ŠAH

1. Brate, igraš 15+3 i izgubiš na vreme posle 22 poteza, pa jebemumater baš. I koje crno vreme, izgubio si figuru na trećem, četvrtom potezu, pa koliko ti inače vremena treba da imaš na satu da bi je zadržao bar do desetog.

Sve ovo je nebitno, skoro svi ovde, naročito uključujući mene, gube figure i prave brljotine konstantno, ali se ne vadimo na to kako nam je prekratak format 15+3.

2. Kad god budu hteli mogu da peglaju

Lecki vs Apofis
    Truc vs Impresija

A skauz i eufrat bi mogli da nas udostoje...

3. Ma za Tilma priča, impressionism, to je nešto od ranije, ne brigaj.

4. Nisam reko tilmu nego pedofilcini, tilmo je pajser al ne smeta

5. Bio je Eufrat tu pre 4-5 sata, Scouser strpljivo čeka, ali jbg, verovatno će odigrati tek sutra u neko slično vreme. A ja hoću bilo kad protiv Apofisa, ali Rabin se prijavio, pa ako on dođe u neko skorije vreme, igraću ja protiv njega.

6. Ček, sad treba da igram protiv Trućka i opet sam crni??

7. Aka skauza i eufrata ne bude do 12 a rabin se pojavi nek pegla sa coom a u picku materinu

8. Jbg impresijo zreb je bio neumoljiv prema tebi (seres brt dobio si tilma to je kao meni sto sam direktno prosao haha)

9. impressionism, moj predlog je čist trol. Nisam neki šahista, rejting mi je bio oko 1600, ali možda bih mogao da deljem Thilma da se nisam povukao iz šaha.

10. Sad si trebao da budeš beli, prejebo sam te. xd

11. Nikola80kg, prdlog ti je bio čist trol?

Čist trol??

12. Svakako je besmislen potez da postaviš topa ispred kraljice. To je čisto u fazonu, ne dam ti da mi polomiš levu nogu, evo ti desna z' inat. Volim da trolujem i da teram inat.

13. aj ako ne dodje eufrat igracu ja protiv tog novog a on nek cepa onda sa njim. Nikola ako si ti taj nov da znas da imam vise od 25god

14. to brt, aj na pvt da se dogovorimo

15. Nije pedofil nov on ne moze da igra

16. импресионизам, јеси ту за сат?

17. On samo batine moze da dobije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.