Ноло

1. eto vidis, i ti si ukapirao na kraju

Da, ali zap nije lololo

2. Melki, iz iskustva, te podgrejotine nikad ne završe dobro. Sto bi rekli ameri, I dabbled.

3. Ne znam celte zasto kontas da sam tek sada dosao do tog saznanja. Iznenada kliknuo jbt

4. Nadji neku novu jbt, mozda se stvarno ispostavi da je avax sperma komoditet novog doba, to ne mozemo da znamo

5. jeste i zap, to prica sve vreme, samo se njemu svidja to, pa ne umes da procitas kako treba.

I sada se sve lepo složilo. A biće u narednim godinama i Lens Armstrog momenat, tipujem na neko oduzimanje titula, lik je sig na nekom dopu od 2011.

i meni mirise na ovo. svi su na dopu, al jedan ispadne jarac kad se resi da jebu.

6. Cara je u prethodnih 10 strana pokrio sve mogucnosti i razloge novakovog fijaska ne moze da pogresi

Nisam pokrio mogucnost da se vakcinise objektivno

7. Pa nova Zapato, dabome

8. A pogrešio sam bio tamo pa sam ispravio sad, sry. Nznm šta pišem jbg

9. Ne znam celte zasto kontas da sam tek sada dosao do tog saznanja. Iznenada kliknuo jbt

zato sto su ti svi ostali postovi do pre jedno sat dva bili u drugom smeru, "novak bogat, zajebo sistem"

i i dalje se nadam da si u pravu bio pre, mada si sad okrenuo tako da i ako bude na kraju igrao opet nisi u pravu. fokusiracu se na greske samo.

10. Ma gde mi se svidja, i ja sam ogorčen jebiga što nam je realno najbolji sportista ikad tolika mentolčina celu karijeru, koja ide na putu samouništenja i 100% disgrace momenta kojim će mu obrisati sve postojeće akolade.

PTPA, kurčenje, imitacije, udaranje loptice, zurke, gurui, piramide, klanjanje suncu, zasto nije mogao da bude mrvu normalniji, jebem ti srbe prokleti smo

11. Celte van svega ovoga, oću već 100 godina da te pitam - je l imaš irski singsongi akcenat kad pričaš engl. kolko dugo si bio tamo?

12. Djovak je sad na tezi nacin naucio da to sto ima 200 milki na racunu i sto je najbolji prebacivac loptice u istoriji univerzuma ne vredi ni kolko kengurova muda i da mu je najbolje da, ako vec nece da se vakcinise, gleda kako da umulja taj 21. gren slem i uziva u zivotu s tim parama 'mesto da se kurobeca o stvarima koje ne razume ko sto ima obicaj da radi

13. Lepo su ga spustili na zemlju kenguri, nema sta

14. Ma gde mi se svidja, i ja sam ogorčen jebiga što nam je realno najbolji sportista ikad tolika mentolčina celu karijeru, koja ide na putu samouništenja i 100% disgrace momenta kojim će mu obrisati sve postojeće akolade.

i na kraju umesace se i vlada, vucic i ostali, posto su i oni mentoli. vec vidim nesto zvi ambasadora, vucic se oglasava itd.

To je tragedija ustvari

15. Šta su ga spustili na zemlju, ima dobije inat bust overdouz kompleksaš sad posle ovoga - nije sad više ni do vace, ni do titule, ni do istorije, sad je čist, prvoklasni, nerabljeni inat u pitanju. Ide tamo da sprži onu vukojebinu. Relax, ima još 12 dana do početka turnira, šta ste krila odma dobili.

16. Celte van svega ovoga, oću već 100 godina da te pitam - je l imaš irski singsongi akcenat kad pričaš engl. kolko dugo si bio tamo?

4 god, izgubio sam vremenom sad imam onaj sranje biznis naglasak sto vuce na srpski.
    Ustvari kad cujem svoj snimak najvise zvucim ko Novak Djokovic kad prica engleski sad. Malo mozda britanskije, vise reci koristim. Uzas.

17. jebem ti srbe prokleti smo

Dositej Obradovic 1806. usred ustanka i pomora od gladi donosi krompir u Srbiju da spase ljude, u roku od odmah se stvorile teorije da je krompir djavolje jelo i katolicka podmetacina, Karadjordje morao da salje kaznene ekspedicije da natera ljude da sade krompir. Istorija se ponavlja, prvo kao tragedija, onda kao farsa, jel tako bese ide lol

18. Ustvari kad cujem svoj snimak najvise zvucim ko Novak Djokovic kad prica engleski sad. Malo mozda britanskije. Uzas.

hahahaha jesi naučio nešto novo tu u Š, švapski, francuski?

19. Australija noob level > vukajilja noob level

20. Da ovo sa spustanjem novaxa na zemlju je bas fail. Samo vece sanse da odradi vece stvari u buducnosti.

Prakticno produzili mu karijeru

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.