U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jeste ali ti ne verujes da:
"Sreo sam ljude koji kroz energetsku transformaciju, kroz moć molitve, kroz moć zahvalnosti, uspevaju da toksičnu hranu ili zagađenu vodu pretvore u isceljujuću vodu. Jer voda reaguje i naučnici su to dokazali, da molekuli u vodi reaguju na naše emocije, na ono što je izgovoreno", rekao je između ostalog Novak.
sto te automatski diskvalifikuje sa liste povlascenih
Evo ono sa Sternom, usro ga
https://www.youtube.com/watch?v=72j6dSWIvZA
Ponoviću još jednom, ukratko - svaki čovek biva zaražen virusom gripa, svake godine, no zaista oboli svega dvadesetak posto ljudi. Zbog čega? Čovek mora biti psihički podoban da bi virus počeo da buja i razara organizam. Ljudi kojima je dosta više svega, posla, šefa, kolega, obaveza, pritisaka, žene i dece...Razbole se na 5-7 dana kako bi bili ostavljeni na miru. Od bolesnog čoveka ne očekuješ ništa sem da ozdravi. Ništa mu više ne prebacuješ i ne zameraš, jer je bolestan, muči se, svi ratovi staju, blede, bude se razumevanje i empatija...Ljudi ne zovu niti dolaze, ne prilaze, jer režiš, ujedaš i širiš bacile oko sebe. Poslovi će se završiti i bez tebe, odvratni susreti sa ljudima koje ne podnosiš, a koji su bili neizbežni - sada su izbegnuti, ne moraš na onu svadbu - sahranu - putovanje...Na koje ti se uopšte nije išlo. Ostavljen si na miru da se sit naspavaš i nagledaš serija, fudbala...Jaučeš i zapomažeš, igraju oko tebe, kuvaju ti supe i donose voće, setili su se da postojiš i da si živ, da te vredi trpeti i podnositi, voleti. Podsvest je videla da si bezuman i da guraš dušu u trnje, rešila je da te spasi od samog sebe (i svega drugog) i dala je virusu odrešene ruke da se gosti, dok ne kaže da je dosta.
Rekao je da je saznao rez dva dana kasnije.
Znaci nije namerno sirio a nije isao da se testira jer nesto oseca nego random
I na aerodromu mu kazu da je lagao da je rekao da nije nigde putovao a gresku napravio neko iz njegovog tima. Ljucki faktor
Nego ajmo dlaku u jajetu tražiti
Stvar je u tome što svi ljudi bukv. koji se iole bave ovom temom, znaju da je Nolo slagao i nije bio bolestan, već je podvalio nekakav test koji mu zakonski otvara vrata. Čovek je prevario, doskočio, našao način da uzme i jare i pare. I nije da ga bilo ko mrzi zbog toga, čak mu se i divimo. Mrzimo ga jer mi nismo našli način da doskočimo, podvalimo, ostanemo dosledni sebi a da nas ostave na miru. Mrzimo ga jer ima kičmu koju mi nemamo, jer je ušao u bioskop a nije platio kartu, i kakav je to način, kada bismo se svi tako ponašali ne bi bilo ni bioskopa ni filmova. Nedopustivo.
Nije morao da žrtvuje bilo šta kako bi radio ono što voli, dok je, evo recimo Kjerkegar, morao da žrtvuje i dušu i bulju kako bi mogao da radi ono što mrzi. Naprosto - nije fer, i neophodno je mrzeti ga jer - u suprotnom, gubi se i ponos, i šta će onda čoveku ostati.
Da, mrze ga vakcinisani koji su morali.
Princip logora.
