Ноло

1. ostaje misterija ko koga plagija za of citat tatic citiranje melkor vs jovor

čini se da je jova izumitelj

2. Ovo za koku ozi i vace:

Ako nije primio: udavimo ga, mora
    Ovi koji su primili: ne moramo da ih davimo, sami će

3. Veliko je pitanje šta će uopšte biti od nastavka Novakove karijere i kako će podnijeti pritisak. Podigli su progon na nivo odnosa prema Trampu... postao je negativac i persona non grata za čitav zapadni svijet.

Sledeće je da ga banuju sa Instagrama, Tvitera i zabrane mu pojavljivanje u medijima.

ATP da ga trajno suspenduje goes without saying...

Ne kažem da će se išta od toga zaista desiti, ali je trenutno atmosfera otprilike u tom fazonu... Možda hoće da ga isprovociraju, da odreaguje neprikladno, i da onda iskoriste tu njegovu reakciju, za sve ovo gorenavedeno.

4. Ako nolo nije do sada izdominiro i odradio karijeru treba mu se popišat po svemu prethodnom.
    Ako će karijera kao goatu da bude savijačka onda je nebitan kao best ever.

takav nam nije potreban.

da se vakcinisao od starta sve ok, ali sada nema nazad.

NAPRED NOVAX

5. Pa šta će, sručiće se na njega svom žestinom cancel kultura. Maltretiraće ga za odlazak na bilo koji turnir - RG, vimbldon...Već će ga razvući na sve strane takozvani mediji, stručnjaci, komičari...Oni koji ga budu branili biće diskretno objavljivani. Narodi tih zemalja već će se naučiti kakav stav treba zauzeti prema tom balkanskom bezumniku ravnozemljašu. Ono - biće svega i svačega, i neće biti ni najmanje dosadno.

6. Vi mislili samo će u Australiji da ga njakaju lol, pa to je tek poligon, probna vežba. Polako.

7. Srpski tenisač trenutačno se nalazi na saslušanju kod službenika iz imigracijskog ureda, a nakon toga će 15 minuta iza ponoći po hrvatskom vremenu izaći i pred australski savezni sud. Nakon toga do 14 sati po lokalnom vremenu odlazi u pritvor u ured svojeg odvjetnika te će potom biti prebačen u pritvor na tajnu lokaciju na kojoj će biti do konačne odluke koja se očekuje u nedjelju.

get hot

u pon treba igra.

8. NETFLIX SNIMA DOKUMENTARAC O "SLUČAJU ĐOKOVIĆ"
    Netflix je u petak objavio da je sklopio sporazum s četiri Grand Slama na kojima će snimati dokumentarni film o životu profesionalnih igrača na najvećim turnirima na svijetu.

Glasnogovornik Netflixa rekao je CNN-u da su kamere već na Australian Openu i da će u prvoj epizodi biti prikazana priča o čitavom skandalu s Đokovićem.

Ovo mora da ide do finala.

9. stvarno je opasna situacija za njega, jer i oni koji bi ga podržali, a vjerujem da takvih ima, neće smjesti, postaće opasno po svačiju reputaciju stati na Novakovu stranu... tako se stvara spirala tišine...

10. Ako se setimo Monike Seleš koja je najebala a posle postala usa drzavljanin i ovde su moguce implikacije ovog tipa.

Rulja bi na kraju rekla, pa ko mu je kriv, znao je gde ide.

Jebes prepucavanja, to je benigno

11. Opusteno, slucaj dobro dosao za jos jedan netflix dokumentarac, tu ce se ugraditi uzeti još love pored i nastaviti sa karijerom.

Kad se penzioniše na vikipediji će imati uz personal life, professional career, playing style, legacy i slično, još jednu rubriku legal issues i to ce biti to.

12. da, random celt će reći da je uzeo milione na antivaxerstvu

13. Znaš šta je još interesantno...
    ja jedva čekam neku sledeću normalnu njegovu konferenciju za novinare, ili govor / intervju nakon osvajanja nekog turnira...

Baš me zanima ta scena oči u oči, s jedne strane neko ko o njemu misli da je najveći negativac, i zlo od čovjeka... s druge strane Novak koji zna šta o njemu misle, a pritom treba tu da priča standardnu Miss World, priču o pravim vrijednostima, sportskom duhu itd...

A isto tako na konferenciji, baš me zanima ko će sve smjeti i koliko da ga pita neke stvari, i da li će ga iko moći pogledati u oči, a pritom zadržati taj stav da je Novak govno...

Jer realno Novak nije govno i to i oni svi znaju, samo su im sad odrešene ruke da ga otvoreno mrze...

Ali svako ko mrzi a bez realnog osnova u dubini duše zna da nije u pravu... i mislim da im neće biti lako pogledati ga u oči nakon ovoga...

14. Jer realno Novak nije govno i to i oni svi znaju, samo su im sad odrešene ruke da ga otvoreno mrze...

Ali svako ko mrzi a bez realnog osnova u dubini duše zna da nije u pravu... i mislim da im neće biti lako pogledati ga u oči nakon ovoga...

zakretači glave.

15. Pitam se šta i koga sve može da tuži nakon ovoga i koliko love može realno da uzme.

16. Kakvi majmuni majko moja... :

"tbh the fact this man caused himself this amount of trouble because he refused to do a simple easy thing and lied about his tests makes me think… what other dishonest things is he willing to do to try and break the rules and get his way? is blood testing in tennis as rigorous as it is in cycling?"
    *
    "I had this thought too, and with his anti-vax/anti-science views plus even a reluctance towards surgery, maybe he thought this would create an image where he wouldn't trust the science behind PEDs either. If he wouldn't take a simple injection of a vaccine, maybe you'd be inclined to think he wouldn't do the same when it comes to doping.

No evidence obviously but he's given everyone more than enough reason to not believe what he has to say any more."

Znači OK, što se dopinga tiče apsolutno na svakoga može da se sumnja, naravno i na Novaka. Ništa on tu nije bolji od drugih...

Ali koliki ti retard moraš da budeš da pomisliš da je Nolo u stanju da godinama fingira određeni imidž, samo zato da se ne bi sumnjalo na njega da se dopinguje. Tolika doza proračunatosti, (a i ludila realno), prevazilazi mentalitet jednog Balkanca...
    Pritom džaba tebi imidž da si kao all natural, ako padneš na testu.
    Moje mišljenje, da je uzimao išta, dosad bi ga sto puta otkrili...

Nije u stanju da kvalitetno smulja ovo oko Australije, a kao mogao bi se godinama rokat, a da ga ne uvate...

17. Jovo, zasto nisi Jovo ako si from d adr sajd?

18. Ne kontam šta oćeš da kažeš...
    ovo sam našao par komentara na stranim sajtovima, pa prenosim...

e i inače, daleko od toga da mislim da on ništa ne uzima... svi oni uzimaju neka sredstva. Ali mislim da je mala šansa da uzima nešto ilegalno, jer bi ga provalili dosad sto puta... Previše je on neoprezan tip ličnosti da bi tako nešto mogao sakrit... I jedva bi dočekali...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.