Ноло

1. Da, nije kao da možeš da se ne vakcinišeš u sledećoj turi....
    Idiota jebo te Bog...

2. Mislim da baš stružeš po dnu kace ako svoju vrednost baziraš na tome što si išao iili nisi išao da se vakcinišeš.

3. Zajebo sam kuma za pare, lažem kad zinem,, ali bar nisam otišo da se vakcinišem! Fak jea!

4. Finale AO, Šmoklja - MiščrNo - Hotul...U nekakvoj bugarskoj kafani. Nolo uzima trofej, mlade Bugarke skaču od radosti, grle sve oko sebe, Š-M-H grle se naravno sa njima, viču da, Novak Novak, i ja sam iz Srbija, aj se jebemo.

5. možeš da se ne vakcinišeš u sledećoj turi

Lol, ovo je nekad bio antivakserski vic

6. Onaj dan kad ja budem vikao i skakao od sreće i slavio dostignuća jebenog prebacivača loptica preko mreže je dan kada mene više neće biti. Svaki ovaj tvoj hipotetički scenario je mnogo više krindž nego što je neki spust ili jebem li ga koja im je uopšte poenta.

7. sto ne istrazuju i pisu malo o rio tintu umesto o nolovoj koroni.smradovi licemerni

8. posto im je tolko bitno da nole ne osvoji, ako osvoji treba da slavimo.

9. melk, da ti kazem samo da imas neki problem sa razumevanjem stvari, učitavaš i projektuješ kako tebi odgovara, pravila logike zloupotrebljavaš samo u odnosu na ono što se tebi dopada. ciljam na to da si nezreo. sa prethodne strane svašta si ispisao, a zapravo ništa ne znaš ni o mom poslu, ni o mom stavu prema vakcinama, ni o podrumima, izlascima, putovanjima, a učitavaš neke izmišljene informacije. jedino znaš da ne gotivim 90 posto kolektiva u kom radim, a to ne znači da ne gotivim posao.

tako preslikavaš u odnosu na sve teme, mislim da ti je neko već skrenuo pažnju više puta. izgleda da nema pomoći. a ako troluješ, radiš to nekul.

10. Svaki ovaj tvoj hipotetički scenario je mnogo više krindž nego što je neki spust ili jebem li ga koja im je uopšte poenta.

haha e ali stvarno scenario gde Nolo unistava upravnika ausvica ili sta vec

Pre bih rekao, sebican covek koji je spreman na sve, koji misli da za njega pravila ne vaze i da je poseban, pre ce u tvom hipotetickom bolivudskom scenariju konacnog resenja cinkariti ostale robijase da bi sacuvao svoju bulju i tom istom upravniku ausvica palio pljugu

11. Mrzimo ga jer ima kičmu koju mi nemamo, jer je ušao u bioskop a nije platio kartu

a nije platio kartu

*porez

12. i za rio tinto pravila ne vazee..kakav porez pa bilo bi mnogo glupo od njega da zivi u bg.

13. Svaki ovaj tvoj hipotetički scenario je mnogo više krindž

Ja ovde i postojim da bih širio i propagirao krindž.

14. učitavaš i projektuješ kako tebi odgovara, pravila logike zloupotrebljavaš samo u odnosu na ono što se tebi dopada

ovo je potpuno tačno.

15. Pre bih rekao, sebican covek koji je spreman na sve, koji misli da za njega pravila ne vaze i da je poseban, pre ce u tvom hipotetickom bolivudskom scenariju konacnog resenja cinkariti ostale robijase da bi sacuvao svoju bulju i tom istom upravniku ausvica palio pljugu

Ovo se zove srati

16. Koka dokazao da ima snagu da se rve sa moronima i da istera svoje.
    Nije se savio ko grana da bi igrao tenis.

17. Neki portugalski teniser kukao kako nije fer da koka ne primi jer su svi drugi primili jer su morali.

Poenta je da niko ne mora da primi, osim ako smatra da mu donosi dobro.
    Svako ko je uradio jer je mislio da mora je no kicma lik

18. Te price za sirenje virusa i da je znao su pickarske.

Saznao dva dana kasnije i onim francuzima nije rekao al je sve vreme drzao masku koja jelte stiti

19. Nemacke novine javljaju za sutra deportaciju ili zatvor do 5 godina

Zatvor vala. Ne sme se lagati.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.