Ноло

1. Zapato nemoj kenjati bro, umre nam 10.000 ljui godišnje od aerozagadjenja, o čemu pričaš čoveče. Porediš Australiju i nas, lol.

2. Znači ovo su Đokovićevi grijesi:

a) Ako je covid test valjan:
    Jebi ga, jeo je govna. Krajnji idiotizam ako znaš da si pozitivan ići među ljude. Al ono što je nepravda je kad bi gledali ko je sve prekršio izolaciju, mogao bi komotno pola planete strpat u zatvor. Samo njemu to gledaju pod lupom. A isto tako nije on širio neku rijetku bolest. On je širio bolest koja je sveprisutna u cijelom svijetu, i koju je skoro nemoguće izbjeći. Pritom, vjerujem da nije ni bio pozitivan, a ako jeste, nosio je masku sve vrijeme osim za samo slikanje. Nije da ga opravdavam, kretenski je to što je uradio, ali širenje korone u današnjim uslovima je otprilike kao da uzmeš i zapališ cigaru u kafani punoj dima. Virus je već tu, na svakom je koraku, nije neka egzotika, pa da ga on unosi u opticaj.

Opet kažem, kretenluk je ako je zaista širio, čak je i protivzakonito, ali prave od njega da je Hitler u najmanju ruku, u situaciji, kad je maltene čitav svijet već zakačio nekako koronu...

Šta bi onda trebali reći za vlasti Švedske? Kakvi su tek oni Hitleri, kad su svjesno išli na taktiku prokužavanja populacije, da se virus proširi i da se stekne prirodni imunitet.

b) Ako je lažirao... protivzakonito jeste, ali se isto tako može gledati kao slobodarski čin ruganja idiotskim pravilima i zakonima... borba za slobodu... smiješan je taj zakon koji nekoga diskredituje zbog vakcine, dok i vakcinisani mogu isto tako da šire virus, i još uz to pola vakcina ne priznaju... nego moraš uzet bocu koja se njima sviđa...

Uglavnom, krenuli su da ga jebu... e da onda ne bi oni bili negativci, odlučili su njega da oblate.

3. Djokovicev jedini greh je sto nije sve uradio suptilnije da random hotul ne bi imao povoda da jede govna.

Nije bio klasicna federer prepredena zapadna lanister pizda nego je izbrljavljeno i ispao je neodgovran.

Fedex nikada ne bi rekao da se ne bi vakcinisao.

Ali ovako je veca korist od stete jer su gomila ljudi dobila podrsku da vaca nije svetinja i da je treba preispitivati. Jebo to dal će igrati ili neće.

4. Ali ako ga stvarno deportuju - ala će triplvakcinisani Oziji da slave po kafanama sve do osam uveče, ima da pršti.

5. Jebo to dal će igrati ili neće.

Bolje ne, ikada više. Ako ga dep. na 3 godine - izvrsno. Sad ionako ne može ni do četvrtog kola da dogura.

6. kakvih kretena na tviteru:

"Business is business but I'm wondering if it's worth to link the reputation of your brands with the Djokovic values. Please act with integrity. @LACOSTE
    @Hublot

@ASICSeurope
    @ASICSspain
    @head_tennis
    @DjokerNole
    @PeugeotES
    @PEUGEOTFRANCE"

7. Znači sad Đoković njima odjednom predstavlja sve najcrnje na svijetu. Što je samo dokaz da ga nikad nisu ni poštovali. Samo su čekali trenutak da ga skenjaju.

8. Mašinerija Jovore, to joj je posao. Tome služi, zato su je napravili.

9. Još jedan pametnjaković:
    "
    There is no equivalence between #Djokovic and refugees. Novaxx Djokivid is an entitled liar who cares less for his fellow man. He exposed children to covid knowing he was positive for it."

Pička vam materina, sad se odjednom brinete za srpsku djecu. A kad ste ih gađali osiromašenim uranijumom, to je bilo u redu. Kakvi licemjeri.

10. E ali pazi kakva anegdota čoveče -

Nakon sto je osvojio svoj prvi AU Open, jedan decak mu je trazio da pokloni i potpise lopticu. Novak je umesto toga uzeo tri pakovanja po tri nove loptice, potpisao ih sve, jednu uzeo stavio u dzep a ostale mu poklonio.
    Proslo je puno vremena i taj decak je postao cuvar u hotelu za izbeglice u koji je Novak bio priveden. Prisao mu je, rekao ko je, i Novak se odmah setio tog dogadjaja. Samo jedno imam da te pitam, rekao mu je cuvar - Kad sam ti trazio jednu lopticu, zasto si mi dao osam? Na kurcu te nosam, rekao je Novak

11. I stalno ponavljaju antivakser, antivakser...

Novak nikad nije dao ni jednu antivaksersku izjavu za medije...

Imao je tu nesreću što je onaj njegov privatni zoom ili skajp sastanak sa ne znam ni ja koliko likova dospio u javnost... i on je tu onako prostodušno, naivno, bez razmišljanja rekao "eto ja prvi nisam za vakcinu" i to ponavljaju sto puta...

Nikad on nikom nije rekao nemojte se vakcinisati.
    Nije širio priče o vakcinama.

Čak to što je INSISTIRAO da mu podatak o vakcinaciji bude privatna stvar (dok nije bio PRIMORAN da odgovori na to pitanje), pokazuje da je jasno htio da se distancira od antivaksera i da nije htio da se petlja u svu tu priču... Jedino mu je bilo bitno da sam on ne uzme vakcinu, iz ko zna kojih svojih razloga... I onda su ga satjerali u ćošak.

Da je stvarno antivakser, ne bi bilo privatna stvar već bi vikao na sav glas "Ja se nisam vakcinisao" Neću da se vakcinišem. itd...

12. Zlikovci Jovo, zlikovci.

13. "Nakon sto je osvojio svoj prvi AU Open, jedan decak mu je trazio da pokloni i potpise lopticu. Novak je umesto toga uzeo tri pakovanja po tri nove loptice, potpisao ih sve, jednu uzeo stavio u dzep a ostale mu poklonio.
    Proslo je puno vremena i taj decak je postao cuvar u hotelu za izbeglice u koji je Novak bio priveden. Prisao mu je, rekao ko je, i Novak se odmah setio tog dogadjaja. Samo jedno imam da te pitam, rekao mu je cuvar - Kad sam ti trazio jednu lopticu, zasto si mi dao osam? Na kurcu te nosam, rekao je Novak "

KAKVA INGENIOZNOST. KOJI SI TI CAR.

14. Hvala Jo, mada prekopirao sam tekst, oprosti.

15. Celtara fino kobjasnijo, ako oces da igras za establisment nemoj se ponasati kao da placaju indijci.

To je ono na sta sam x puta ukazao da je kokara rolex patriota.

Ovo sa vacom mu se omaklo, i neka je.
    Neki hotul tamo ce makar razmisliti. Nas hotul nece, ali neki mozda hoce.

16. ako se ne vakcinise, zavrsio je karijeru, a vec je i sa ovim peripetijama sa ao ubedio pola sveta da je sve vreme kancer lik. jbg glup je ispao na kraju

17. kirk hotul level glup

za druge samo naivan.

18. Ma svima ga je pun kurac, i njega i debila srkija ne znam sta kenjate toliko o njemu vise ko da nema drugih stvari vaznijih

19. nebitan je novax bitna su dešavanja jebo vas srki

20. srki igra svoju maloumnu navijačku igru ko i svaki ćalac što bi radio, pun emocija naboja kosovskog boja. Boli ga kurac, nebitan lik u celoj ovoj sagi.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.