Ноло

1. I bre jovore gde ode ti jbt.

Nema ni govora o ovome sto pricas, a i generalno je tak stav “mrze nas jer smo srbi” toskican u picku materinu i mozda i uzrok sto smo tu gde smo.

Ali da neko od "njihovih" to sve radi, to bi bio kuriozitet, zanimljivost, rekli bi da je ekscentrik, ali pošto je Srbin, to je krunski dokaz, da se kaže da je čovjek kompletna budala i negativac, i da se potvrde sva njihova rasistička uvijerenja o Srbima koja već imaju.

Pogledaj pod kajri irving

2. A što su mu onda spominjali te slike sa tim nekim generalom?

3. Ne znam kako jedino kod nas ovo gde kazes “a mozda nas ipak ne mrze svi, mozda je neko neko sranje napravio”, odma ispadnes nepatriota i autosovinista i ne znam sta.
    Ono, ne mozes ni da pitas.

Bazirali smo identitet na tome da nas svi mrze.

4. OK ovo za Irvinga. Ni njemu ne daju da igra bez vakcine OK. Nije samo na našeg Noloa...

E sad, iskreno nisam pratio da li su i po njemu pljuvali, ili je prosto eto, ne može da igra bez boce i kraj priče...

Jer ova količina pljuvačine koja je sad prema Novaku teško može da se prevaziđe.

5. Јова
    A što su mu onda spominjali te slike sa tim nekim generalom?

au al si brao tresnjice ( da upotrebim zapadnjacki izraz) da izvuces ono sto mislis.

Ima naravno kretena uvek ali garantujem ti da stanje uopste nije tako. Mnogo tripujemo to, lose je za narod, sa pojedinca.

6. ti sto trenutno na djokovica svrsavaju ba ti sto je srbin su ili nase komsije poreklom ili talog drustva kojeg god.

7. gde se to nole setao dok je imao koronu.za koje sranje ga sad optuzuju,.valjda vidite da su retardi, pustili zenu u zemlju odigrala jedan mec i sad je proterali.

8. valjda vidite da su retardi, pustili zenu u zemlju odigrala jedan mec i sad je proterali.

pricam o jovorovoj paranoji da nas svi mrze. nema veze sa tim da su australijanci govna, to smo se svi slozili, ne povezuj jedno sa drugim.

9. OK, prvo da definišemo koje je sranje napravio:

- to što se nije vakcinisao? - to ne bi podveo pod sranje... u najgorem slučaju loš primjer, jer jebiga, moš misliti o vakcini šta oćeš, statistički zemlje u kojima je visoka stopa vakcinacije imaju manje smrtnih slučajeva...

- što se tiče ovih slika sa tvitera... ako jeste išao okolo da se slika, i na kojekakve manifestacije, a imao pozitivan nalaz, to jeste sranje, i to teško - ali nije još dokazano, i nadam se da to nije slučaj

- što se tiče lažiranja - to takođe nije dokazano, ali su dali sebi za pravo da insinuiraju

- što se tiče njegovih uvjerenja - osim te jedne rečenice "ja prvi nisam za vakcinu" što je rekao onako više u afektu, nije više širio neke antivakserske priče, a ostalo što praktikuje (grljenje drveća, bosanske piramide i sl.) nije opasno i time nikog ne ugrožava.

- Adrija Tur - zbog ovoga ga mrze takođe, a u tom periodu su i u Srbiji i u Hrvatskoj bile minimalne mjere i minimalan broj slučajeva. Ljudi nisu ni znali da će pandemija toliko trajati, broj slučajeva je u ljeto pao na minimalu, i on se u skladu s tim ponašao.

10. sve to ok sto kazes

11. Ali nije da ga ne vole sto je Srbin nego zato sto je sportista i kao takav imas ljude koji su za tebe i koji su protiv tebe po definiciji a on zapeo ako moze svi da su za njega pa iritira 50% sveta koji jedva ceka da napravi neko sranje (a praaaavi ih) da uzjase i kamenuje bez sudije.

To sam i rekao onomad kad napisah da je idealan jarac za jahanje i slanje poruka bez posledica

12. dobro al novaka definitivno mrzi teniski svet i trpi nepravdu.da kakvu su frku digli za taj adria tur.sad za ovo.koje nebuloze.

13. kamo lepe srece da nas mrze, to bi bar znacilo da smo neki kurac, nebitni smo i svakim smo danom sve nebitniji, jedina stvar iz srbije sto dopire do zapada jesu ti sportasi

i umesto da iskoristimo mozda i jedinu prednost toga sto smo nebitni i nevidljivi - to da se velike sile manje bave nama, mi se guzimo izmedju cekica i nakovnja i poturamo se da budemo jebani i onda kad drugi nece da nas jebu

ova drzava ima manje od 7 miliona stanovnika, bdp na nivou 60% slovackog (koji je isto kurac), vojsku u najboljem slucajem regionalno relevantnu, okruzena clanicama nato pakta i podrsku 0 svetskih sila u slucaju sukoba s recimo hrvatskom ili albanijom (dok bi one obe imale podrsku i amerike, i nemacke)

what could possibly go wrong

14. pa verovatno da je on sam kriv.da nije pominjao kako mu je nato sjebao detinjstvo mozda bi ga vise gotivili.

15. nije djovak kriv, mi smo govna

16. @celt

Što se paranoje tiče, inače nisam u fazonu svi nas mrze zato što smo Srbi.
    Malo sam se previše načitao komentara na

https://www.reddit.com/r/tennis/comments/rxrsib/djokovic_aovisa_megathread/

pa sam stekao takav utisak da nas mrze. Tako da i onaj moj dugači post možeš shvatiti u tom kontekstu kao reakciju na komentare koje sam tu pročitao.

Inače, nemam stav da nas mrze, ali imam stav da čim je neko sranje, situacija stani pani, gdje se treba napraviti neki izbor između nas i nekog sa Zapada, uvijek će biti na strani tog lika sa Zapada.

Ne mrze nas, ali nas ni ne gotive. Dok je sve OK, sve ekstra. Čim se desi neka situacija, prisjete se Sarajeva, Srebrenice, i šta ja znam čega sve ne.

Npr. ono kako su mu zviždali na Vimbldonu protiv Federera, onomad, to je bilo prije nego što je napravio razne kikseve, pa je opet cijeli stadion bio ekstremno antagonističan prema njemu.

17. Bazirali smo identitet na tome da nas svi mrze

ovo sto kaze celt i sevast mrzi me da citiram sve

Jos uvek postoje ljudi “svi nas mrze jer smo srbi”

Takvi ljudi su najcesce

neverovatno glupi

nikad nisu bili nigde izvan srbije i uverili se da to prosto nije tacno

nikad nisu bili izvan podruma ili atomskog sklonista tu zive jedu konzerve i gledaju bitchute na deep web

Nemaju 17 hromozoma

Oslobodite se straha i paranoje, idite negde osim kod rodbine u bosnu, upoznajte ljude putujte ne znam vise pomognite sebi

18. Bazirali smo identitet na tome da nas svi mrze

O ovome bi vrv najbolje bilo da vam piše musassshe, kada bi dolazio na sajt, mene mrzi da prepričavam, a i ispalo bi šturo.

19. Bitchute, strana reč nedelje.

20. O ovome bi vrv najbolje bilo da vam piše musassshe, kada bi dolazio na sajt, mene mrzi da prepričavam, a i ispalo bi šturo.

daj bar hint

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.