Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa sto ne primi vakcinu,majmun
Zap basic level
U pravu je Canak.
U pravu je Canak a komentari poremecenih antivaksera su krindz.Sto se ne vakcinise majmun i ne blamira nas pred svetom.
https://www.youtube.com/watch?v=omrVpA14FpY
Zap basic level
hahahaha
A kakav komentar ima
STRIC
T
R
I
C
GORAN DJOKOVIC
Pogledaj ovo sine moj. Još mnogo zelembaća ima po pitanju vakcinacije.
lololo
Nama je u genetskom kodu da se kurcimo bez pokrica
Srdjan djokovic pozvao na DOCEK
Ko seselja kad su vracali au jebem ti sve
Predlog za naziv novog soja korone: novikron
Graktanje je pocelo od kad je odbijen, i slavljenje drkanje pametovanje.
Sustinaki se to providi pod autosovinizam, jer krava je crkla jelte.
Ofiralo se sve vreme i kada je bilo njet samo je krenulo 3 2 1
To puno govori o vama braco cigani
to kad ode na turnir pa krenu svi posle 5 dana da se razboljevaju. Mada bila bi fora da ne ode a da se svejedno svi porazboljevaju.
Šta mislite šta je bolje za srpski narod? Da ipak izmulja nesto, vrati se i osvoji. Ili da podvije rep?
Ovo prvo daje neki buster lolo inata, nacionalnog naboja, koji traje kratko i ispuva se kao balon. Plus te uči da muljanjem mozes do cilja.
Ovo drugo demorališe, ali stavlja te u neki majndset da nema preskakanja razreda.
Maybe I'm overthinking it.
ne mogu da verujem da postoje ostrasceni vaxeri.
Nolo = Muhamed Ali bukvalno
Al brt cara kad bi znao kolko sam daleko od autošoviniste jbt... bukvalno mi cela stara kuća sa slikama četnika, i ne sklanjam ih lolo
Najbolje bi bilo da doceka badnji dan ispred hrama sa sve montiranom binom, ozvucenjem od 50 megavata i ne moze nam niko nista sa razglasa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA evo ga žvalavi hahaha https://rs.n1info.com/vesti/vucic-zvao-sam-novaka-srbija-ce-se-boriti-za-njega/