Ноло

1. nadal ne prica nista van skripta, i kad kaze neko misljenje to je iskljucivo sa ciljem. kao recimo ovo za djovaka i vakcine, ne kudi on njega zato sto misli tu nesto ili ima stavove, nego povecava sanse da ga osudi javno mnjenje i da ga izbaci iz konkurencije.

to je to. mi vidimo jer navijamo za djovaka, ali sto se nadala tice i njegovih stavova, bice oni koji mu omogucuju da izbaci konkurenciju i sa narednog i svih ostalih turnira. nebitno koji su.

jel je posteno, nije. jel boli kurac vecinu sveta, boli. on gleda vecinu.

tako nekako funkcionise svet, mi se hvatamo za pravdu a ona ne postoji. prodje, zaboravi se nepravda. tako su i svi uspesni aktivisti i legende do sad u nekom trenutku dosli do toga da imaju vecinu iza sebe.

ne volim ni ja to. ali da bi promenio, moram da imam podrsku vecine, da bi dobio to mora povladjujem itd, i obesmisli se. tako i svi revolucionari, samo naprave pricu da su se borili protiv golijata.

2. mi vidimo jer navijamo za djovaka

takoe, to nas čini nepristrasnima
    mi navijamo za noloa i mi smo objektivni kad kažemo nolo bog, a lik s gren slemom više cigan. Brt iz ovog tvog posta se da zaključiti da Nadal plaća čamuge da lome kolena konkurenciji prije svakog turnira. Šta neko njemu poklonio trofeje?

3. auuu na sta lici Nadal :S

4. znači ovaki budeš s dvaesjednim trofejom. Nemoj nolo, čuvaj svoju prirodnu lepotu

5. Haha koja sirotinjska spika, nadal instaliran od ljudi gustera da uzme titulu sinu velikog SRKIJA

I celt je ovde otisao u aut, pokleko pred uticajem caramela

6. Mogu samo da nas mrze spika, baš tužno...

7. A i ovo celtovo kao “nadal ne prica nista van skripte” pa najbolje da jede govna o stvarima o kojima se ne razumije.

To se uči od malena al srki kosovar nije znao da ga posavetuje, bio je okupiran bolesnim roditeljskim ambicijama

8. zato naš nolo ima mišljenje o sveme, iako nije učio čkole nego prebacivao lopticu preko plota decenijama
    a nadal pičkica ćuti o teoriji struna i crnim rupama

9. mnogo ste izvukli vi iz najobicnijeg melkor style posta.

ono sto je sustina je, kolko god mi bilo cudno da priznam, verovatno bi sa djovakom vise imao tema za jedenje govana nego sa nadalom. sa njim se najverovatnije cuti.

problem sa djokovicem je sto jede govna i sire pa kad ga posle uhvate on kao "ups jeo sam govna, sta sam reko, sta", al ono ispadne da prijatelju, nisi na vukajliji, nego si reko nesto u novine, a imas poprilican zahvat, pa bi trebalo da se tu ugledas na nadala.

treba mu mozda vukajlija da se isprdi lepo pa da kad prica negde gde ima posledica da pazi malo.

10. mogu samo zamislim djovax celt spiku

celt: sto se nisi vakciniso majmune jbt

11. jbg kad si dobar sportaš sve ti se gleda, pogotovo kad si jedan od najvećih u istoriji. Bolje ćutati da ljudi misle da si glup nego progovoriti i otkloniti sumnju.

12. Надал и келт спика

келт: зашто си и даље мајмун а вакцинисао си се?

13. Kelt: Zašto pričaš sa ciljem, majmune vakcinisani?

14. Samo dobar PR tim uza se da je imao i ne bi bilo bitno dal se vakcinisao ili nije
    Ovako ostaje ono što se nije vakcinisao majmun

15. Valjda se teško vakcinisati kad primaš svakodnevno 50 metaka u prsa

16. Cara™
    mogu samo zamislim djovax celt spiku

celt: sto se nisi vakciniso majmune jbt

Hahah

17. Ako nista drugo novak na ao22 je odlicna tema za rivilovanje je l sagovornik debil ili ne

18. to obe strane misle...

19. Hahaha da l je realno da je Nadal trenutno u Srba omraženiji od recimo Tuđmana

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.