Ноло

1. Jeste Australija ispala pretotalni užas, i tek će po svoj prilici

2. Svi vrhunski sportisti propuste formalno obrazovanje i formativne godine koje stekneš socijalizacijom i nepreskakanjem razreda i lekcija, što bukvalnih, što figurativnih.

99% posto njih je toga svesno i u fazonu je, daj ja da tupkam ovu lopticu, i uživam u životu, neke igre zahtevaju mudrije glave, i 99% GOATOVA se tako ponaša, od Dzordana preko Vudsa, od Brejdija preko O'Salivena do jebenog Juse Bolta. Čak i Lebron ne ide dalje od blm majci.

Nama, kao narodu, koji je mali i koji živi za sport, zapao je ovaj know-it-all borac protiv vetrenjača koji usput želi i da ga vole. Znači on je i Spartak siromašnih tenisera, on je i advokat zdrave ishrane i antivakserstva, on je guru...

Epilog je ovaj.

3. Jeste zape, ali kolicinom novca i mogucnostima gledaju puno dalje van misije rupe kao sto ti radis.
    Ne svi ofc

4. NIKO NEMA STO SRBIN IMADE, SRBIN IMA MUDA KAO GAJDE

5. Volimo da guramo prst u oko mocnijem od sebe, al dosad nismo to radili na ovaj debilni nacin na koji djovak to radi iskreno

6. Znači on je i Spartak siromašnih tenisera, on je i advokat zdrave ishrane i antivakserstva, on je guru...

a ni do 35 nije još dobacio haha, polako, kad prestane da igra tenis i bude imao vremena da se posveti svemu ostalom, ima spejsšatlove što rade na roze auru da pravi.

7. Jeste zape, ali kolicinom novca i mogucnostima gledaju puno dalje van misije rupe kao sto ti radis.
    Ne svi ofc

Ma de gledaju, pola ih je ograniceno ko terasa

8. Ispao je smešan. I da sam avax, bio bi mi smešan

9. Al kako ne kapirate da ovo nema silver-lining jebote. Neće se vratiti i prkosno osvojiti AO 22. Upravo je najuren. Neće više igrati nijedan turnir, svuda traže jebenu vakcinu. I neće sigurno da pravi spejs šatlove, sa 40 će imati neku smešnu predsedničku kampanju i osvojiti 7% glasova. Svako drugačije mišljenje je afformentioned mišja rupa u koju neki ovde zarivaju glavu

10. Ma igrace turnire, propustice australiju i mozda jos par, ovo ostalo ce da igra

11. ma gde smesan, tragedija, zajebali su ga ko maricu australijanci zvanicnici. ciljno.
    mozda ga i puste sad, razvukli ga dovoljno.
    mada mislim da im ne pada na pamet uopste da rizikuju da osvoji sad trofej, pa da ga slikaju i ostali kurci. i rece ona politicarka nada se da ce nadal da osvoji. od svih svojih ausralijanaca nadal.

12. Jel obratio ko paznju sta je sa drugim nevakcinisam teniserima nabijem vas sve na kurac nubovski

13. Zapato brt, kad se vrati u AU ima da kušiš šajim se majicu i da se slikaš u njoj i okačiš je ovde, ne zanima me.

14. Pa sto ne primi vakcinu,majmun.

15. Jel obratio ko paznju sta je sa drugim nevakcinisam teniserima nabijem vas sve na kurac nubovski

procitaj moje prethodne postove. drugi nisu bitni, njih pustili jos ranije.
    ovog su napravili jarcem ciljno.

16. NECE LIK DA OTKRIVA JE L PRIMIO VACU ILI NIJE, E PA SAD SE ZAJEBO HAHAHA KAKAV MENTOL DJOKA S DVA OKA

17. Igraće Novak sigurno. Nego ovi moraju da pokažu "kako se provodi zakon".

18. Nznm Celt izuzeće med. je već dobio, to ne mogu da povuku. Neće moći ni administrativno da ga njakaju, to oko vize će se rešiti za dva dana. Zakonski, očigledno, mogu da ga duvaju. Okrenuli su pola naroda i dobar deo tenisera protiv njega, to stoji, ali su gen. ispali idioti. Presmešno sve to ispalo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.