Ноло

1. Ja tipujem da novax se vraca na turnir za par dana cim sredi dokumentaciju.

Ne postoji razlog da se to ne desi. Vaxeri u svakom slucaju poduvali kitu, ispao zbog birokratije a ne onog na sta zap drka kurac

2. Zapata reko ti dipper da ti mračenje više ne radi, izgubio si mojo jbt

3. Hahaha koja kolicina graktanja

4. Au brt koji internet poraz, if there ever was one...

Australija preozbiljna država, da nema toliko paukova, selio bih se tamo.

Cara noob.

5. Ja tipujem da novax se vraca na turnir za par dana cim sredi dokumentaciju.

moguce, al dace mu tipa foru od 10 dana ili kako vec za papirologiju, a onda ce neki politicar da izadje opet da preti "neeeeee, nema izuzetaka" itd, da na kraju sam odustane, jer vise nema ni smisla

krivo mi je sto je novak dozvolio da ga razvlace ovako, zato sto kao predstavlja srbiju. a razvlacice ga sad kao hijene, namirisali su krv, a nikad ga nisu podnosili dok na silu nadal i federer ga ne preteknu.

australija, supak sveta.

6. Dobro jedno je jasno, da ne mogu zbog nevakcinisanja da ga ne puste u zemlju jer je protivzakonito. Što se tiče vize izboksovaće mu tim to za par dana i vraća se u Aussie, relax Zapato, lučiš ozbiljan otrov.

7. Nadimak kad promeni, prestajem.

8. Neam pravo izmene nika, samo gif na avatar jbg

9. Dodji s duplog, ne zanima me, ne želim da ti se obraćam u ovom obliku.

10. Mogu dole u opisu staviti nema jeda

11. Jbt average australijanac oseca ono sto zap celt i mr no

Koj kurac jbt, ja sam čak na Đovakovoj strani ovde, ali mi ti to nekako baš ogađuješ XD

Doduše obe strane su malo neiskrene i pičkaste ovde. Đovak bi da se promuva bez vakcine, ali da ipak ne otkrije da nije vakcinisan (u svom i Srbin i Hrvat, i Zvezdaš i Partizanovac, i za Barsu i za Real maniru), a Australci šatro daju pa nedaju, uzimala davala, svakako ispali mnogo veće pičke.
    Takođe, i ovaj gnev evridž Ozija ne razumem, Đovak im ništa ne duguje zato što oni čekaju na suncu za testove ili koj kurac, ako hoćete pustite ga ako nećete 'šukurac.

12. Da sam djovak ne bih vise za zivota krocio u australiju, bolo bi me kurac. Plus svakako matori federer ne moze da uzme jos jednu titulu, nadal je tu jos u igri kad je rolan garos u pitanju, al djovak je svakako favorit. Stvarno su mentolcine australijanci. Al jos jednom: njihova zemlja, njihova pravila, kome se ne svidja, piramide u visokom i bg na vodi ga sirom cekaju

13. BTW Melkor veruje u boosoonske piramide
    Tetra LOL

14. Igra i osvaja Novax, stojim i dalje iza toga. Što je nebitno sve u svemu, digao je dževu, a to je najvažnije u celoj priči, da se skrene pažnja na tamošnje debilisanje i da ljudi u normalnijim zemljama budu u pripravnosti, kako se fašizam ne bi preselio i kod njih. Valjaće i Nolu za igo kraš, da ga ne pukne sujeta. A i Zapatu ćemo sladje tovariti.

15. Hahah zap has won the battle, but the war is still going on

16. ama mozda i udje nakon zalbe ili 3 dana pred turnir. bukvalno je izbacen jer fali mu jedan papir, sto ga je verovatno namerno zajebala australijska garnitura, tj ambasada u spaniji ili gde je vec komunicirao, sve sa ovim planom, da mu daju opciju da se ne vakcinise kako bi ga drkali za publicitet i poene, da se ne bi vakcinisao da im pokvari pricu.

jel citate sta pisem ovde? gore je nego sto smo predstavljali sve, verovatno. mnogo gore.

ovo samo drkam caru posto mu je svet da bude u pravu. niko nije u pravu.

17. Plasim se za zapa. Izgleda nista nije naucio juce kada je priznao da nije u pravu

18. Zapata vam trpa muda u usta svaki put gde vas vidi 11 godina. Jos jedna pobeda i titula

19. Ali fali papir - jbt ko u Srbiju da ulazi :D

20. mislim kao izvadio kurac pogresnu vizu. pa nije je vadio iz dupeta nego u australijskoj ambasadi. DALI SU MU POGRESNU VIZU.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.