ŠAH

1. pa žrtvovao sam lovca, kao otvoren kralj napraviću nešto, ali ti nisi pogrešio nijednom i jbg

2. Isključen telefon - čekd, bokal vode - čekd, mozak funcioniše - pending. No dobro, neće to da me zaustavi. Na koliko ćemo vremena, Apofise?

3. ja sam se ususkao oko kralja i cekao vreme da istekne, vidim dosta si sporiji. Znam junacki je. Rizican gambit je Kolorado gambit mocni, to jedino i znam da istaktiziram, pitaj pseta

4. Kako ti kazes, svejedno mi je, posto si ti crni biraj

5. eufrat aj jos jednu nije bitno, sprdamo se

6. al manje minuta pls

7. Zašto beli nije pešakom zarobio lovca i da ga pojede kraljem?

8. импрес, јеси ту?

9. da, serem tamo u spectator kod mrava i apofisa

10. klod42 velemajstor je, sudeci po komentarima vezano za ovu partiju

11. ajde oce neko na 5 min

12. Sve se nadam da ću da izazovem neku diskusiju al svi me kuliraju jebiga :)

13. hah klod naisao na tvrdo iks De

14. Pobedili su skauzer i apofis jel da?

15. da, aj da bacimo 1 i reci ko se s kim ukrsta

16. Ma da, Apofis me dobio, koliko sam se zapetljao na početku, pa se nekako iskobeljao, ušao u potpuno izjednačenu završnicu sa lovcima različite boje ej i to izgubio c c c. Ali dobro, svaka čast Apofisu, realno me pobeđivao i do sad, uzdao sam se zato što je samo jedna :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.