Ноло

1. Manje više da, Celt.
    Kao dobroćudni debilko je dušu dao da bude neko lice koje se istura u prvi plan za slikanje dok tata i striko završavaju poslove iza.

2. Novaka i sve djokovice za 10 god max vidim kao bogoljuba i bracu karice sreidnom 90tih, a i kosovari su i jedni i drugi. Mada srdjan djokovic vec kao bogoljub, eto im milan gale muskatirovic i drzavna zemlja, poceli su da se lizu sa av jako

3. ne, karici su kako god zaradjivali novac nekim poslovima.

djokovici imaju novca jer je novak zaradio po turnirima. sto je njegov novac.
    ne znam kolko su jaka porodica, jesu verovatno, ne pljuju se medjusobno nikad van porodice, ukljucujuci i snajku, ali to je dosta zajebani disbalans moci tu, da bi bili priblizno karicima.

4. Drugari nešto me zanima; naime, svi smo manje - više odmah izvalili šta se dogadja, da je sve ovo potpuno politički itd, ali - šta mislite, kolika je šansa da sponzori sad prave pritisak da Novak igra pošto poto? Jer sad je baš u žiži interesovanja i digla se velika prašina, nevezano za to da li ga ljudi podržavaju ili osporavaju, sad kada bi igrao porslo bi interesovanje za turnir petostruko. Jer stvarno masa ljudi je u fazonu - nikad nisam gotivio Novaka ali posle ovoga je porastao u mojim očima, ili - bojkotujmo AO. Što nije isključeno da će jako puno ljudi bojkotovati, i mnogi će izgubiti neki keš zbog toga, a to niko ne voli naravno.

5. i da se razumemo, i ja mislim da mu je ovo antivakcinasenje i grljenje drveca od zene :)
    da mu nije nje, ili da je drugacija on bi do danas zavrsio karijeru sa 10ak grend slema i imao 10 kila vise - odlicno ali ni priblizno ovim forama da bude najbolji igrac u istoriji.

tako da da, njemu je antivakcinasenje i grljenje drveca i upijanje energije pomoglo.

to i operacija lakta nakon koje je kaze 3 dana plakao jer ga izlecila moderna medicina :)

6. i doping naravno od neke 2011 ili kad vec bese ono

7. Moguće i da mu jest pomoglo, placebo efekt čuda čini. Ubijedio je sebe da s tim stvarima postaje neki ubermensch.

Što se tiče sponzora, ja se više plašim da mu ne okrenu leđa. Jer sad trenutni nivo kritike kom je izložen je ekstreman.

Character assassination...

8. Drugari nešto me zanima; naime, svi smo manje - više odmah izvalili šta se dogadja, da je sve ovo potpuno politički itd, ali - šta mislite, kolika je šansa da sponzori sad prave pritisak da Novak igra pošto poto? Jer sad je baš u žiži interesovanja i digla se velika prašina, nevezano za to da li ga ljudi podržavaju ili osporavaju, sad kada bi igrao porslo bi interesovanje za turnir petostruko. Jer stvarno masa ljudi je u fazonu - nikad nisam gotivio Novaka ali posle ovoga je porastao u mojim očima, ili - bojkotujmo AO. Što nije isključeno da će jako puno ljudi bojkotovati, i mnogi će izgubiti neki keš zbog toga, a to niko ne voli naravno.

sto se tice trenutno profita za sve je trenutno najbolje pustiti ga da igra. taj kurac "bojkotovacu turnir" je samo prazna pretnja, djovakovi mecevi ima da budu najgledaniji, svi vole da gledaju negativca kako gubi itd.

ovde je fora samo sto ce neki politicari da ispadnu klovnovi ako ga puste da igra, al posto mi se cini da vec podmecu neke osrednje likove kao krivce, i pocinje sve i da lici na cirkus, sto rece melkor, da ce tako i da bude, jedni ce da popiju mrznju zato sto ga nisu pustili, drugi zato sto ga pustili, a vladajuca garnitura da ostane netaknuta, kao sistem omanuo, treba cvrsca ruka ipak.

to mi je trenutno predvidjanje sta ce biti.

nisam tolko siguran ko sto sam bio onomad da ce da prave sranje od ovoga, al to mozda zato sto to sad gledam u retrospektivi.

9. i da se razumemo, i ja mislim da mu je ovo antivakcinasenje i grljenje drveca od zene

Drveće - moguće sasvim, čovek svašta radi kad se zaljubi i nije svoj, ali vaca ne. Čovek ima ko zna kakve lekare i stručnjake oko sebe, neće pojesti ni pola banane više na dnevnom nivou nego obično, ako se prethodno ne konsultuje sa bar tri čoveka. A kamoli da primi u telo nešto što ostaje zauvek.

Jer ono, ja sam ne ubedjen, nego potpuno siguran da je masa vrhunskih sportista bila u fazonu - neću to, ne zanima me; ali da su na kraju dobili neki vitaminski bust, potpisali nekakve papire i ne prave se puno pametni. Nolo nije teo.

10. Što se tiče sponzora, ja se više plašim da mu ne okrenu leđa.

