Ноло

1. sto bi reko dzoni stulic obezvrijedio mu logiku

2. Sjajno poredjenje,nema sta.

3. Nolu je podjednako tesko da primi vakcinu kao i beskucniku da kupi kucu,ako ne i teze.

4. Velika hotuliziranost se oseca u vazduhu.
    Nahotulisranje tako nekako

5. "Retka korist od inflacije 90ih i razvlacenja plate izmedju da datuma je da sada znamo i pirotehniku za Novu godinu 14.01. da razvucemo i na potencijalno oslobadjanje Novaka".

6. Malo je kljakavo napisano, ali poenta je zanimljiva.

7. Lajv stream velkom

8. Većina ljudi sada glocka nokte sa nestrpljenjem.

9. https://www.youtube.com/watch?v=iwUzXEAEw6A
    Okupio se narod ispred suda i udario kolce. E tako se to radi...

10. ahahahahaaaa to postoji stvarno

11. Aaaa i kolo ima, ne verujem

12. Uuuu levom uglu, izazivač, devetostruki šampion, 32 pobede, od toga 27 nokautom...

13. A gledaj lajv čet tamo, i još imaš opciju ko će dobiti slučaj hahaha kakav je ovo transfer, kakva zabava za mase

14. Znam da mi niko ne veruje, al nekako bih voleo da Nolo pobedi ovde i igra AO. Ogromnom broju ljudi bi to bio neka katarza, licna pobeda, regardless na vakcinalni status i stav o tome. Ono, obradovace se svi avaxeri plus dobar deo vaxera koji su patriote, koji su umereni itd...

Ja lično ne mogu sebe da nateram da mi je stalo povodom svega ovoga. Cela prica mi je cukic...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.