Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nisu ni oni ludi više.
Kad nemački patrioti krenu da demoliraju po ulicama objekte koji služe onima što smetaju čistoti nemačke rase... Oni nisu ludi, samo posvećeni cilju, ali ti nekako jesi luckast, kad ne vidiš istorijsku paralelu.
Kad nemački patrioti krenu da demoliraju po ulicama objekte koji služe onima što smetaju čistoti nemačke rase... Oni nisu ludi, samo posvećeni cilju, ali ti nekako jesi luckast, kad ne vidiš istorijsku paralelu.
Vrlo dobro primećeno
Kad zameniš aktere dobiješ:
Kad islamisti krenu da demoliraju po ulicama objekte koji služe onima što smetaju čistoti islama... Oni nisu ludi, samo posvećeni cilju, ali ti nekako jesi luckast, kad ne vidiš istorijsku paralelu.
Da, i to važi. I uopšte ne pravdaju tim postupcima jedni druge. I nemački desničari i islamisti su zlo na svetu.
Uvek u kriznim vremenima isplivava desnica
Sve ima svoj balans u prirodi
Zato se iskreno i plašim reakcije na ova nasilna delovanja islamista
Kako bre ljudima nije dosta ratovanja zbog religije?
Zar se nisu smorili više?
AJEROPLAN I AUTOBUS STA JE SLEDECE ? KONBI ? HAHAHAHAHAH
хахаахахахахах јеби се Армине
Mislim da je religija zgodan povod da moćni gurnu ljude kojima vladaju u rat (zbog ekonomskih interesa verovatno, ili nekih geostrateških), a da kao razlog važi samo za pijune koji ratuju i ginu na terenu.
AH NE OMAJGAD ZASTOTORADE ZAR NE MOZEMO SVI ZIVETI U MIRU JUNAJTJUNAJTJUROP!!!
Pa ja vicem da ide rat tako to pocinje secate se valjda kako je bilo kod nas. Dzaba je lamentirati, nego se treba spremiti... Sta je nama ciniti u svemu tome? Uglavnom nista.
Mi bi smo s jedne strane ucinili ogromnu uslugu Evropi da smo sprecili emigrante da prolaze, a umesto da nam budu zahvalni napali bi nas iz petnih zila... To treba da nam bude za nauk. Sad kad bi nam rekli, e znas sta, ovi siptari mnogo kenjaju, pun nam ih je kurac, ajde se vi vratite na kosovo, trebalo bi da kazemo: Pa jebiga, ne znamo bas... Moramo da vidimo, da razgovaramo sa svim relevantnim faktorima u svetu i sire... Razmislicemo.
U pravu si Vlade. Samo jednom se ratovalo baš zbog vere, i tih 8-9 pohoda/ratova je apsolutno opravdano.
http://politika.rs/scc/clanak/343944/Svet/Sukobi-demonstranata-i-policije-u-Parizu
Ал кад сам знао да ће се ови луди Французи дићи на протест због било чега.
Мада мислио сам да ће почети срати о слободи због забране окупљања или што има превише полиције на улицама, али ни ово због избјеглица није пуно изненађујуће.
Вјероватно ће ускоро неке демонстрације против бомбардовања у Сирији,како се то тако не рјешава и слично, пошто сам видио доста ликова из Француске на фб како серу о томе нешто, неки пацифизам пичке материне
@Аутобус
U Parizu više od 60% stranci, prave podršku svojima
Zato na jugu Le Penova dobija regionalne izbore
Ovima dole nije ni malo stalo do još emigranata, prepuni Marokanaca, Alžiraca i Libijaca
U Marselju i Perpinjanu više se priča Arapski nego Francuski
Bune se sad na Grčkoj granici sa MK.
Biće sranja zbog ovog filterisanja. Oni samo čekuja da se nakupe i da više ne budu manjina, a onda kreću da prave sranja.
@Аутобус
U Parizu više od 60% stranci, prave podršku svojima
Zato na jugu Le Penova dobija regionalne izbore
Ovima dole nije ni malo stalo do još emigranata, prepuni Marokanaca, Alžiraca i Libijaca
U Marselju i Perpinjanu više se priča Arapski nego Francuski
Ајде не лупај каквих 60% странаца, а нити су сви странци муслимани нити су муслимани протестовали. Причам о расположењу међу бијелим обичним Французима јер се са њима чујем
У Марсеју су Арапи већина тачно, а за Перпињан не знам шта лупеташ такође, ни у једном граду западно од Марсеја нема пуно странаца уопште јер су неразвијена и неатрактивна регија. Нема ни туриста пуно чак. Де само реци и да је Бијариц пун Арапа
Antifa je najveći unutrašnji problem bele Evrope.
Oni su najveća govna i njima kao da je cilj da unište prave vrednosti i da postanemo društvo puno pedera, arapa, cigana, narkomana i ostalih retarda.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/608514/EKSTREMAN-PROTEST-Izbeglice-na-Djevdjeliji-ZASIVAJU-USTA-iglom-i-koncem-traze-prolaz
opa!sada su ekonomski migranti.vise nisu izbeglice.
To ja govorim od avgusta!
Ovo je pravi naziv!
culi su te!brate...
A dionisijo sere i govori kako moji podaci nisu tacno vec od rtsa koji kaze da ih udje 1000...
Ајде не лупај каквих 60% странаца, а нити су сви странци муслимани нити су муслимани протестовали. Причам о расположењу међу бијелим обичним Французима јер се са њима чујем
У Марсеју су Арапи већина тачно, а за Перпињан не знам шта лупеташ такође, ни у једном граду западно од Марсеја нема пуно странаца уопште јер су неразвијена и неатрактивна регија. Нема ни туриста пуно чак. Де само реци и да је Бијариц пун Арапа
Svake godine sam u FRA jer mi je deo firme tamo pa iskoristim sa suprugom i da letujem FRA-SPA
U poslednje 4 godine na ulicama PAR ne možeš videti Francuza od Arapa i crnaca
A u Perpinjanu sam 2 x bio na dan-dva kada sam prolazio do Barselone
U hotelima i restoranima sva radna snaga iz zemalja Magreba jbg
Ovi što su zašili usta neće moći da viču alahu ekber kad se budu raznosili.
Prigušivače imaju bokte