Ne sme niko da se izvuce ako vec ja ne mogu. Sram ga bilo, pobego iz zatvora a mi ovde trunemo
Random Hotul ili Kjerkegar nikada i nipošto ne mogu biti u ljubavi sa random melkom - mogu ga podnositi i trpeti, smatrati ga čak dobrim i zabavnim, ali ponor ponosa i zavisti je suviše velik da bi ga bilo šta moglo ispuniti. Jer doći će leto, ili drugo leto, i bolesti će se objaviti kraj. Izaći ćemo iz svojih podruma, ravnopravni i jednaki kao što smo u njih i ušli, s tom razlikom da su navedeni primili 4-5 doza (ne iz uverenja koliko kako bi sačuvali komfor i privilegije koji su im svejedno uskraćeni), dok ja nisam dobio ni jednu. Čamio sam u podrumu jednako kao oni, u kafanama svejedno ostajao i posle 8 ili 10, putovao preko čak više nego njih dva, iako se činilo zabranjenim, nemogućim. Ne samo da sam sačuvao dostojanstvo ostavši čovek, već sam sačuvao i slobodu - slobodu izbora pre svega, jer se u svakom trenutku, iz bilo kojih pobuda, mogu predomisliti i vakcinisati. Hotul i Kirk nemaju više ni dostojanstvo ni slobodu, jer izbor je načinjen, zauvek, i on se više ne može poništiti.
Nolo je simbol svega toga - istaknut, vidljiv, ničim ga ne možemo zamračiti, a nemoguće ga je i ignorisati. Možemo jedino da pokušamo da ga ugasimo, zatremo i uništimo, da više ne postoji - ako ne, mrzećemo na njega, kao lisica što mrzi na kiselo groždje.
Nolo jebe. Otišao usred konc logora, izvadio kitu i popišao se po upravniku, popišao se po robovima, vratio kitu na mesto i zakopčao šlic, i kaže - idem do kancelarije da ti uzmem sve para što imaš, i od toga ću da kupim puške i podelim ih ovima što ratuju protiv tebe i hoće da ti sruše logor. Jebaću ti mater, upamtićeš me dok si živ.
Djoka koka bi trebao biti svetac jbt i po meri averidz nuba da bi mu priznao da je goat.
Nemali broj ljudi bi ga voleo videti u zatvoru sa oduzetim titulama kako bi opeglao svoje moronske postupke.
Zapadni nubovi prevashodno, ljudi od demokratije i govana
Ljudi koji hejtuju Novaka zbog ovoga su isti oni koji bi, svojevremeno, hejtovali Alija jer neće da ode i pogine u Vijetnamu za njih.
Ноло Chad Аустралија virgin
Крокодил Данди пуши рекет Нолу
Pacifik prepicka
Kakvo debilno poređenje ne znam uopšte odakle da počnem sa dekonstruisanjem, ali nema uopšte svrhe. Ne radi se o tome da ga ja hejtujem jer hoću da pogine, nego ga hejtujem jer je svesno izlazio među ljude dok je bio zaražen visoko prenosivim virusom. Pod uslovom da je to uopšte tačno, zavređuje sav mogući hejt mene iako sam nevakcinisan.
NoLo mNoGo uRaDiO zA OvU zEmlJu, pRepOznAju nAs u SveTu pO nJemU
"That fucknut whatever his name is"
hahahaha BUUUUUUUUUUUUURN!
Većini ljudi na svetu mora da objasne prvo ko je Đovak jebeni i što je relativno bitan. LOL
ĐoVaK nAjvEći nAš AmbAsAdoR
Mozda je Nolo svesno izveo la Che Gevara potez imajuci u mislima sve ovo sto je Melk napisao, mozda, ne znam, ne mogu gresim dusu. Isto tako, mozda, ali samo mozda, je jednostavno imao na umu iskljucivo osvajanje tog jednog gren slema da bude i zvanicno goat, vakcina je nebitna, ona je bila samo sredstvo do cilja.
mislim popljuva ljude da su gmizavci jer su se vakcinisali
Ja se nisam vakcinisao ali ne odobravam nolov potez, tj gadi mi se, mozda je vreme za boc boc