ŠAH

1. A vas dvojica bacite link

2. 12+3?
    cekaj da nasecem drva i nahranim svinje, bice ovo duga noc

3. Ova dvojica 12+3 peglaju hm

4. Tu sam ako hoćeš isto malko sporije, tipa 15+3 :)

5. може, ево за пола сата.

6. Uh idem da napravim kokice na brzaka

7. Sta uradi ovaj eufrat sa kraljicom bokte

8. Uh ajde za 10 min :)

9. gledam 20 poteza, potpuno zaboravim da mi je kraljica napadnuta i kao nađem neko fino rešenje i čim odigram vidim :D

10. aj kreiraj ti pa baci link

11. Eh koliko sam ja puta poklanjao kraljicu ovde :)

12. bukvalno si me mogao dobiti da nisi to prevideo, kralj mi je bio zastite bez :)

13. Kaže Coa može najranije za sat vremena, Scouser-u. Ako ćete uopšte večeraš da igrate.

14. A imao si cak i finu poziciju da si kraljicu pomerio desno da zarobis lovca i cekas konja za sah-seh seh-suh

15. crni nula mistejks, kako da pobedim? :D

16. u stvari imao si figuru manjka..vidis koliko brze odigravam, naviko na 5 min

17. Cak mislim da nisi trebao sah pa konja nego odmah konja ali ono sta ja znam haha

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.