SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Dionysio

^
    genije.

Samo mi nije jasno da li je to izjava koja opravdava odjek ili samo konstatuje. Mislim na bubrežne bolesnike a ne genija.

2. Sledeće godine nas očekuje talas imigranata jači za 30-40% nego ove godine.

3. a kakvu vlaznost terorizma da ocekujemo aha hahaah hahahaha hah ah ahah h

4. Švedi sve jesu samo ne mirni. Oni su kulturni, to moramo razlikovati. On ne vozi 200 i ne jebe matere po putu jer je kulturan. A vjeruj mi da bi ti svaki Šveđanin prebio kičmu pajserom kada ga iznerviraš. Inače, ti Skandinavci su u suštini stari, kulturni fašisti.

Konkretno za Svedjane nisam to uspeo da provalim. Nijh stalno Finci prozivaju da su gejovi a oni cute. Od mene su zazirali jer im licim na nekog Finskog ciganina, a od njih cvikaju. E, a Finci su budale... Norvezani nesto izmedju.

5. А Летонци? Занима ме какви су Летонци и њихов менталитет, па ако има какав стручњак на форуму за Летонце нека се јави, може и у ПВТ.

6. Bolje da džinovsku svinju podignemo tu.

7. Tako nešto bi savršeno odgovaralo.
    Osim svinjetine užasavaju se i žena vojnika.

8. A otkud ta priča sa ženama vojnicima? I ja sam se naslušao takvih priča, ali da li su tačne? Zna li neko gde to piše, u Kuranu, u Suni, neko narodno verovanje, šta? Eto na primer našao sam ovaj tekst, koji tvrdi suprotno.
    http://www.vox.com/cards/isis-myths-iraq/isis-female-soldiers
    Kad bi bilo tako, sve što bi trebalo jeste poslati ženske pilote da ih bombarduju, i problem rešen, svi bi se razbežali

9. da, to bi bilo kul, kad bi religija funkcionisala tako. jbg, tamo je religija kao ovde mediji, mozda cak i mocnije jer su ljudi neobrazovani uglavnom (ustvari, ko i ovde).

nece religija koja se koristi za borbu nikad rasiriti neko verovanje koje ce uciniti da ne zelis da se boris. opravdavace na milion nacina to sto ubijas ljude, naci milion izgovora da je to sto si postao ubica alahova (isusova, odinova...) volja, i gle pise u kuranu (bibliji, ani karenjinoj) da se to bas valja i da ces jos vise u raj. iako svaka od tih knjiga pocinje sa ne ubij (onog kog ne treba).

10. Ma mene interesuje samo to odakle potiče priča da islamski borac neće otići u Dženet ako ga ubije žena.

11. svi ti imami, popovi, samani i novinari koji huskaju na ubijanje su sotonina govanca i nadam se ako i postoji neka vrsta pakla da ce da zavrse u dupetu luciferovom zanavjek. sa hitlerom i idi aminom, posto su ista govna.

12. Ma mene interesuje samo to odakle potiče priča da islamski borac neće otići u Dženet ako ga ubije žena.

ma i da pise negde u kuranu, ne vazi to. isto kao i ono ne ubij i tako to...

13. U zapadim medijima potenciraju da je to rašireno verovanje među islamistima dole. E sad, interesuje me je li to istina, i gde piše to pravilo. Jer da je to stvarno rašireno verovanje, bilo bi ih izuzetno lako sjebati, samo poslati žene. Nego mislim da je obična izmišljotina u pitanju i sredstvo propagandnog rata.

14. ја гледао документарац неки на РТ о некој женској добровољачкој јединици и оне изјављују како се ови збуне и разбјеже кад виде жене да пуцају на њих

15. Kapiram, prepun internet takvih informacija i tvrdnji, nego mene interesuje gde to dovraga piše, koje je poreklo takvog verovanja? A RT je kao CNN ili BBC, oni vode propagandni rat protiv islamista. Ja sam slušao takve priče i iz rata u Bosni, al da je tako jednostavno, lako bi bilo protiv njih.

16. које је поријекло вјеровања да ако се разнесеш експлозивом на пијаци ићи у рај? па извитоперено схватање вјерских књига се раширило међу исламистичким главама.
    А ово што кажеш да би се тако било лако борити против њих, баш се и не слажем. Прво, ако вјерује да ће ићи у пакао ако га убије жена не значи да ће ићи ако он убије жену. Само ће га натјерати да буде опрезнији и не јуриша сикиром међу 10 непријатељских војника.
    А друго, па јебига занемарљив је проценат жена способних за рат, нема их довољно да их убаце по једну у сваку јединицу. једино да их користе као маскоте лол, па да вичу оооо турци имамо 4 жене у чети ај нападните ако смијете.

17. Istina je za zene, ne vazi za nase balije ali vazi za arape.

18. 72 device im obećavaju propovednici vehabi koji vode sunne u ovo sranje. To je valhala u primitivnom obliku. Časna smrt je od muškarca jer je on vredniji a žena samo za radjanje i kuvanje. Samim tim je bruka ako te ubije jedna žena. To nije verovanje samo isisa nego svih mudžosa.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.