Ноло

1. Pa sto ne primi vakcinu,majmun.

ladno sam ti odgovorio na pogresnoj temi. sto i ima smisla jer sve teme u poslednje vreme su o vakcinama. svuda, ne samo na vukajliji.

vuci ce ovo novak duze nego sto mislimo.

2. Ja sam tip coveka koji dize tri prsta na slikama na ekskurziji jbt, al kapiram sto sam ovako ocenjen od care nubare

3. Vucko primio tri doze zove avax majmuna

No sense

4. a na ovo zapatino, sta je najbolje za srbiju. ne znam, al znam da je ovo ono sto je najgore, samo sam ocekivao i njega da se pojavi i da drzava zvanicno stane iza djovaka.

slag na tortu bi bio kad bi dali neke garancije, a ispostavi se da dokumenti namesteni. to bi bilo u metu.

5. Imam jos 8 minuta da ovde kenjam i trujem, posle postim za badnji dan, eto kolki sam autosovinista jebem te nubaro

6. Je l ima neko australijsku zastavu da je zapalimo negde javno i pošaljemo sliku u svet?

7. I treba da postis posle svih govana obj

Ja necu

8. Telefon mi zvoni ŽALI ZARE jebote

9. Sad nema nazad, eventualno to jos do suda da se izgura i ako ga ne puste, ne treba nikad vise da kroci u australiju, to nije pitanje vakcine, to je pitanje dostojanstva

Nego, sta je koji kurac medicinsko izuzece od vakcine, u drugom je stanju pa ne moze da se vakcinise?

10. Novak je ostao dosledan i spreman da se bori sa posledicama svojih odluka. E sad što većina vas nije smogla snage da uradi to isto, to je vaš problem.
    Upamtite, Novak nije problem. Problem su oni koji su vam prodali priču da vakcine rade i da ćete se vratiti u normalu kada primite vakcinu.
    Potrebno je da svoju energiju usmerite na njih. Oni su pravi izvor vaše frustracije.

11. Za tri dana novaxu odobren grant

Provax: znalo se to od vajkada

12. Ajde bre ejduse ne smaraj vise jebote

13. a ovo za djokovica debila koji je nas najbolji sportista... u srpskom konzulatu u cirihu, na najvidnijem mestu, stoji slika djokovica. ne tita, ne vucica, nego djokovica jebenog.

to vec neko vreme, ne znam kad sam zadnji put bio, ali me je bilo malo sramota. posto sam se nadao da kao nacija nismo spali na to, a jesmo.

od svih srba, djokovic. i na avion. i stankovic isto.

14. Seve jbt procitaj uputstvo za lek bar nekad koji k

15. Jos 4 min imam, pa da iskoristim EJDUSE POPUŠI MI 700 KURCA, DA BOGDA SE UDAVIO U BURETU GDE MEŠAJU ASTRAZENEKU DA BUDES OBELIKS VAKCINA, S TIM STO JE OBELIKS JEO VEPROVE, TI CES MOJU SPERMU

SVE TI JEBEM STO IMAS I NEZIVE PREDMETE

16. Kimi Räikkönen
    Telefon mi zvoni ŽALI ZARE jebote

Kao turčin osećam se izuzetno nelagodno, uvređeno i napadnuto

17. to vec neko vreme, ne znam kad sam zadnji put bio, ali me je bilo malo sramota. posto sam se nadao da kao nacija nismo spali na to, a jesmo.

Secam se u Veneciji na markovom trgu megabilbord fedex - 15god cca

Ne vidim zasto bi average sui bilo blam od toga

18. houltu9l

Pa sto ne primi vakcinu,majmun.

Aahahahahahaha
    tako se to radi, kratko ali jebitačno

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.