Дневњак

1. Nema osim ovog od 6 minuta i onog tranansfera sa stolom.Kontam da se sad lome da ne okace nista,ne gine im pola miliona pregleda

2. Ja cu sutra da pustim i snimam tv, ako bude iole dobro okacicu na yt. Jbg, bolje ista nego nista. Kad prodje 72h necu moci vise ni da vracam unazad.

3. Oni sad imaju par opcija:
    1. Da prestanu sa snimanjem svih sadržja, izvine se narodu koji je slučajno naišao na Pink sinoć i priznaju da TV nije za njih
    2. Da snimaju ovo kočenje sa nameštenim pozivima i da ne ide uživo
    3. Da nastave da se blamiraju ovako dok ne krenu još ljuće da ih poprckuju u pozivima

4. Mada, ovi sto imaju to da vracaju unazad, ima ono da ukucas sifeu pa gledas i na kompu. Postoji li neka fora da se to snimi?

Ovo me podseca na Tempo reklamu kad su se svi gerilski borili da je sacuvaju. Xd

5. 2. Da snimaju ovo kočenje sa nameštenim pozivima i da ne ide uživo

98,64 posto

6. Izvadiću ja sad emisiju, ali nije neki kvalitet preko ovog u mojoj firmi, to imamo samo radi arhive. I dok okačim celu, potrajaće...

7. Moze tilmo. Skines program koji snima ekran i snimis.

8. претпостављам да ви што имате то враћање уназад гледате преко оног Д 3, дај курац има улаз за усб флешку. Убаците флешку и снимите

9. D3 je za total tv, nije za open mislim...

10. Hahaha čekaj Dnevnjaci na Pinku. Zovu ih ljudi da ih sprdaju.

Koji kurac?

Šta sam propustio?

11. Dva sata nekvalitetnog program je vratilo na vukajliju bar 10 autora koji nisu ostavili pos godinama. Ovaj sajt je stvorio i sijalicu u kvizčini i šotku i pomayitelje i ja sam baš dosta jebao zbog njega ovom prilikom samo da pozdravim Labokv i Stefana Kostića gde god bio dukatlija maleni svi ste mi kao deca sve vas volim arijele brt neka si yastranio na pinku jebo te ko te napravi ali moj si kaki si taki si.

12. sta je sa stickom, suri li se jos u plinaru i drka na nas sa duplih?

13. Eo agilni rešio problem.

Samo nemoj klip da nazoves kočenje niti bilo koji tag koji ima veze s tim, obrisace zbog autorskih prava u sekundi.

Nek bude nesto jesen u kosjerićkoj dolini, sto dalje od oriđinalnog naziva.

14. Napisali su da ce biti yt klip, ocigledno su se predomislili :)

15. Možda da turim na Vimeo?

16. Pa duze ce ostati u zivotu u odnosu na yt.

17. Stavi na dejlimousn oni ne jebu to oko prava autorskih i sl

18. Već je na 30% na Vimeo. Kažem, kvalitet nije neki, a mrzelo me je i reklame da sečem, pa tu ubrzajte, jbg.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.