Ноло

1. Ferka LaVar Ball vs kosovar srki, who you got?

2. Ali vi to toliko analizirate duboko da je to nerealno druze koga boli kurac za majmuna i njegovo ponasanje, snosit ce neke posljedice a vi analizirate ŠBB KBB već par dana haha

Naučite da vas boli kurac za neke stvari, to nije uopste losa osobina

3. jbt pill koji to mi.
    Isprozivaj ljude direkt šta ko zašto.

4. Идемо Ноле

5. pildoo dobila pa je sad malo
    C R A N K Y
    R
    A
    N
    K
    Y

6. Pritom nikog izuzev Che vua ne treba da boli kurac za Austealiju jer nam je 15k kilometara daleko, mozda nikad necemo ni otici tamo za zivota nek se jebu sa kengurima i koalama sto se nas tice

7. I chevua boli kurac al eto ako krene da tone onaj supak svijeta da ima gdje da se prebaci dok se ne vrati skrndelj babi

8. Pill do - obezvrijedio nam 10 dana kuckanja odje

9. I ovo za nola, nije da nije mogao da sve ovo izbjegne ali eto oće malo šoua malo teatralnosti i jbg nek se mačuje sad sa sudovima šta da mu radimo

10. Ahha skrnder baba post zasluzuje vise paznje

11. Razočarao sam se malo u ljudski rod.
    Kakav god da je Đoković i koje god greške da je pravio, ne mogu se oteti utisku, da što ga Australija više drka, i što surovije prema njemu postupaju, to ga istovremeno i rulja, sve većom i većom žestinom napada... Pod ruljom mislim na medije, razne komentatore i sl. Bukvalno ono vide da nekog tuku, i svako hoće da se pridruži da i on udari. Bukvalno kao linč. Čini se da bi najsretniji bili da bukvalno ubiju čovjeka, ili da ga trajno uklone iz javnosti, banuju sa svih društvenih mreža i njega i one koji ga podržavaju. Javnost je vrlo surova i žedna krvi... Treba im neko da im bude krivcac za sve ovo što se dešava.

12. Jebo te život te jebo, ni JEBENOG VAJNSTINA od KOJEG JE KRENUO JEBENI ME TOO... ni njega nisu ovoliko urnisali... Jebeš pedofile, ubice, teroriste, najgori je Novak Đoković

13. sami sebe kompromituju a ne djokovica.ovakav kretenizam svet nije video

14. Jovo svaki tvoj post zamisljam da kucas suznih očiju i interpretiram ga drhtavim glasićem u svojoj glavi.

Budi malo manje patetičan pls.

15. U pravu je jovor

U bolesnom svetu najproblematičnija je super zdrava osoba sa nepoklapajućim stavom. Prst u oko. Treba ga jebat. Ko trezan u kafani koji oće menja muziku, mrš pičko jedna tićeš meni...

16. ma iznervirao sam se

pogledaj nivo ispiranja mozga... malac 10 godina šta kaže

https://www.bbc.com/news/av/world-australia-59964436

"If he plays I will not watch him, because he's not vaccinated"

17. Ali na prosloj strani gde jovo napusi melka za copy paste post haha sjajno

18. nije za cp nego za melkor drkanje kurca.

u pravu jovor

19. da se vakcinisao kineskom onda bi bio problem sto je kineska.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.