Ноло

1. Ne samo da budale nisu u stanju da se zapitaju, nego neće ni da sednu i seru o tome satima na netu/ispred prodavnice.
    Nacija debila

2. Šta ja ima da pitam tebe Celt npr da li si dobio dve ili tri doze, da li si preležao male boginje i slično? Odakle bilo kome pravo da se bavi tim?

pitao si me jedno 20x do sad verbatim, prvo jel sam vakcinisan, onda cime sam vakcinisan, pa jel sam primio 3. dozu pa jel mislim 4. itd. pa jel sam vakcinisao decu i tako redom

licemeru jebeni

3. odnosno nije licemer nego sta je... samo jedes govna u trenutku sta ti odgovara prici. mudroser.

4. Ako čovek uradi test, i ako je negativan, tu bi morala da stane svaka priča. Negativan je, tačka, mrš. Ako baš mora da mu se uvede teror, može da boravi izolovan i da ga dovoze i odvoze nekakvim specijalnim vozilom. Distancu svakako održava u odnosu i na publiku i na igrače, sakupljače loptica...Ako se zentaju da mu dodaju peškir ili stoje pored i drže suncobran, može to i sam. Ako se zentaju da golom rukom tapka lopticu dok servira - može da nosi rukavice medicinske, neka bude. Ali ne može niko da mu zabrani da igra. To što su idioti u fazonu - ne može, evo ja sam se vakcinisao, šta je on bolji od mene...Je fejspalm parekselans.

5. jel tako melkor, jel si resio problem koji postoji u svetu 2 godine vec, zbog koga se cele nacije ponasaju kao copor majmuna koji nema pojma kud udara?

6. A koj kurac bre sad?!
    Je l sportistima timovi lekara daju fiziološke rastvore ili im daju vakcine pa padaju od srčke ko muve?
    Koje je od ta dva?!

7. A koj kurac bre sad?!
    Je l sportistima timovi lekara daju fiziološke rastvore ili im daju vakcine pa padaju od srčke ko muve?
    Koje je od ta dva?

e vidis, to sam zaboravio

8. Nzn miščr no, sreće mi. Možda dobijaju srčke od fizioloških rastvora.

9. WoW od ponoci livestream sudjenja.

Znaci ipak nastupa, na neki nacin.

Ne moze u australiju vec x dana a sad ce i na sud jbt, koliko je to kontakata a mass umiranja nisu jos pocela.

10. Ocekujem inkvizicijsku predstavu prema avaxima.
    Neki zap fazon, nisi se vaccio dalje neces moci.

Sve i da sud kaze da je ok i da nije kriv dobice sut u guzicu.

Kako god da se okrene od njega au napravili mesiju nevakcinisanih. Lepo.

11. Ocekujem osmeh na licima raznoraznih hotuliziranih vaci zombija

12. Ne znam baš, peru se svi živi nešto zadnja dva dana, u fazonu nisam ja, ja bih volo da zaigra Nolo itd. Vidjećemo. Ne znam kako bi Zapata podneo taj udarac, tačno bi se odreko meicine i išo u Grčku da bere narandže. Hotulu bi se ispravile obe vijuge što su mu preostale.

13. Ako zaigra neko mora dobiti po njonji.
    Stvar sa ovom cehinjom sto su je sutnuli mi ne uliva nadu.

Mada ima jos 20+ nevakcinisanih koji su tamo i sve ok.

14. +1 za hotul sisara

15. Ti i Melk uzmite po trodon i odmorite od Vukajlije,postoji zivot i van nje,ali vas jos niko nije obavestio.

16. Ne zaboravimo kako je Hotul obesmislio Novaxovu borbu jednim pitanjem:

houltu9l
    Pa sto ne primi vakcinu,majmun

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.