratu:
Dajte mi srpsku vojsku i ja ću dobiti ovaj rat.
Hitler 1927:
„Srbe ne volim ali ih cenim i poštujem jer su hrabar narod.“
Sadam Husein:
„Dajte mi 1.000.000 srba i osvojiću svet
sta cemo sad ? A ?A?AA ?A????a
IZMISLJENE ANEGDOTE - NAJBOLJE ANEGDOTE!!!!
Napoleon:
" Lako je meni sa ovom silnom vojskom i opremom.... ali treba se diviti onom hrabrom hajduku Karadjordju sto se usprostavio celom carstvu otomanskom...."
линк.
52 мртва цивила, 700 рањених.
ledeni sve ovo mozes naci na internetu ja ne znam koji ti dokaz vise treba