SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Ko nije vojna sila?
    Pa Srbija je najjača na Balkanu. Jači smo od svih SFRJ republika, samo bez pomoći NATO snaga.

2. Malopre bio u menzi, sto pored sedoše likovi i neka sa fantomkom, odma sam znao da nije naša, čim krca piletinu mesto šnicle, i to krca ko domaća, a napumpana onako ima je, sve čekam kaće da vikne ALAHU BARABAR sreća nije dok sam bio tamo.

E TO JA ZOVEM STRA

3. ALO MALA JESI SUNECENA AHAHAHA

4. ne znam da li znas koje su zemlje sve na balkanu.definitivno nismo najjaci na balkanu,a i da jesmo-to je kerov kurac.
    dobili bi neki nauru.i to iz prostog razloga jer nas ima vise,a i oni nisu culi za bdrugu borbu sem borbe prsa u prsa.

5. Ko je jači od nas?
    Pa mi smo u 1.SR jebali majku 10 puta jačem neprijatelju. Mi imamo jedne od najvećih vojnih stručnjaka na svetu. Samo što u tehnici zaostajemo dosta. Ali zato nam je vojni kadar neprikosnoven.

6. A, kad ovi "imigranti" dođu do Murike i obave svoj "posao" tamo, oće li se vraćat nazad, pa opet jedno 2-3 meseca kod nas?

7. HAHAHAHHAA RASNI HAHAHHAHAHHAA

8. AHAHAHAHHAHAA JEBEMTI

9. Koji je još narod sjebao nevidljivog osim nas?

10. Британски "пријатељи" се и дан - данас тога држе, јер су свесни да би Србија, ВРАЋАЊЕМ на море, постала СИЛА КОЈОЈ НЕ БИ МОГЛИ НИШТА !!!

11. Питање за врло напредне историчаре:
    Како се звала ЈЕДИНА "плишана" земља, коју је НАТО напао и покушао да изврши копнену инвазију, па му то НИЈЕ УСПЕЛО ???

12. Turski sultan Sulejman 1495-1566:
    „Ne daj Bože da se srbi slože“

General Nemačke vojske Alfred Von Makensen 1912-1915:
    „Srbi su najbolji vojnici Balkana, opasan i ratoboran narod, hrabri i ponosni ljudi“

Nemački car Vilhelm drugi u Prvom svetskom ratu:
    Dajte mi srpsku vojsku i ja ću dobiti ovaj rat.

Hitler 1927:
    „Srbe ne volim ali ih cenim i poštujem jer su hrabar narod.“

Sadam Husein:
    „Dajte mi 1.000.000 srba i osvojiću svet

13. sta cemo sad ? A ?A?AA ?A????a

14. IZMISLJENE ANEGDOTE - NAJBOLJE ANEGDOTE!!!!

15. Napoleon:
    " Lako je meni sa ovom silnom vojskom i opremom.... ali treba se diviti onom hrabrom hajduku Karadjordju sto se usprostavio celom carstvu otomanskom...."

16. Немачка и Британија нису

линк.
    52 мртва цивила, 700 рањених.

17. ledeni sve ovo mozes naci na internetu ja ne znam koji ti dokaz vise treba

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.