па ако си први, можеш да кажеш, одабери ми ову дефиницију, много ми је драга. а ако си други, не можеш да бираш шта ће ти бити одабрано. ако ја будем у прва два, пребацују се награде на следеће првопласиране.
већу би ми награду представљало да идете по форуму и пишете постове на последње активним темама: "ја сам нуб за шах, ја сам нуб за шах", него да ми одабирате дефиниције, хаха, па шта смо ми, младе партизанке? да ми је до одабраних - писао бих, дакле нема тога.
Ajde ispisite ovde sve ucesnike, onih 8-10, po rednim brojevima pa da ubacim tamo da vidimo kostur. Ako ovi sto nisu tu ne budu hteli protivnik njihov je prosao dalje sta...odigramo sad jedan iz zezanja pa cemo sledeci ozbiljnije
мислим ово ја пишем јер сам убеђен да ће ми жреб бити наклоњен, типа псето у првом колу па остало лагано после и да зовем ћалета и локалну екипу пензионера да играју с трућем сви заједно, дакле победа је ту, само још да се организујемо!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ne mora obavezno da znači da će on biti pobednik! Malo čudno zvuči da ja to kažem posle ovog debakla, ali sve je to unapred smišljeno.
Дал ћеш ти одабрати или аутор шта да му се одабере. Оћу да кажем нема разлике између првог и другог мјеста.
П.С. боли ме курац ионако ћу испасти раније :D
Ja sam mislio da kažeš kao prvo Truć bira jer je pobednik pa onda Truć bira jer je Truć.
па ако си први, можеш да кажеш, одабери ми ову дефиницију, много ми је драга. а ако си други, не можеш да бираш шта ће ти бити одабрано. ако ја будем у прва два, пребацују се награде на следеће првопласиране.
и ја бих то помислио да је он помислио да нисам у претходној реченици написао да не играм.
Ajde nemoj da ti picku polomim za ovaj turnir kandidata hahaha
хахаха, па таква су правила. сваке две године један има прилику да изазове првака.
већу би ми награду представљало да идете по форуму и пишете постове на последње активним темама: "ја сам нуб за шах, ја сам нуб за шах", него да ми одабирате дефиниције, хаха, па шта смо ми, младе партизанке? да ми је до одабраних - писао бих, дакле нема тога.
Ajde ispisite ovde sve ucesnike, onih 8-10, po rednim brojevima pa da ubacim tamo da vidimo kostur. Ako ovi sto nisu tu ne budu hteli protivnik njihov je prosao dalje sta...odigramo sad jedan iz zezanja pa cemo sledeci ozbiljnije
Samo ih poredjajte nekim redosledom da ne bude da namestam
Već vidim kako ćeš da bežiš sa konferencije za novinare, već vidim
мислим ово ја пишем јер сам убеђен да ће ми жреб бити наклоњен, типа псето у првом колу па остало лагано после и да зовем ћалета и локалну екипу пензионера да играју с трућем сви заједно, дакле победа је ту, само још да се организујемо!
Ne brini, Coa, ti nećeš da dobiješ tu nagradu uuuuuu šta sam ti reko, igre su već počele
El ima REPESAŽ
Naravno da ima repasaz
зваћу радјарда, мора да му карјакин дође неки даљи брат, хаха.
Ajde da igramo bre sta drvite kurac
Pa nećemo večeras da igramo, lupi tamo ta imena da izađe žreb pa od sutra.
Sto necete veceras? :(
Radmilo glibavi
Lecki(oce sto posto haha)
Truc
Dusan
Tilmo vezara necu biti najgori sigurno hahha
Draza
Eufrat
Skauzer
Apofis mozda
evo po ovom postu od juce cu