Ako budemo igrali taj turnir, možete komotno da me stavite negde na začelje što se tiče nosioca, s ovakvom igrom nema šansi prvu rundu da prođem, eventualno neki repesaž može da me izvadi.
Aj nemoj da zezaš, što ne bi igrao? Evo ja se trudim da te što više opustim pacerskim potezima, pa kad krene turnir da odigram malo manje pacerske i ti sad nećeš da igraš :p
а ненене, овако нам остаје неки промил наде да ће ти пас нпр. скочити на тастатуру и случајно одиграти даму на е6 баш испред пешака противничког, или да ће ти пући нет у току партије кад се већ закувало, или... нека, играмо сви, шта сад.
мраве, ти си мајстор да направиш добру позицију, па онда типа изгубиш даму у потезу. тако да против тебе само треба бити стрпљив. а можете да играте турнир кандидата, па онда за првака против мене, лол.
Jel jos igraju? Ja izasao a ovaj link sada ne vodi do lajv partije a nema ni ono vidi rimec
https://en.lichess.org/BJEdCej1/white
Ako budemo igrali taj turnir, možete komotno da me stavite negde na začelje što se tiče nosioca, s ovakvom igrom nema šansi prvu rundu da prođem, eventualno neki repesaž može da me izvadi.
Nema nosioca duvajte ga idemo na onaj sajt pa on baca na rendom
'ајде да ангажујемо трућа да прави тему и да жреба, да се игра коло на две добијене и финале на три, на 10 минута.
Gde na dve dobijene, Coa, el se sećaš ti '84. kad su Kasparov i Karpov... Ma nema veze
Brt sajt sve sam radi,truc moze da rukovodi samo. Al kako ocete
па псето ће да жреба, шта је то тешко, само тамо на неком сајту убаци играче. или му не верујеш?
Gde na dve dobijene, Coa, el se sećaš ti '84. kad su Kasparov i Karpov... Ma nema veze
шта је л' се сећам, глед'о уживо!
чуј глед'о... ЈЕБ'О!
Kvota da se coa i ja srecemo u prvom kolu 1,05 hahahahaha
ма нека жреба ко хоће, само ето, могао би ти труће да водиш целу причу, кад си већ освајач, хаха.
за који курац да га играмо онда, али добро, спрдаћемо се ми остали макар џд
ево, нећу ја играти. може прво место одабрано нешто по избору победника. друго место одабрано нешто по мом избору.
У чему је разлика јбт
разлика између чега?
Aj nemoj da zezaš, što ne bi igrao? Evo ja se trudim da te što više opustim pacerskim potezima, pa kad krene turnir da odigram malo manje pacerske i ti sad nećeš da igraš :p
а ненене, овако нам остаје неки промил наде да ће ти пас нпр. скочити на тастатуру и случајно одиграти даму на е6 баш испред пешака противничког, или да ће ти пући нет у току партије кад се већ закувало, или... нека, играмо сви, шта сад.
Hahah stvarno kakvo pitanje Cico jebote
Ajde bre truc sta si se usto evo dacu ti topa fore moze?
мраве, ти си мајстор да направиш добру позицију, па онда типа изгубиш даму у потезу. тако да против тебе само треба бити стрпљив. а можете да играте турнир кандидата, па онда за првака против мене, лол.