ŠAH

1. Šta je bre ovo, nisam pogledao temu 20 sati, odjednom se pojavilo 5-6 strana postova :))

Kosovac, glupa ti je argumentacija, očigledno ne znaš mnogo o šahu. Inače, oće neko sa mnom preko ličesa?

2. Hoćeš impressionism-u

3. e, aj, na koliko ti se igra?

4. gle sve majstori preko 2000 rejtinga :O

5. Tebi sinko isteklo vreme, zato ti kenjas protiv brzog saha.

6. Ajde skauzeru da igramo

7. ajde, kreiraj na 5min, moze 5+5sec

8. samo da nahranim dete, namirim zenu i posaljem poklon ljubawnici hehe zauzet sam covek

https://www.youtube.com/watch?v=azrUpWCxDkk

9. e zdravo pseto kako si

10. Hahaahah a brt nisam video da si odg jos ja reko vidi ga nece da igra sa mnom peder xd

11. Odigrasmo mrav i ja, bila borba opasna :)

U prvoj sam ga razbio (mada sumnjivo), ali je u cajtnotu našao tračak kontra igre i zakomplikovao i dobio me na vreme pri čemu je njemu ostala tačno jedna sekunda na satu.

U drugoj me je ozbiljno nadigrao, pa zatim prevideo figuru i izgubio. Dešava se :)
    U trećoj sam bio mrvicu bolji kada je on prevideo malo komplikovaniju kombinaciju, koju ni ja nisam video do kraja, ali je ušao u varijantu koju sam video i jebiga :)

12. Svaka čast, impressionism-u, igraćemo još, ali bio si bolji. Jebiga, ja volim da poklonim figuru bar jednom ljudima s kojima igram, darežljiv sam :) Fine su bile sve partije do nekog trenutka, a onda smo grešili (najčesće ja) :)

13. I da, sviđa mi se što sa belim figurama imamo inicijativu, baš se vidi da nam znači ta prednost prvog poteza haha

14. Truć, kaže mrav da si zajeban, al ne zna imaš li neku titulu?

15. Tako je bre mrave jebi magare dok je u blatu! Iskreno sam navijao za tebe brt skoro kao za karjakina xd

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.