ANTIPOSLOVICE - Munjevito takmičenje u pisanju definicija, preliminarna runda, rok pisanja od danas 14.5 do 15.5, u 20h

1. Molim dežurnog moda da ažurira temu ako ima šta do uveče, oflajn sam od 12h...

Unapred zahvalan

Prof

2. Деку не сумњам да си се фино увалио ал ај ме батали тих прича о камиларштини као врху и рају

3. Izvini nisam hteo da ti drmam kavez, oprosti mi druže.

4. Све ти је опроштено од мене. Пробај себи да опростиш немогућност избора и лењост.

5. Dajte meni žiri.

6. Ахаха Деки видимо се негде платим пиће да сперем срамоту што напао недужног човека:)

7. Kaže se vinjak a ne piće

8. TAKMIČENJE GOTOVO, ČEKA SE ODLUKA ŽIRIJA

9. Ko drugome dve srece grabi, golub na grani zlatnu rec u dupe mu gura.

10. и тако ти ја кажем

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.