U DRAMI Novaka Đokovića u Australiji posljednjih dana smo se nagledali svega.
Srđan Đoković je na jednom od prosvjeda podrške Novaku rekao da je australski general Moit Egadio dao ostavku zbog Novaka, ne sluteći da su srpski tviteraši izmislili generala.
Otac Novaka Đokovića nije shvatio foru s fotografijom glumca Stevea Carella u filmu Space Force koja se širi društvenim mrežama i u kojoj se tvrdi sljedeće: "Australski brigadni general Mojt Egađo dao je ostavku iz protesta zbog načina na koji se njegova vlada odnosi prema prvom reketu svijeta. Bravo, junače!"
Nema nista od ao, navijam jako da ga deportuju msm nije samo seljak nego je i picka od lika koja se šeta unaokolo a pozitivan, jebe mu se. Tako se ne ponasa POBEDNIK TENISA.
tebra ja dok sam cekao rezultate kovid testa (gde postoji mogucnost i da sam negativan) nisam otiso na posao gde ne gotivim 90 posto ljudi, a mogo sam ladnjaka, nisam imao nikakve simptome. Radi se o stavu. A pritom nisam uopste neki visoko moralni lik. U pitanju su elementarne stvari
naravno da jesu, ne verujem da ovo dvoje razmenili 2 reci u zivotu a da nije skriptovano pred kamerama
Navlace se ozbiljno nq nevalidnost testa, ima niz nelogicnosti i sve ukazuje da je u pitanju cista namestaljka sto i ima najvise poente.
Najebace zbog toga samo ako se zainate.
Ma go kurac.
Znalo se odmah da će da igra.
Al malo drame i zastrašivanja da se kod drugih ne pokrene svest o nevakcinisanju.
Nije problem vise da li ce igra, nego dal ce do kraja.
Sve je sa razlogom iscenirano od kad je došao.
Igraćeš jer donosiš pare, demonizovaćemo te da se ostali zapitaju da l se neće pelcuju.
Saga nije gotova ofc
Mozda se i desi nesto da vrati zapa na forum
Gotova je bila i pre početka.
Nema ništa slučajnog međ svetskom elitom i milijarderima.
Smes ruku stavis u vatru?
kladite se u bitkojn
Nema muda.
A i sta bi sa njegovom pecenom rukom. To ni ker ne jede
Neka ga i deportuju i izbace na tri godine ako će to da mi vrati Zapiku na forum :(
Srđan Đoković je na jednom od prosvjeda podrške Novaku rekao da je australski general Moit Egadio dao ostavku zbog Novaka, ne sluteći da su srpski tviteraši izmislili generala.
Otac Novaka Đokovića nije shvatio foru s fotografijom glumca Stevea Carella u filmu Space Force koja se širi društvenim mrežama i u kojoj se tvrdi sljedeće: "Australski brigadni general Mojt Egađo dao je ostavku iz protesta zbog načina na koji se njegova vlada odnosi prema prvom reketu svijeta. Bravo, junače!"
looooooool
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2331744&index_ref=naslovnica_magazin_prva_m
Hauard Stern se baš pokenjao po Đolou
Haha mrzim Twitter ali jebi Srkija bolida.
Nema nista od ao, navijam jako da ga deportuju msm nije samo seljak nego je i picka od lika koja se šeta unaokolo a pozitivan, jebe mu se. Tako se ne ponasa POBEDNIK TENISA.
Koja patetika jbt. Zasto
Sta je sirio? Zli omikron
tebra ja dok sam cekao rezultate kovid testa (gde postoji mogucnost i da sam negativan) nisam otiso na posao gde ne gotivim 90 posto ljudi, a mogo sam ladnjaka, nisam imao nikakve simptome. Radi se o stavu. A pritom nisam uopste neki visoko moralni lik. U pitanju su elementarne stvari
Dobro ako je stvarno isao okolo i fotografisao se sa decom zarazen onda je picketina mrtva
Bukvalno ovo. Ako ja mora džonjam zatvoren onda moraš i ti đovače pička ti materina.