ŠAH

1. Hahahah tilmo je hteo na 2 sata + minut

2. I tilmo registruj se majmune ovako moze da igra komsija penzioner sa petog sprata. (znam da moze i onako ali makar pise tilmo jbg)

3. Ko je jos ostao eufrat i ko ono?

4. Pratim i ja turnir i navijam za jačeg.

5. Kakav previd impresije...namestio se i tilmo ima figuru viska o.O

6. Malo si ti pomešao igrače haha

7. Hahahah sad gledam i nije mi jasno zato sam se vratio ovde da pitam xd

8. Al je nabio tilma u sesnaesterac

9. Klod mu povezao kraljicu i topa. Thilmo treba da izblokira drugim topom i reši problem.

10. Ajde mrs u picku materinu

11. Brate, ja ne umem da igram na kratko vreme. Igram ko na trncima, kako sam izgubio lovca na početku jbt.

12. Dobih gotovo. Nikola, on izblokira drugim topom, ja gurnem pešaka napadnem topa i konja i šta onda? :)

13. Bolje pare da sam mu ponudio nanpočetku xd

14. Kosovac zauzeto, malo mi je žao što ispušiš svaki put kad pokušaš da me isprovociraš. Sigurno ima autora koji će ti rado odgovoriti tvojim rečnikom, pokušaj sa njima

15. Tilmo je gori od mene, ja ga pitam oćeš 10+3, kaže šta je to +3 daj bar 15 :)) Da inače, ne znam što si igrao tog lovca na početku, bez ikakvog smisla, ništa ni ne napada niti bilo šta. A to je inače uobičajen način da se zarobi lovac, pa da znaš za ubuduće da ne upadaš u to :))

16. Vidi majmuncino ako se ne sklonis odavde trazicu da te banuju. I jebem ti mater.

17. Kosovac, ko ti drma kavez? Šta sam propustio? O.o

18. Brate, sledeća partija sat vreme, ko hoće to je to. Ili neograničeno vreme. Pa Karpov i Kasparv su igrali po deset dana, kako ograničiti genij, nemoguće je to ljudi ne mo gu će.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.