Polako, ali sigurno...

1. Pa razmišljao sam za njega, ali nisam bio siguran da li igra Melo, sa jedne strane, i Adams sa druge. Ako ne igra Melo, naravno da će Kristaps da ima mnogo više šuteva, a ako ne igra Adams (mada sad koliko vidim, naginju ka tome da će igrati), onda je odbrana Oklahome mnogo slabija. Ako igra, Ibaka će moći potpuno da se posveti Porzingisu, a on je možda igrač koji može najbolje da ga sačuva. Ali evo mislim da bi mogao da premaši 15.5 poena.

2. Melo će najverovatnije igrati (izrazio je želju da igra, tako sam pročitao), dok o Adamsu nisam ništa našao. Činjenica je da Ibaka može dobro da odigra odbranu na Porzingisu. Za sada ništa dok ne izađe više informacija

3. Kobi ide preko, ovo mu je poslednju duel sa Novickim.

4. Pa baš to, verovatno će sve da objave kasnije.

5. Pratim izijemove predloge, pa neka ide sve dođavola

6. Danas na Svetog Savu da vas podsetim da ima još mesec dana do početka bugarskog prvenstva. Da je Neca Rumun napustio Beroe i da svaki tip koji predložim je čista nebuloza pozz

7. тачно сам имао осећај да ће све да дође кад си рекао да нећеш да уплатиш, и хтео да одем до кладионице да уплатим ово, и не стигнем синоћ, био у некој гужви. јбг баш, тако то иде.

8. Nisam odigrao tiket mesec dana

9. ja sam jeban pa rodjen

10. Za Armina specijalno, da uzme pare, da imamo posle da razigravamo.

http://i.imgur.com/PbCpvLJ.jpg

11. pratim sa tri marke i 30 feninga

12. Što kaže Mateja Kežman "I kad niko nije verovao u mene, ja sam verovao u mene.".

13. Salio sam se to nisu moji tiketi :(

14. Ajmo koliko lajk za ovog kralja??

15. Šta mislite od ovih "kockarnica", elektronski ruleti/slotovi/sl. koja je "najteža"? (u Srb)

16. sad me mrzi da se cimam predrz nece valjda danas proci :D

kako najteza dio

17. Najviše keša da ima, najjača u tom smislu. Ga je gazda najteži/ima najviše keša.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.