Ноло

1. houltu9l
    Pa sto ne primi vakcinu,majmun

Zap basic level

2. U pravu je Canak a komentari poremecenih antivaksera su krindz.Sto se ne vakcinise majmun i ne blamira nas pred svetom.

3. Zap basic level

hahahaha

4. A kakav komentar ima

STRIC
    T
    R
    I
    C

GORAN DJOKOVIC

5. Pogledaj ovo sine moj. Još mnogo zelembaća ima po pitanju vakcinacije.

6. i ne blamira nas pred svetom.

lololo

7. Nama je u genetskom kodu da se kurcimo bez pokrica

8. Srdjan djokovic pozvao na DOCEK

9. Ko seselja kad su vracali au jebem ti sve

10. Predlog za naziv novog soja korone: novikron

11. Graktanje je pocelo od kad je odbijen, i slavljenje drkanje pametovanje.

Sustinaki se to providi pod autosovinizam, jer krava je crkla jelte.

Ofiralo se sve vreme i kada je bilo njet samo je krenulo 3 2 1

To puno govori o vama braco cigani

12. novikron

to kad ode na turnir pa krenu svi posle 5 dana da se razboljevaju. Mada bila bi fora da ne ode a da se svejedno svi porazboljevaju.

13. Šta mislite šta je bolje za srpski narod? Da ipak izmulja nesto, vrati se i osvoji. Ili da podvije rep?

Ovo prvo daje neki buster lolo inata, nacionalnog naboja, koji traje kratko i ispuva se kao balon. Plus te uči da muljanjem mozes do cilja.

Ovo drugo demorališe, ali stavlja te u neki majndset da nema preskakanja razreda.

Maybe I'm overthinking it.

14. ne mogu da verujem da postoje ostrasceni vaxeri.

15. Nolo = Muhamed Ali bukvalno

16. Al brt cara kad bi znao kolko sam daleko od autošoviniste jbt... bukvalno mi cela stara kuća sa slikama četnika, i ne sklanjam ih lolo

17. Najbolje bi bilo da doceka badnji dan ispred hrama sa sve montiranom binom, ozvucenjem od 50 megavata i ne moze nam niko nista sa razglasa

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.