Ноло

1. Evo ti ovo npr, nema potrebe za daljim. Ako ima kopaj sam https://en.wikipedia.org/wiki/Darfur_genocide

2. Dobro bre kosmopolito, naravno da će da mi zviždi jaje za neke čamuge po africi i da će više da me interesuje sudbina sopstvenog naroda. To ti je ko u FM kad praviš menadžera pa staviš da si iz Srbije i onda imaš scouting knowledge za Srbiju na max, odatle si jebiga, znaš stanje stvari iz svoje neposredne okoline.

3. Jebote Srbija je kao Ilija Čvorović, stalno treba onako u bunilu i strahu da pita sebe 'jel to znači da sam ja ceo svoj život bio na pogrešnoj strani.' Iskorišćena od strane velikih igrača, izmrcvarena izubijana izjebana, u oba svetska rata bila na strani 'DOBRIH MOMAKA', na kraju opet ispade najgori ološ. Jeeeebote pobiješ par hiljada muslimana i to ti zasere celokupnu prethodnu reputaciju.

4. da će više da me interesuje sudbina sopstvenog naroda

jasno, ali ti znaš beznadežno malo o istoriji, književnosti, poeziji...Sopstvenog naroda, čak ni u ovom, sopstvenom vremenu, nisi u stanju da nabrojiš 5 mesta ili manastira na KiM niti si ikada bio u Priboju, Kikindi, Crvenki, na Rtnju...Od tako male, beznačajne zemlje ne poznaješ zapravo ni delić. A imaš stav i mišljenje ne o svetu, već o mnogim narodima ponaosob. Nemojmo :)

5. u oba svetska rata bila na strani 'DOBRIH MOMAKA'

pravicemo se da nije istina da se danas pola srbije lozi na nedica koji je otvoreno bio kolaboracionista i da preziru partizane koji su na kraju i oslobodili zemlju lol

6. Onda sam ja igrom slučaja naletio na neke koji eto nešto ipak kao znaju.

@sevastokrator:

Mislim da bi nam reputacija trebala biti bolja nego što jeste. Ne bi nam trebala biti vrhunska, ali ne bismo trebali biti ni dežurni negativci.

Ratovi 90ih su zaista jedna velika mrlja na tu reputaciju, jer smo pravili teška sranja. Ali i ta dešavanja oni tumače na pristrasan način protiv nas. Niko ne kaže npr. da je Alija povukao potpis sa Lisabonskog sporazuma, da se rat mogao izbjeći.

Nevezano za to... ekonomski i kulturno nismo ni mogli biti nešto puno razvijeniji kad smo bili 500 godina pod Turcima. Nismo bili kolonijalna sila.
    U oba svjetska rata bili smo na strani saveznika... Nad nama izvršen najveći genocid koji se desio na Balkanu... Što naravno ne oprvdava ono što smo mi radili 90ih. Ali oni stavljaju fokus na 90-e, ostalo se nekako preskače.

7. Jeeeebote pobiješ par hiljada muslimana i to ti zasere celokupnu prethodnu reputaciju

haha

8. Jove kad nema - baš ga nema, al kad se uključi, ne da se uključi nego ono baš jbt preuzme dominira

9. jasno, ali ti znaš beznadežno malo o istoriji, književnosti, poeziji...

Slušaj care, nemoj da ti pripretim kvizom pa da ti ionako već usrana reputacija još više propadne. Će mi gatekeepuje lik da imam stavove o stvarima, dokle ide ljudska arogancija konsterniran sam.

10. Carinih 8 postova zaredom < skromni Jovor post

11. srbija je resila da cuva bratstvo jedinstvo, komunizam i odnose sa bracom rusima u trenutku kad su svi pametni od komunizma i svega toga oprali ruke i videli da od rusa nije imalo vise koristi. pogotovo ne ako nisi bio deo rusije i nisi na nekom tamo kavkazu ili uralu nego po sred balkana.
    to su nam debelo zamerili i to nam dan danas naplacuju na pomalo. mada vucic je to poprilicno prekinuo.

jel nam je neko drugi kriv? jeste. jesmo mi birali sta cemo? jesmo i to. sto smo tako birali? to vec ne znam, imalo je i onih sto nisu hteli to dosta, al nisu bili dovoljno jaki.

12. Nemoj Šmo reputacijom da pretiš meni, koji tolj+ka govna izasrah a pamtiće me kao nekog tamo lika koji kviz sramno izbeže.

13. Nisam trebao toliko čitati reddit komentare, bezveze se naložio zbog ove situacije.

14. Ja Celtu kad pomenem knjige on mi šljage lupa čovek

15. mada vucic je to poprilicno prekinuo.

brat Si se ne bi slozio

doduse, ako nista, sad je Kina u usponu, nije pred raspadom

16. sa rusima je prkinuo sve sto je moglo da se prekine. ova sad vlast je "tajkunski" vlazni san jbt, sve moze za pare jebes tu neku cast i ostala sranja, vladace on hiljadu godina ko diktatori po srednjoj americi.

17. a kina = amerika. nemos budes dobar sa jednima a los sa drugima, to moze samo kao neka fora za narod.

18. Bilo je i pokušaja sa naše da se uključimo u taj zapadni poredak i da se svrstamo u taj sistem, ali nekako mi se čini da nisu bili s tim oduševljeni i da nisu pokazivali iskrenu želju da nas prihvate. Za vrijeme Đinđića, vladalo je iskreno uvjerenje, da smo na pragu evropske Unije i da je dovoljno da se riješimo Slobe, i da budemo kao "sav normalan svijet".

Kad ono, kurac...

Kad vidiš da te neće, logična stvar da se okreneš Rujama.

Daleko do toga da nas Rusi vole. Oni takođe gledaju svoj interes i ništa drugo.
    Ali nas oni bar ne mrze... Za njih nismo guilty until proven otherwise.

19. sta je tvoj predlog jovore

20. Melk zna da navede šta se dešava u Darfuru jebenom, wow +10 good boy points. A šta je uradio po tom pitanju? Ništa kao ni ja, ali eto virtue signaling malo, ej ljudi pa ja ZNAM šta se tamo radi, ja sam tako iznad vas za koje samo arogantno pretpostavljam da ste manje informisani od mene. Jebote melk ti ćeš se u ovoj woke apokalipsi koja nam se sprema snaći kao riba u vodi majke mi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.