Ноло

1. Bila bivša buduća žena letos na bosanskim piramidama, išla na sve te ture koje imaju, oduševila se. Piramide pravo.

2. Европско удружење археолога је у децембру 2006. овим поводом издало саопштење у коме се каже: Ова превара представља сурову обману необавештене јавности и нема места у свету истинске науке.

…многи археолози на које се Османагић позива тврде да нису пристали да учествују у наводним истраживањима и да никада нису били на локацији

Nolo ce se vratiti i pobijediti a vakcinama nas truju i ubacuju nam u krvotok one male nanobote pa ih gejts na daljinski aktivira sta nam rade jaoo

3. Sta je koji kurac bivsa buduca zena? Lozio se na nju pa te proslo?

4. Auh koja pobeda jbt. Razoreni potpuno, ne znaju de biju više. Osećam se kao bil kilgor iz filma apokalipsa danas kad napalmom zasuje džunglu.

5. Ovo je klasicna igranka za sirotinju.
    Da je bilo po pravilima ne ne bi bilo med izuzeca.
    Ovako su samo beskicmenjacima napravili sliku u glavi sta se desava ako ne igras po pravilima.
    Nema slucajnosti, ni ovde. To se uvek radi a ovo je bas zgodno jer je no1 i tvrdoglav

Prepoznaje se prema tome koja kategorija dobija satisfakciju.

Ismorisitili su ga, i treba. Izmajmunisali i to treba. Kad nije gospodin covek nego globalna lutka.

6. Bila u jednom trenutku buduća žena, sad više nije. Jbt već ste diklajnovali od vakcina vidim.

7. Ciganka romskog porekla od miloste bivsa buduca zena od velike sladja

8. Ovo je klasicna igranka za sirotinju.
    Da je bilo po pravilima ne ne bi bilo med izuzeca.
    Ovako su samo beskicmenjacima napravili sliku u glavi sta se desava ako ne igras po pravilima.
    Nema slucajnosti, ni ovde. To se uvek radi a ovo je bas zgodno jer je no1 i tvrdoglav

Prepoznaje se prema tome koja kategorija dobija satisfakciju.

Ismorisitili su ga, i treba. Izmajmunisali i to treba. Kad nije gospodin covek nego globalna lutka.

eto vidis, i ti si ukapirao na kraju

9. Cara je u prethodnih 10 strana pokrio sve mogucnosti i razloge novakovog fijaska ne moze da pogresi sad

Tip coveka koji udje u kladionicu i kaze “mala igraj mi 1, X, 2 zatim golove 0-2 i 3-5 i 5+ sve jedan par”

10. Ahahahaha
    Bivša buduća žena=sadašnja žena
    Kapirate? Šalka ;)

11. Reko ja lepo da su antivakserske teorije imune na cinjenice, sta god da se desi uklapa se u sistem

12. Buduci pisac ladies and gentleman

Tako ce u knjizi da stavlja po 5 fusnota po stranici da objasni sta je hteo da kaze

13. Naslov prvog romana: Tegle moje sperme

14. Cara je u prethodnih 10 strana pokrio sve mogucnosti i razloge novakovog fijaska ne moze da pogresi sad

Tip coveka koji udje u kladionicu i kaze “mala igraj mi 1, X, 2 zatim golove 0-2 i 3-5 i 5+ sve jedan par”

bitno da je u pravu. to je bitno

15. Ciganka romskog porekla od miloste bivsa buduca zena od velike sladja

16. sad ce nolo tema da pretekne vakcinu sevast ziv nije

17. Bivša buduća žena se udaje btw i srećan sam jako zbog toga, iskreno. A u sadašnju buduću ženu sam se zaljubio do ušiju ovih dana. Na klackalicama sam raznim inače, treba u Afriku da se selim da živim već neko vreme, odložio to dok ne završim i objavim roman. Danas sam rešio da stavim sudbinu u njene ruke - ako to sve ispadne dobro - ostajem, ako ne bude ništa od toga - idem za Afriku. Nek ide život.

18. Hteo je da bude faca, da pravi žurke u sred kovida, da putuje gde hoce bez vakcine, da udara sudije, jer tako ga je Srki učio od malena, da su svi niža rasa sem njih.

I sada se sve lepo složilo. A biće u narednim godinama i Lens Armstrog momenat, tipujem na neko oduzimanje titula, lik je sig na nekom dopu od 2011.

19. Nije mi lepše počela mislim ni jedna godina u životu, u ovom sam raspoloženju bukv. https://www.youtube.com/watch?v=yKNxeF4KMsY&ab_channel=Coldplay

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.