ŠAH

1. Truć pa ja pa Pseto

2. hvalite me usta moja

3. kakav je makaronac,jel vam moze prici?

4. ollanik - shah skaut

5. Aj ako neko bude hteo neku nek se javi

6. truc,boh,ps pokazhite mu

7. Ja pa truc pa boh tacnije ide

8. Poštovanje kolege. Igram šah od neke svoje sedme - osme godine, ali sumnjam da sam u stanju da sa ozbiljnim rivalom preživim više od dvadeset poteza na tabli - naprotiv, drugar je veoma dobar i ozbiljan šahista (takmiči se, bio u net - reprezentaciji, dobio nekog majstora iz Makedonije i igrao sa najboljim Švabom, doduše izgubio ali časno). E sad mogu njega natovariti da se šahira sa vama, ja u principu ne znam kako funkcioniše sva ta onlajn šah ujdurma.

9. Koji ce nam kurac kad nemamo pojma a ovo malo ljudi sto zna da igra ima vec sa kim

10. шта му је сад нет репрезентација? али у сваком случају, натовари га, нисмо ми лоши.

11. ајде, ево изазивам те.

12. нешто им штуца сајт... изазови ме ако можеш.

13. http://sr.lichess.org/ra1T51eH/white

odavno nisam odigrao ovako lepu partiju

kasnije naravno debil prihvatim da igramo, i ako sam bio ubedjen da će me otresti.

14. Čemu zamena topa za konja na 15. Rf6 ?

15. pa zatvorio sam mu kralja,ali sam se kasnije zajebao u jednom potezu, generalno imao sam ga na kraju, ali tu šansu nisam iskoristio.

16. idem do prodavnice da kupim neke grickalice, a kad se vratim da neko bude online,jer mi se igra šah
    uzdravlje

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.