Sumnjam Jovo da ugovori mogu tek tako da se raskinu, a da nisu na njihovu štetu. Nije baš da je prebio ili silovao ženu, pa sad pokreti kenslkulture gledaju da ga operu. Mada, ako bude igrao, ne isključujem uopšte mogućnost da će se grupe ljudi okupljati i protestovati protiv takve odluke. Mašinerija, ko i ovde.

11. čovek svašta radi kad se zaljubi i nije svoj

lol, ima 2 deteta sa njom, kakvo zaljubljivanje jbt.

Čovek ima ko zna kakve lekare i stručnjake oko sebe, neće pojesti ni pola banane više na dnevnom nivou nego obično, ako se prethodno ne konsultuje sa bar tri čoveka. A kamoli da primi u telo nešto što ostaje zauvek.

Jer ono, ja sam ne ubedjen, nego potpuno siguran da je masa vrhunskih sportista bila u fazonu - neću to, ne zanima me; ali da su na kraju dobili neki vitaminski bust, potpisali nekakve papire i ne prave se puno pametni. Nolo nije teo.

jel ne rece ti da si imao nekog u porodici profesionalnog sportistu? o cemu pricas ovo, sportisti balansirani itd?

12. Slažem se Celt u potpunosti - mada čist populizam je u pitanju, ne bi vlada sad baš da ga pusti da igra posle svega. Mada oni su svoje odradili, bodove pred izbore su pokupili, i mogu da se pravdaju u fazonu - mi smo probali da zaštitimo gradjane, ali eto, kapital je pobedio, mi tu više ništa ne možemo i td.

13. Ma Celt brt grlio je drveće pre nego što je dobio dečurliju i uopšte se oženio, koliko se sećam. Ima to godina dosta, ne? Tad je još bio zaljubljen. U poridici su mi mahom svi bili sportisti, ćale i burazer profi, ali izbalansirani nikako nisu bili :)

14. tako da da, njemu je antivakcinasenje i grljenje drveca i upijanje energije pomoglo.

Ovde moram da se nesložim poprilično.
    Đovaku se može svašta zameriti ali da ima radnu etiku i volju da grajnda kolko god je potrebno to nikada.
    To mu je uz tu neku mentalnu snagu da se nosi sa pritiskom na terenu i konstantnu glad za pobedom najjači adut.

Pre bi rekao da mu te stvari nisu ni pomogle ni odmogle u nekoj značajnijoj meri.
    Lik bi trenirao ko blesav, jeo zdravo, i zatapao se u kadu s ledom svaki dan nezavisko od toga s kim se jebe.
    To svakako poštujem kod njega veoma.

EDIT:
    Eventualno čisto kao placebo morale boost.

15. U poridici su mi mahom svi bili sportisti, ćale i burazer profi, ali izbalansirani nikako nisu bili :)

pa dal mislis da je djovak zato traktor u prirodi a nije frizirani motor koji radi na 120% kapaciteta i treba mu tim mehanicara da ga opravlja nakon svakog koriscenja da ne eksplodira?
    taj vise ne pita sta stavlja u sebe, ne sekiraj se, kao sto ni jedan jedini profi sportista danas.

mrno, kazem psihicki, da izdrzi tu torturu sebe. ovo za treninge stoji.
    da nije naso to, zajebo bi u nekom trenutku. ili bi naso nesto drugo, al on je naso ovo, tako da mu je to pomoglo.

16. antivakcinasenje =/= protivljenje jednoj, i to daleko najgoroj "vakcini" ikada

Zaista ne treba niko da te nagovara, dovoljno da imas trocifren IQ da je neces

17. Ahahahaha Mojete Gađo
    jbt ulepša mi dan instant odma

18. Ne znam Celt da li pita ili ne pita, ali svakako ne unosi u sebe ništa svojevoljno. Sve je to neko drugi sastavio i odlučio, isprogramirao, i za to dobija neku grdnu lovu jer ovaj radi sa najboljim mogućim nutricionistima, fizioterapeutima, trenerima itd. Ljudi su mu rekli - nemoj vakcinu Nolo, i to ne melk-Zapata-Ejdus ljudi, već ljudi koji znaju, razumeju se, raspitali su se itd. Garant su isto to rekli i Nadalu, Federeru, Zverevu...Samo što ovi nisu javno rekli neću, već se prave kao da su dobili dve - tri doze i sve u redu, svi srećni. Glupavi australijski ili američki plebs nije ni u stanju da se zapita - čekaj, da nisu ovi dobili neki fiziološki rastvor...To je za taj stalež nezamislivo.

19. Nolo nije rekao - nemojte ljudi vacu, će vas pobije, izmeni vam gene...Nije čak rekao ni - neću da se vakcinišem, ili nisam se vakcinisao - čovek naprosto ne želi da otkrije to javno, što je najnormalnije i što je pitanje zdravog razuma. Šta ja ima da pitam tebe Celt npr da li si dobio dve ili tri doze, da li si preležao male boginje i slično? Odakle bilo kome pravo da se bavi tim? Jbt do pre dve godine je bilo tabu, nešto nezamislivo - sad mora ideš i nosiš to ko usrane gaće na štapu, da svi znaju i vide.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.